Ahoj Notor,
pred par rokmi, som to mal tak podobne.
Rano v praci, som niekedy i 30 min na wc cakal kym zaberie niekedy i 2 mg neurolu, xanaxu, frontinu, priserne panicke uzkosti, na obede v jedalni som myslel, ze zkolabujem medzi ludmi.
Uz jak koncila praca, uz sa sekundy vliekli, a mna uz zacalo velmi tahat do baru. V bare musel som dat niekedy hned aspon par dvojitych vodiek, aby som tam vydrzal sediet, a pak uz som nevedel odist, a to sa opakovalo den co den zopar rokov. Dlhe roky som pijaval dennne, pak obden, lebo som to nedaval.
Tie pekelne noci den po alkohole, tlak v hlave, uzkost, hororova spankova paraliza, som musel davat dalsie anxiolitika, niekedy som bol mokry ako svist.
Potom som zmenil mesto a pracu, kvoli laske, a po nejakej dobe vysadil anxiolitika postupne s novou psychiatrickou, a aj prestat som pit tvrde, no pivo pijem do dnes, minuleho roku v lete som zaradil sport, a z 2x do tyzdna chlastania, to vydrzim na 1x za 2 tyzdne a len pivo, ale zniceny som z toho tiez,fest, lebo fajcim 1dnu za 2hou, (fajcim iba ak pijem), uz to zacina byt na mne vidiet, a par dni som zniceny. A tie dlhy 2500eur... splacam to uz zopar rokov, preco asi

Tiez som sam, a snazim sa nejako neutekat pred sebou, tou psychickou bolestou a pocitami, ze este dalsi taky rok a sa zblaznim. Ale vidis, tiez neviem prestat s tym.
Cele roky, krv testy, tiez all right, do dnes neviem, ako som toto mohol vsetko vykrit ...
Poslednu dobu mi doslo, ze nemam nic a prisli obavy z buducnosti, bojim sa a neviem co robit, lebo nedokazem, byt aky by som chcel byt, tiez nemam naozajstnych priatelov a dost ma ludia i nudili, ak som mal moznost.