Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1
Dolů
Téma: Ziju s alkoholikem?
#8685
Ziju s alkoholikem? Před 12 rok  
Se svym pritelem ziju jiz 5 let a nikdy nepil. Asi pred rokem a pul, zacal se svym kolegou jednou tydne obchazet bary. Zpocatku jsem tomu nevenovala pozornost, ale pote, co jsem podruhe otehotnela-cca pred rokem, zacalo se to postupne stupnovat. Domu chodi az po 7.hodine ranni. V baru sedi uz davno sam, ale dokud muze chodit, tak pije. Rano ho opileho zastihne nase 4-leta dcera. Kolikrat neprijde vubec a jde rovnou do prace. Casto jezdi po takovem tahu i autem. Utraci obrovske sumy za alkohol, nekolikrat ztratil i sve osobni veci. Vymysli si ruzne zaminky, jak se dostat ven, pak vypne telefon a objevi se az rano. Ten den je obvykle podrazdeny a kolikrat na me az sprosty. Pokazde tvrdi, ze uz pit nebude, omlouva se a stejne se to dalsi tyden opakuje. Uz si toho vsimli i rodice a pratele, vsichni mu domlouvaji, , ale on se akorat zatvrdi a nereaguje. Ja si myslim, ze alkoholik je -minimalne ma problem s pitim, ale on tvrdi, ze neni, jelikoz nepije kazdy den.Temer nam to znicilo vztah, jelikoz se kvuli tomu pokazde pohadame. Nez ho opustim, rada bych zkusila to napravit. Muzete mi poradit? Je alkoholik, nebo neni?!
Hana
Fresh Boarder
Příspěvky: 1
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#8687
Re: Ziju s alkoholikem? Před 12 rok  
Alkoholik asi je.Já nepila třeba 3 měsíce ani kapku alkoholu, a propila se najednou bleskově až na dno, k smrti-málem.Dej mu nůž na krk, buď rodina, nebo chlast, nevěř slibům, lžím, jedině abstinence.Tady o tom napsáno už hodně věcí, čti, čti a mysli na děti, sebe.On myslí taky jenom na sebe, netuší, do čeho padá!!
Liba

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#8694
Re: Ziju s alkoholikem? Před 12 rok  
Člověk právě když už má problém?Se dokáže velice řozhořčit ve chvílích kdy se začne na tento problém poukazovat.Alkoholik reaguje o to hůř,má strach,že by přišel o ty chvíle,které s alkoholem prožívá.Má strach,že mu jej chcete odepřít a vzít.V té chvíli ve vás vidí nepřítele a nemůže vidět nepřítele právě v alkoholu,ve svém pití!Proto jeho výbušné reakce spojené s agresí,které nasvědčují tomu,že alkoholikem už je.Máte jedinou možnost.Počkat na okamžiky kdy bude střízlivý a nekompromisně jednat.On se musí rozhodnout jak se svým problémem naloží.Vy by jste se měla zařídit za sebe a své děti především tak,at´jste uchráněni podle jeho dalšího jednání.pOKUD NEBUDE OCHOTNÝ PŘESTAT PÍT A ZŮSTANE JEN SLIBŮ?JE PRO VÁS NEJLEPŠÍ CESTOU OD NĚJ ODEJÍT-ZAČÍT ŘEŠIT VLASTNÍ ŽIVOT BEZ NĚJ!
Jana Mertosová

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
Nahoru
Stránka: 1
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter