Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...16171819202122...54
Dolů
Téma: Lze přestat pít bez pomoci?
*
Re: Lze přestat pít bez pomoci? Před 12 rok, 3 měsíce  
No uvidim jak to pujde, zatim 4 dny dobry.Postupne zacinam fungovat.Ted se uvidi jak to bude dal.Jsem rozhodnuty vubec nepit a radeji se ted vyhybat vsem moznym nastraham. Nejhorsi na tom je, ze cele moje okoli si rado da a i takove to po praci pojd jdeme na jedno je pro me trest. Vymluvy proc nepiju atd.Nechci nikde ve svem okoli zverejnovat, ze mam problem s alkoholem.Znam lidi kolem a vedelo by se to vsude a mohlo by me to ohrozit na dosti mistech.
Honza

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Stačí říct, že alkohol nějak nezvládáš, že máš těžké kocoviny, tak radši nepiješ.To není lež, každý to zažil, pochopí.
Liba

Ahoj Libo hledám Tě.potřebuji poradit.díky
Jirka

Z toho jsem měl taky strach překonal jsem ho a šel se léčit jiná cesta není.zkoušel jsem to co Ty a ne jednou po delší či kratší době tam budeš znova myslím v tom kolotoči chlastu
Jirka

Můj telefon-724 978 049
Liba

Ahoj všem, dlouho pročítám toto forum,asi 4 roky, ještě v dobách kdy jsem pila opravdu moc, dokonce jsem uvažovala o AA a v případě neuspěchu o léčebně.Pak jsem pítí začla omezovat kvuli snaze otěhotnět a to se i povedlo no a od té doby se mi alkohol tak zhnusil, že jsem přestala pít ze dne na den úplně bez pomoci.Dnes je to 2 rok co nepiju a stále mám k alkoholu vysloveně odpor, byla jsem pivařka takže si dám občas nealko pivo
Wendulka
Fresh Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele

Pokud jsi byla jenom pivařka, tak to je ještě v poho. Teď si, ale představ ty ubožáky (omlouvám se jestli se někoho dotknu), kteří jedou na vodce, nebo jiném tvrdém alkoholu. To pak ta závislost je opravdu silná a abstinenční příznaky jsou nesnesitelné.

Jinak se musím přiznat, že jsem to s tou abstinenci nějak nevydržel a dal jsem si pár piv. Naštěstí tvrdé už nepiju. Zase mě ale do toho stáhla rodina a přátelé. Asi se odstěhuju někam daleko do kláštera a budu mít klid.
Martin

I pivaři propadají závislosti.Pivo je také alkoholický nápoj.Stejný jako víno,či tvrdý alkohol.No a klášter?Proč?Jestli máš problém s pitím?Tak je tvůj vlastní.Ostatní tento problém nemusí mít,pokud jim pití alkoholu nedělá problémy.Alkoholikovi problémy jejich pití v životě dělá.Později už ztrácí kontrolu v pití a pijí,protože si tělo a psychika na účinek alkoholu postupně zvykla.
Jana Mertosová

Jani, kdy nastupujete do léčebny? A jak dlouho vlastně abstinujete? Myslím, že docela dlouho...nemáte pocit, že to zvládáte i sama a ta léčebna není nutná? Nebo v čem myslíte, že Vám konkrétně pomůže?

snad se nemýlím a jste to vy, co chcete nastoupit do léčebny...
Natálie

Natálko,léčbu jsem musela ukončit předčasně.Vím toho o alkoholismu hodně.Ovšem to je málo pro dlouhodobou či doživotní abstinenci.Jsou v mém životě body,které musím srovnat,jiné doladit a všechno získané převést do praxe.Do běžného života.V léčbě budu pokračovat přes Modrý kříž,který nabízí skupinové terapie,přes AA,kterého jsem letitá členka a přes Antabus.
Jana Mertosová

Stránka: 1...16171819202122...54
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter