Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 123
Dolů
Téma: Máma je závislá - už nemůžu dál
Re: Máma je závislá - už nemůžu dál Před 10 rok  
Píšu po delší době. Od minule se změnilo to, že jsem mamce poprvé volala sanitku já, to bylo předminulý víkend. Byla úplně mimo sebe. I přes její nevoli ji poslali do PL na stabilizaci, byla tam týden, o léčbu neměla zájem, tak ji pustili na revers. Já jsem jí nabalila všechno, co by mohla potřebovat, nakoupila, odvezla jsem jí to do nemocnice a o víkendu i do PL. Jinak jsem s ní nekomunikovala, na její telefonáty a srdceryvné sms jsem nereagovala, nemám na to už nervy do toho zase nějak investovat. Dneska ale ze mě "vymámila" telefonát kvůli placení popelnic. Já jsem se neudržela a řekla jsem jí od plic, co si o tom jejím přístupu myslím i jsem zvýšila hlas a teď mě to mrzí, i když vím, že mám pravdu, tak jsem na ni nechtěla být taková a hlavně si vyčítám, že si teď půjde nasypat prášky kvůli tomu, že jsem na ni řvala. Je to beznadějný...začarovanej kruh.
Andrea

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Je to zlé, v PL už byla týden bez prášků, myslelo jí to normálně,stejně nepřijala další léčbu.Nikdo nic dělat nemůže.Ty se Andrejko obviňuješ zbytečně,myslíš to s mamkou dobře, odmítá to.Nepomůže jí nikdo, jen ona sama, když bude chtít přestat, tak se netrap.
Liba

Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript
20 let jsem byl zavisly na alkoholu
17 let jsem OK
Chci Vam pomoci -Vladimir
Vladimir
Fresh Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele

napiste na Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript
20let jsem mel problem s alkoholem
17 let jsem strizlivy
nabizim rozhovor pres Skype
Pekny den
Vladimir
Fresh Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele

Vladimíre, kdo bude chtít, najde si tě z jednoho příspěvku, nekaž to tady.
Liba

Stránka: 123
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter