Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...11121314151617...54
Dolů
Téma: Lze přestat pít bez pomoci?
*
Re: Lze přestat pít bez pomoci? Před 12 rok, 4 měsíce  
Jani Líba se zcela určitě ozve.No a jak se odhlásit tak aby ti z fora nechodiy příspěvky na E-mail? Sama jsem to nezkoušela.Po mém přihlášeními začaly chodit na ty temata kategorie,kde jsem přispívala.Chodí mi tam stále.Nijak to neřeším.Nechej vzkaz MuDr.Mlčochovi.Najed´na KONTAKT pod ním je KNIHA NÁVŠTĚV a pod tím AUTOR WEBU-on tam zcela jistě chodí.Požádej ho přes e-mail.
Jana Mertosová

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Muj profil - odber novinek, vyskrni ktere nechces a dej smazat. Je to docela zastaraly ale aspon neco a jsem vdecna ze stale funguje tenhle board..
Jessie
Gold Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Pohlaví: Žena Narozeniny: 01/01

velmi zajimave -

www.med.muni.cz/psych/vyuka_bak_a_mag_zavislosti.ppt

Alkohol neni sranda, je to vazna vec, otazka zivota a smrti v mnoha pripadech, pliziva nemoc, roky nastradajici, cekajici na svuj atak, nenechte se lapit, vy, kdo abstinujete, pokracujte den za dnem, i kdyz je to tezky ale je to jedina cesta jak prozit zivot opravdove - bez drog, musime na sobe makat!

Vy, co mate jeste cas a nespadnete do uplne zavislosti, vykaslete se na nejaky sliby a neposlouchejte ten hlas typu vzdyt nepiju tolik, dam si obcas, takhle to zacina, zavisly jsme vsichni co chodi na tenhle board. Vime to vsichni, i vy co si to nechteji priznat a vyslovit to nahlas. Ano, jsem alkoholik. Clovek dela chyby ale jen ten kdo se z nich pouci,kdo najde v sobe silu a zacne resit svuj problem, je bojovnik a za zivot stoji bojovat, neni vas, byl vam dan, tak ho nepromarnete a uz se konecne proberte a prestante fnukat. Jde to, staci vyhodit flasku, staci zavolat doktorovi, staci si jit zabehat, staci prestat byt leniva, prestat se litovat, hledat v sobe odpovedi. Mame silu v sobe, mame v sobe boha i dabla, je jen na vas koho budete nasledovat. Ten druhy se vam smeje a vzdycky bude smat, protoze ho zivite.
Jessie
Gold Boarder
graphgraph
Pohlaví: Žena Narozeniny: 01/01
Poslední úprava: 29/12/2012 20:06 Provedl: Jessie.

Jani,už se ti to podařilo aby ti příspěvky z tohoto fora nechodily na e-mail?No a kde jsi ted´a kdy se vracíš domů do Prahy?
Jana Mertosová

Tak jsem snad zvládla nejhorší dva dny během mého necelého 4 měsíčního abstinování (dny si nepočítám). Jsem pořád v cizině. Začátek byl super, dcera, vnoučátka, babka co by hospodyně, nebyl čas myslet na ptákoviny. Moc jsem si to užívala. Padlo to na mě, když dcera s rodinou 27.12. odletěla k manželově mamce. Vracet se budou pozítří. Jsem tady sice s přítelem, ale už cítím, že mi chybí moje doma. Možná to bylo způsobeno i tím úplňkem, který na mě hodně působí - jsem měsíční dítě - rak. Takovou depku jsem neměla, po celou dobu, co jsem začala abstinovat. Zaregistrovala jsem se tady, obepsala jsem kamarádky z Almy a včera večer jsem už byla úplně hotová. Zavolala jsem dceřině kolegyni z práce, se kterou jsem se seznámila již při loňské návštěvě, byla doma, tak jsem jela za ní. Řeč sice trochu vázla, učím se anglicky, ale to vůbec nevadilo, vzaly jsme její dva pejsky, šly na procházku, po návratu uvařila bylinkový čaj, zapálily jsme si svíčku, pustily muzičku a měli jsme obrovskou pohodu. Po návratu domů jsme byla jak vyměněná, všechno ze mě spadlo a dnes pokračuji tam, kde jsem před třemi dny skončila, protože skutečně nešlo dělat vůbec nic.
Děkuji vám všem, co sem přispíváte a radíte za pomoc, protože jsem ji skutečně potřebovala a byla velmi účinná.
Lanička
Senior Boarder
graphgraph

Jessie mi sice poradila, jak nato, ale přiznám se, že mi to s PC vůbec nejde, jsem ráda, že zvládám mail, najdu si, co potřebuji. Neumím stáhnout ani fotky a poslat, ale až se vrátím, budu chtít na tom pracovat. No a jsem u dcery na Floridě od 22.10. i s přítelem a vracet se budeme 11.1. Kdy nastupuješ do léčebny?
Lanička
Senior Boarder
graphgraph

Jani.Právě,že jsi se moc vydala ze sebe.Právě,že jsi chtěla hodně pomoct a vynahradit možná i vrátit dceři.Svátky samy o sobě jsou náročné a nám roky taky přibývají.Alkoholici se musí naučit myslet sami na sebe.Především ženy alkoholičky.Myslím,že většina žen to má tak,že přestane pít,začne si uvědomovat a přiznávat o co všechno okradly rodinu,děti ale i sebe.touha vynahradit-protože čas nikdy nejde vrátit je tak silná,že se opět můžou dostat k pití.Je třeba se s tím vnitřně vyrovnat-myslím s celou minulostí a přijmout ji tak,že to tomu bylo a asi i mělo být.A hledat u sebe PROČ?cO MNE K PITÍ PŘIVEDLO,CO JSEM NEZVLÁDALA,NEZVLÁDÁM A POPRAT SE PRÁVĚ A JEN S TÍM.
Jana Mertosová

Přesně tak Laničko.Známe se sami nejlépe, víme, kdy ty chutě přichází, takže honem rychle změnit kolem sebe co nejvíc věcí, vyrazit ven, přijít na jiné myšlenky, odreagovat se, chutě přejdou.Někdy stačí jen chvilka myšlenek na něco jiného, někdy chutě trvají déle, ale vždy přejdou.Naučíte se je časem zvládat dobře i sama.Jen vydržet nepít.Stačí oddálit pití, říct si, že dnes to vydržím, nebo aspoň hodinku , oddálí se chuť, mysl se zaměstná něčím jiným a je to.
Liba

PRÁVĚ,ŽE JSEM TO ZKOUŠELA TAKY PODLE JESSIE-NO MÁM ZASTARALOU TECHNIKU-NEJEN.A S POČÍTAČEM TAKY BOJUJU.JSEM SAMOUK A UČÍM SE ZDLOUHAVĚ A KDYŽ SI MYSLÍM,ŽE UŽ VÍM?TAK NA DRUHÝ DEN,NEBO ZA CHVÍLI UŽ ZASE NEVÍM.a TAK TO JE!
Jana Mertosová

Tož já jedu do Prahy dřív-7.1.vyjíždím v noci.Ovšem ne z Floridy ale z Ostravy.
Jana Mertosová

Stránka: 1...11121314151617...54
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter