Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...10111213141516...54
Dolů
Téma: Lze přestat pít bez pomoci?
*
Re: Lze přestat pít bez pomoci? Před 12 rok, 4 měsíce  
Ano Jani, četla jsem Tvé příspěvky, tak vím, čím jsi prošla. Já to budu držet co to dá, pro mě bude náročnější návrat do Prahy, protože budu postrádat vnoučátka, která mi tady vyplňují spoustu času. Na druhou stranu v Praze budu mít kolem sebe své lidi, práci, která mě baví a než se vrátím, budu kontaktovat Almu o termín na terapii.
Takže držím palečky sobě, držím je Tobě a držím je všem, kteří to potřebují. Faktem je, že střízlivé oko a mozek je daleko příjemnější.
Lanička
Senior Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

TO MÁŠ PRAVDU,ŽE JE TO JINÝ KAFE VIDĚT A PROŽÍVAT STŘÍZLIVÝMA OČIMA.ZA TO TEN ŽIVOT OPRAVDU STOJÍ.DĚKUJU I JÁ TOBĚ PŘEJU AT´VYDRŽÍŠ UŽ BEZ PROBLÉMŮ ABSTINOVAT.HODNĚ ŠTĚSTÍ.
Jana Mertosová

Ahoj Jani (Lanička) tak super, diky ze ses takhle odhalila, vidim ze mame i temer stejnou abstinencni dobu, ja mam dnes 145.den

Urcite se ozvi v lednu az dorazis do Prahy, budu moc rada!
Jessie
Gold Boarder
graphgraph
Pohlaví: Žena Narozeniny: 01/01

Jana Mertosová: Ráda bych se tě zeptala (snad nevadí tykani, nejak mi to jde lepe) jak se citis pred nastupem do lecebny? Kdybys cokoliv potrebovala poradit ohledne Prahy, vis ze muzes na me. Urcite je to spravny krok a pomuzou ti, ale to ty vis moc dobre. Budeme ti tady vsichni drzet palce!

Drzte se vsichni, strizliva svoboda je krasna vec!
Jessie
Gold Boarder
graphgraph

Ahoj Jessie, já ale nejsem ta Jana, která jede do Prahy do léčebny . Pod jménem Jana jsem napsala pouze jednou, ještě neregistrovaná, jako reakci na čajovnu. Dnes (vlastně včera) jsem poprvé napsala pár řádků o sobě už jako registrovaná - ať je v tom jasno
Lanička
Senior Boarder
graphgraph

Jessi.Jde to dobře.Nepiju a to je fajn.Ne,že by mi myšlenky na chlast nenaskakovaly,stejně jako chutě.Právě naopak ale dá se to zvládnout.Jenom ten čas utíká nějak moc pomalu.Budu opravdu moc ráda až budu v léčebně.Někde stále je se mnou potlačený strach z napití.A ten se tam zcela rozpustí.Budu moci svobodně dýchat i jinak uvažovat až se toho napětí zbavím.
Jana Mertosová

Lanička napsal:
Ahoj Jessie, já ale nejsem ta Jana, která jede do Prahy do léčebny . Pod jménem Jana jsem napsala pouze jednou, ještě neregistrovaná, jako reakci na čajovnu. Dnes (vlastně včera) jsem poprvé napsala pár řádků o sobě už jako registrovaná - ať je v tom jasno

Laničko já vím, to jsi mě ty pochopila špatně V pohodě..
Jessie
Gold Boarder
graphgraph

Ja myslim, ze i ten cekaci cas je velka zkouska a musis to zvladnout. Ta tenze tam bude ale nepodlehat ji, nechat ji, vedet o ni, ale jinak do hloubky neresit. Nejdulezitejsi je nepit. Jsi na správné ceste. Drz se.

Jana Mertosová napsal:
Jessi.Jde to dobře.Nepiju a to je fajn.Ne,že by mi myšlenky na chlast nenaskakovaly,stejně jako chutě.Právě naopak ale dá se to zvládnout.Jenom ten čas utíká nějak moc pomalu.Budu opravdu moc ráda až budu v léčebně.Někde stále je se mnou potlačený strach z napití.A ten se tam zcela rozpustí.Budu moci svobodně dýchat i jinak uvažovat až se toho napětí zbavím.
Jessie
Gold Boarder
graphgraph

Máš pravdu Jessie.Od nepití to všechno začíná.Je to Alfa a Omega všeho,čeho chci dosáhnout.Je to základ pro celý život.Je to základ pro získání sebe sama.Dnes můj našeptavač dej si ještě před léčbou-POTOM už začneš naostro-žadoní o kapku alkoholu dost silně.Pomáhá mi se z toho dostat toto forum pro alkoholiky a jejich blízké,stejně jako TP.Drží mne to nad vodou.
Ono,když chceš pomáhat druhým lidem vlastně tím pomáháš i sama sobě,navíc máš z toho radost.Právě ti,kteří ještě namají odvahu nebo potřebu sem začít psát toto neznají.Hodně se tím ochuzují,ale také ohrožují svoji abstinenci.Proto jsem ráda,ze každý příspěvek,za každého nového človíčka.
Jana Mertosová

Ahoj Jani,
jsme tak nějak na tom podobně. Posledních pár dní se občas objeví myšlenka... Díky tomuto psaní se mi daří myšlenku potlačit. Za poslední takřka 3 roky, kdy jsem si řekla, že musím něco dělat, je to nejdelší období mé abstinence. Chci si tento stav udržet, protože první dny byly náročnější a pak vždy v intervalu cca po měsíci našeptávání - jedna sklenička neublíží. Nechci se neustále vracet k tomu, že počítám dny bez alkoholu(teď už je nepočítám) a jsem šťastná za týden, či měsíc abstinence. Teď už je to doba delší, děkuji dennodenně za střízlivost a klid a pokoj v duši. Tato komunikace mi velice pomáhá. Kde je Líba? A ještě prosím poradit, zda a co mohu udělat pro to, aby mi příspěvky nechodily na mail. Děkuji Jana
Lanička
Senior Boarder
graphgraph

Stránka: 1...10111213141516...54
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter