Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 123
Dolů
Téma: Regulované pití alkoholu?
Re: Regulované pití alkoholu? Před 10 rok, 10 měsíce  
a to jsem se jen zeptal, jestli jste všichni vydrželi abstinovat...Je vidět, že alkoholici jsou narušený všichni do jednoho
petrch

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

petrch napsal:
jaké máte skore na silvestra?Upil se tu někdo?

Petrch,
...vyhodnocuješ? Spracúvaš novoročnú opileckú štatistiku zo *svojej/Tvojej* vlastnej ruky? Zájdi na faru, tam to vedia najlepšie...(spoveď)
...alebo, začni radšej referátom o sebe, môžeš aj podrobnejšie - vyvešti si po sekundách...
...určite pobavíš, humorista/šprýmař(i!)...
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele

Když tak výborně vše víš, tak se neptej, kdo , jak vydržel...nic ti do toho stejně není.Ještě že:Ty nejsi narušený!
Liba

vzhledem k tomu, že jsem alkoholik jako vy, tak jsem narušený taky..ale já si to aspon umim přiznat
petrch

petrch napsal:
vzhledem k tomu, že jsem alkoholik jako vy, tak jsem narušený taky..ale já si to aspon umim přiznat

...nielen narušený. (3×hádaj!)
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph

Jsem jistě také narušený a citlivý na podobné srandy, zda se někdo upil. Ja totiž znal lidi co se jim to opravdu stalo. Třeba kamarádka skočila pod vlak a zanechala po sobě jedenácti letou dceru, kamarád se objesil, zbyly po něm dluhy dvě děti a zoufalá manželka a rodiče, jiný kamarád uhořel v zahradním domku, poslední co mu zbylo a chtěl se opilí asi jen ohřát atd atd. Všichni to bývali v celku uspěšní citlivý a hodní lidé než je převalcoval alkohol.
O to více si vážím toho, že jsem se v AA našel a vystřízlivěl, protože někteří lidé to štěstí neměli a byli jistě chytřejší jako já. Jsem v jádru veselý člověk co nepiji, ale opravdu podobné legrácky mi vcelku vadí a tak mi nedalo nenapsat svůj názor.
Dobré na tom je jen to, že znám i hodně lidí co přestali pít včas a přežili. Jedna kamarádka z AA, co je přes patnáct let střízlivá mi jednou říkala, že když přestávala pít, řekla své tehdy třinácti leté dceři: No vidíš, tak si asi ani na Tvé svadbě nepřipiji šampáněm. A to v pravdě ještě dítě ji řeklo: Mami, ale možná se té svatby dožiješ. No dožila, loni ji vdala.
Přeji všem ať vaše životy neskončí smrtí na následky alkoholizmu ať najdete svoji cestu k životu. Michal K
Michal K

Petře, moc pěkně jsi to napsal, myslím, že by si podobné srandy mohli lidé odpustit....jedná se o hodně vážnou věc
Aneta

Petře, moc pěkně jsi to napsal, myslím, že by si podobné srandy mohli lidé odpustit....jedná se o hodně vážnou věc
Aneta

petrch:

Gratuluji, opět bez servítek. Jinak té narušenosti by se mohlo říkat vztahovačnost.

K tvé otázce, Silvestr cca litr vínka.

Abstinenci i pítí s rozumem přeji zdar,

Petr
Petr N
Platinum Boarder
graphgraph
Pohlaví: Muž Narozeniny: 07/16

Ahoj.
Jelikož znám alkoholiky, co se třeba po 10 leté abstinenci nakonec stejně upili, tak to opravdu za vážnou věc považuji také...což ovšem neznamená, že se o tom bojím mluvit (psát)
petrch

Stránka: 123
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter