Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1
Dolů
Téma: jak pomoci alkoholikovi po návratu z léčebny
#37817
jak pomoci alkoholikovi po návratu z léčebny Před 7 rok, 6 měsíce  
Dobrý den,

mám dotaz, můj bratr se vrátí na konci tohoto týdne domů po návratu z léčebny v Červeném Dvoře, kde byl 4 měsíce. Bydlí nyní v domě s mými rodiči / má oddělený pokoj/ v přízemí. Nahoře bydlím já se synem. Chce si najít oddělené bydlení/bylo mu to i doporučeno/, ale asi to ještě chvilku potrvá. Moc rádi bychom bratrovi celá rodina pomohli,aby zvládl nepít i nadále. Do léčebny odešel dobrovolně a rád by to zvládl. Vůbec nevím jak to máme nyní řešit v rodině s alkoholem. Máme ho striktně odbourat a abstinovat všichni? Otec byl dosud zvyklý si občas dát víno nebo pivo, ale kvůli bratrovi by byl ochoten s tím přestat. Máme veškerý alkohol odstranit? A další věc, bratr před časem už v jedné léčebně byl, bohužel po návratu brzy začal opět pít a neměl žádnou léčebnou podporu, ani nevěděl, na koho se obrátit. Doporučili mu jednu psycholožku, ale bylo to k ničemu, hned mu vynadala, že selhal a to nebylo dobré. Potřeboval by po návratu někoho kdo mu porozumí, myslím že je to hodný kluk, kterého prostě jen život příliš semlel. Bohužel je hodně citlivý. Má přijít mezi anonymní alkoholiky?..Existují všude v republice?
Předem moc děkuju za rady.
Lucie Vacková
Fresh Boarder
Příspěvky: 1
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#37822
Re: jak pomoci alkoholikovi po návratu z léčebny Před 7 rok, 6 měsíce  
Lucie.Som alkoholik...je to vážna choroba.Smrteľná.Žiadny alkohol v dome...absolútne nie.alkohol je genocída...droga.Takže NIE!!!jasné?ani kvapku..ináč brat to nedá.Zomrie. a to nekecám.
zdenek
Platinum Boarder
Příspěvky: 627
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
Nahoru
Stránka: 1
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter