Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1234
Dolů
Téma: Syn alkoholik, prosím o radu
Re: Syn alkoholik, prosím o radu Před 10 rok, 11 měsíce  
S manželkou je v rozvodovém řízení, ona bydlí u svého otce. Ale nyní se rozhodli, že když bude v pořádku, vrátí se s dětmi.
Ady

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Že je alkoholik mu diagnostikovali, tak to tedy vím jistě.
Vzhledem k tomu, že měl jít na konzultaci až vlastně v úterý a breel, že to nevydrží (třas....), tak jsem obtelefonovala kde co a dostal se v pátek na ambulanci psychiatrie. Tam mu řekli, co už jsem psala, včetně nástupu na léčbu
Ady

Ale protialkoholní léčba trvá déle, než měsíc, minimálně 3 měsíce.Kéž by tam šel, potřebuje nyní podporu, dobře, že za ním žena s dětmi zajdou.A ať se nebojí, jde to zvládnout.
Liba

No to mne právě mate!
Nevím, jestli už neotravuju, ale ještě jsem se chtěla zeptata: poslední asi dva dny dost jí. Jakoby s velkou chutí. Jsem už ze všeho vyděšená, tak nevím, jestli je to dobře nebo ne....Logika mi říká že ano, ale co je v tomto případě logické, že?
Ady

Možná dodává tělu sílu, možná , když pil, nejedl, pár dní se přejídat neuškodí.A neotravujete, jste jen hodná máma.Budeme vždy chránit své děti, i když jsou dospělé, což některé "chytré nepochopí".
Liba

To, ze Vas syn dost je, je podla mna dobe znamenie. Ja som sa tiez spociatku abstinenecie nevedela dojest. Brala som to tak, ze vsetky organy sa potebuju regenerovat a ze na to potrebuju energiu. Casom sa ta chut sa casom ustalila a teraz jem normalne, ale prvy tyzden som toho do seba naozaj natlacila dost. Takze drzim palce vasmu synovu, aby to vsetko zvladol.
Kira

Díky, dost mi to tu pomáhá.
Nedovedu si to celé představit, proto pročítám a pročítám....díky
Ady

Je to možný????? Plácá pátý přes devátý...myslím v lídle. Jakoby neměl dno.
Určitě lepší než kdyby pil, je hubený, klidně může, ale strašně mne to překvapilo
Ady

Takže na kontrole mu dali návrh aby nastoupil na měsíc do nemocnice. měl by nastoupit ve čtvrtek 27.11., s tím, že 23.12. půjde domů.
Nechce! Měli by tam s ním rozebírat spíš po psychické stránce to pití.
Je plný života, optimismu.
Hrozně se to ve mě mlátí, vím, že do dost lidí zvládlo samo i po delším nezřízeném pití, delším, než on. A vím, že spousta taky ne.
Ady

Zdravím,tak já taky přidám svou zkušenost..

Bratr je alkoholik a je si toho vědom...a chce se léčit...Tašku máme už 14 dní zbalenou..ale narážíme na problém,že je všude plno v léčebnách...a pce mají psychyatrii zavřenou v nemocnici...a neni šance něco sehnat...a sám doma už dlouho nevydrží...
jana

Stránka: 1234
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter