Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1
Dolů
Téma: Agrsivní bratr
#2524
Agrsivní bratr Před 13 rok, 4 měsíce  
Zdravím,
můj brácha poměrně často pije (několik dní v týdnu přiměřeně). Ale minimálně jednou za tejden příjde domu doslova na mol... Pak třeba dva dny vynechá a zase oznova.

Bohužel je dost agresivní - všechny obviňujě že jediněj on něco dělá, že celej den chodí do práce a že si chce dát po práci "jedno pivo"...na všechny řve a obviňuje je (z čehokoliv). Něco na někoho zařve a za minutu neví, že to řekl - je to k nevydržení Možná jsou v tom i nějaký drogy (maruhuana apod).

Prosím pomožte co s tím Tímhle stylem to probýhá už tak půl roku. Nedá se to zvládat.

Díky moc všem
Peťan

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#2525
Re: Agrsivní bratr Před 13 rok, 4 měsíce  
Taky zdravím Péťo,
semkněte se v rodině, nestyďte se za to, že má bratr problémy a takhle vyvádí, stejně to okolí neušlo. Zajděte se poradit, jak by se dala agrese řešit,existují poradny proti násilí,prostě zjistit co nejvíce informací i pomoc, jak by se dalo při dalším napadání postupovat. Potom bratrovi, KDYŽ BUDE STŘÍZLIVÝ říct, že už toho máte dost, že není v pořádku, jak se chová a že to nehodláte dále trpět a v případě, že se to bude opakovat, co podniknete a také to dodržet.
Vím, Péťo, že se to mnohem lehčeji píše než-li podniká, ale když tomu řádění neuděláte přírž, bude se to stupňovat, bratr potřebuje pomoct, ale v tuto chvíli se s ním o tom nedá mluvit tak, že musí přijmout vaše rozhodnutí a respektovat, že ve vaší společné domácnosti nemíníte trpět žádnou a ničí agresy.Pro takového člena rodiny musíte požádat o pomoc na patřičných místech, které si předem zjistíte. Nebo když by byla situace taková, že byste byli v ohrožení vy nebo on, nebát se zavolat záchranku, a tento postoj ustát, že to bylo to nejsprávnější co se dalo dělat a nebát se říct, že když se to bude opakovat, že ji opět zavoláte. Důležitý je abyste se všichni k tomuto odhodlali a dotáhli to do KONCE.
Přeji, rodinnou spolupráci,být ve správném čase na správném místě a odvahu k akci, která bolestivou věc posune kam má.
Květa
Platinum Boarder
Příspěvky: 344
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Narozeniny: 08/24
Poslední úprava: 26/11/2010 23:19 Provedl: Květa.
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
Nahoru
Stránka: 1
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter