Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...18192021222324...54
Dolů
Téma: Lze přestat pít bez pomoci?
*
Re: Lze přestat pít bez pomoci? Před 12 rok, 2 měsíce  
Ahoj Sandro, nevím, jak jsi na tom dneska s pitím neboť příspěvěk je starší 2měsíců a já jsem tu nová. Každopádně mám bohužel stejný problém a dneska je první den, kdy jsem se rozhodla nepít. Je teprve odpoledne, takže uvidím, jak to budu zvládat večer bez skleničky. Bojím se, že spadnu do deliria. Ale jestli chceš, tak se můžeme pokusit poprat se s tím spolu.
gadako
Fresh Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

ahojte,

su to 3 tyzdne co som uplne bez alkoholu.
myslim si, ze sa da prestat pit bez pomoci.
zalezi ale od stadia .

pisal som, ze toto bude akoby moj dennik.
zdalo sa mi ale nepotrebne prispeivat kazdy den, tak az teraz.

prezil som dva "tazke" vikendy. podelim sa o skusenost .
mal som nutkanie pit, co signalizuje, ze este nie som 100% za vodou, ale vydrzal som, co je pozitivne.

najpozitivnejsie bolo na druhy den rano po "akcii".
bol to nesmierne dobry a oslovodzujuci pocit.
treba to skusit, je to uplne iny rozmer a hlavne ma to posilnilo do dalsich dni/akcii. teraz uz viem aky je to pocit a bude pre mna vzpruhou a inspiraciou do dalsieho obdobia.

drzim vsetkym co s tym seknut palce. nevzdavajme to, naucme sa zit vedla alkoholu. cafte a opat o tyzden z dalsou ciarkou a mudrostou .

Marek
Marek
Junior Boarder
graphgraph

Zdravím Tě, Marku,
je to moc fajn, že se Ti daří odolávat. Je to super!
Já tomu věřím také, že se dá přestát pít bez pomoci. Od doby zaregistrování na tyto stránky jsem si na pití ani nevzpomněla. Začala jsem řešit svoje prvotní problémy, které mne k pití přiváděly a rázem je všechno úplně jinak
Zrovna se balím a letím na dovolenou do Mexika. Netvrdím, že si tam večer v baru v rámci all inclusive nedám nějaký míchaný nápoj, nebo že nevyzkouším pravou mexickou tequilu, kterou jsem mimochodem ještě nikdy v životě nezkusila.....
Jak píšeš - záleží, v jakém stádiu se člověk nachází a podle toho zřejmě má na to (nebo už naopak ne) ukočírovat pomyslné kamarádství s lahvinkou.
Přeji hezký den a za 14 dní písnu.

Paja
Nic
Fresh Boarder
graphgraph

Ahoj. Bohužel a nebo Bohudíky, mám pro tebe zprávu takovou, že to sama nezvládneš ani náhodou. potřebuješ odbornou pomoc. To není jako s kouřením. Asi nejsem první, kdo ti toto říká, ale je to tak. Vyhledej nějaký detox, já mohu doporučit Olomouc Hradisko... vyčistíš si abstinencí hlavu, trvá 28 dnů a mezi tím se můžeš rozhodnout, jestli v léčbě budeš pokračovat a kde. Ahoj, Patrik. P.S. držím palce.
Patrik

Pavlíno, vůbec nevíš, o čem mluvíš, pár pokusů ke střízlivosti bez pomoci, a končíš, sama jistě nezvládneš přestat.
Liba

Pavlinko, ked budes mat problem, vrat sa na tieto stranky prosim. Budeme tu pre teba! Inak peknu dovolenku!
sad

Ahoj, tak dneska jsem si musela připustit, že je ze mne alkoholik.Vždycky jsem si myslela že občasná sklenička nezaškodí. A že proto ještě nemusím být alkoholik. Ale opak je pravdou, došlo to se mnou tak daleko, že nevydržím bez pití víc jak tři dny. A pak je to fičák. Jsem už ze sebe zoufalá, nemohu jít do obchodu, radši si koupím lahev než jídlo. Chtěla bych to zkusit přestat sama, ale obávám se že nemám dost sil. Takže asi ze všeho nejdříve, se poradím se svou psycholožkou a uvidím. Jsem ráda, že jsem narazila na tyto stránky a mohu si přečíst názory a zkušenosti ostatních
Anna
Fresh Boarder
graphgraph

Ahoj Anko, bohuzial (al. vdaka Bohu:-)) si pamatam na slova, ktore si dnes napisala, tapala som ako ty, stracala som sa. :-(Nevedela som najst pomoc, pila som viac a viac a pomaly som umierala (pritom som dievca v najlepsich rokoch:-)). Ano, zistila si, ze mas problem. Super, ze si to uvedomujes! Skvele! Teraz sa skludni a porozmyslaj, co dalej. Predpokladam, ze do liecebne sa ti moc nechce. Tak skus AA v okoli tvojho bydliska. Napis, ake su tvoje moznosti. Dolezite je, ze si ZISTILA,. ze mas problem!!! Hned to bude lahsie, aj ked to nebude prechadzka ruzovou zahradou. Pis, pis, pis a pytaj sa!!!
sad

Ahoj, ano trvalo mi to dlouho než jsem to slovo vyslovila, ale je mi 50 let a jsem alkoholik. Do léčebny se mi nechce, chtěla bych jestli je to vůbec možné,ambulantní léčbu.Žasnu sama nad sebou, co jsem ze sebe za necelý rok udělala. Bydlím ve středočeském kraji u Kolína. Jestli je tu někde poblíž poradna nebo AA, ráda se přidám.
Anna
Fresh Boarder
graphgraph

Anicko, snad ti napise Liba a poradi ti, kde je najblizsia AA skupina. Z vlastnej skusenosti mozem poradit len AA. Pred 4 mesiacmi som bola na jednej "AA slavnosti" a tam bolo asi 98 percent ludi, ktori su uz vyse 10, 20 rokov triezvi a nikdy neboli na lieceni! Takze aj takto sa to da! Pozor, ak niekto pije dlhe obdobie kazdy den, je tam hrozba napr. deliria atd... To pisem pre tych, ktori kazdy den piju a rozhodnu sa prestat zo dna na den.(v takomto pripade je vhodne vyhladat lekara, ktory da adekvatne medikamenty)
Ani, skus vlastnou volou nepit a zaroven si vyhladaj skupinu AA. Myslim, ze ti pomozu. Vyskumy ukazuju, ze 75 percent alkoholikov, ktori nasvstevuju AA, su triezvi. To davam iba ako priklad. Mozes si vybrat akukolvek inu pomoc! Ale ako medicinsky edukovana viem, ze vsetko, co sa uci na skole, je ibe z knih. A len druhy alkoholik (ktory si presiel tym, cim ja, mi moze pomoct).
sad

Stránka: 1...18192021222324...54
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter