Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1
Dolů
Téma: Otec má problém s alkoholem - rodina trpí
#23760
Otec má problém s alkoholem - rodina trpí Před 9 rok, 3 měsíce  
Čau,
otec už má nějakou dobu problém s alkoholem. Poslední 3 týdny měl v práci volno a od té doby se to o dost zhoršilo. Mluvíme s ním o tom všichni, jako aby šel k doktorovi, ale úplně bez efektu. Týdny se tady jenom válí a když už vyjde, tak jenom ven pro pivo. Má to strašně negativní dopad na celou rodinu. Sestra tu má navíc ještě děti, které kvůli jeho odporným zvukům (z toho jak je mu špatně) ani nemohou spát. Bohužel se nemáme teď kam sebrat a odejít, protože mamka přišla o práci a já zatím nějakou usilovně hledám. Než si něco najdem, tak asi skončíme na ulici, protože on je živitel rodiny. Peníze jsme mu schovali, ale zase si nějaké našel, aby si ten chlast koupil. Teď už má jít zase do práce, ale ani nevím, zda to vůbec zvládne. Věřím tomu, že kdyby měl co dělat, tak aspoň tolik nechlastá. Dneska se ho snažíme znovu přesvědčit, aby šel alespoň teď k doktorovi (ať zvládne zítra jít do práce), ale opět bez úspěchu. Co s tím?
anonym

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#23762
Re: Otec má problém s alkoholem - rodina trpí Před 9 rok, 3 měsíce  
Ahojky. Přijali jste jako jiní roli spoluzávislých. Hrajete hru vašeho otce. Pravda je taková, že problém s alkoholem má on, ale on to tak zřejmě ještě nevidí. Co můžete dělat? Můžete se plně věnovat vlastnímu štěstí. Najít si práci, partnera(ku), užívat si života který vás baví.
Dejte otci svobodu i kdyby to znamenalo, že přijde o práci o vás o zdraví nebo se upije k smrti. To se totiž může časem stát, ale současně vy přijdete o rozum - o sebe sama.
Přeji šťastnější dny.
Standa
Gold Boarder
Příspěvky: 265
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
standa_t.
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
Nahoru
Stránka: 1
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter