Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...35363738394041...54
Dolů
Téma: Lze přestat pít bez pomoci?
*
Re: Lze přestat pít bez pomoci? Před 11 rok, 10 měsíce  
Také jsem to delirium zažila, je to něco strašného, člověk ví, že se to nemůže dít, přesto to vidí, slyší!Je to síla, příšerné.
Liba

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Liba napsal:
Také jsem to delirium zažila, je to něco strašného, člověk ví, že se to nemůže dít, přesto to vidí, slyší!Je to síla, příšerné.

už nikdy!
Jessie
Gold Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Pohlaví: Žena Narozeniny: 01/01

Ahojte,

tak su to 4 mesiace a 2 tyzdne co vobec nepijem, ani kvapku.

"delirium tremens" som nezazil, nastastie. Poznam 'len' tzv. poflamove depresie, ale z tych sa clovek dostane pomerne jednoducho, aj ked je cely den, dva uplne v prd... a tie myslienky a dehonestacia vlastnej osoby, fuuuj.

Pekny den a tyzden vsetkym.

PS: S pribudajucim casom ide vsetko lahsie, treba vydrzat. Vysledok je faktasticky. Myslienky na alkohol miznu zavratnou rychlostou .

Marek
Marek
Junior Boarder
graphgraph

Hezky den a tyden i tobe. Drz se Marku!

Marek napsal:
Ahojte,

tak su to 4 mesiace a 2 tyzdne co vobec nepijem, ani kvapku.

"delirium tremens" som nezazil, nastastie. Poznam 'len' tzv. poflamove depresie, ale z tych sa clovek dostane pomerne jednoducho, aj ked je cely den, dva uplne v prd... a tie myslienky a dehonestacia vlastnej osoby, fuuuj.

Pekny den a tyzden vsetkym.

PS: S pribudajucim casom ide vsetko lahsie, treba vydrzat. Vysledok je faktasticky. Myslienky na alkohol miznu zavratnou rychlostou .

Marek
Jessie
Gold Boarder
graphgraph
Pohlaví: Žena Narozeniny: 01/01

Přeju všem pěkný večer, hlásím že zatím nepiju, ale mám ode dneška jednu přitěžující okolnost. Nepiju ani kapku už dva týdny hlavně díky "suchému domu". Prostě jsem řekla manželovi, že prostě nemůžem mít doma pití, jinak mám chuť se napít a pokud to udělám opiju se. On tehdy řekl OK tak ho mít nebudem. Jenže dneska byl v obchodě přines piva, víno a vrátil i tvrdý chlast, který asi předtím někam schoval se slovy no vidíš, že nejsi žádný alkoholik když už prostě "tak dlouho" nepiješ, kdybys jím byla, tak by sis už dávno nějaký chlast opatřila. Tak nevím jak na to argumentovat. No tak tu sedím obklopena tím pitím. Snad to zvládnu. Díky za radu co mám dělat a za podporu. Díky moc.
andrea
Junior Boarder
graphgraph

Ahoj Andreo,tak tuto situaci ti vůbec nezávidím!Budeš to mít opravdu těžké.Soudím podle sebe,že bych vydržela chodit okolo možná pár dnů nebo hodin,řekla bych si kapičku a už by to jelo.Jsi na začátku,stejně jako já,tak vím jak to je těžké.Záleží jakou má tvůj chlap povahu,ale já bych to vylila a k tomu ho pěkně seřvala.Já mám doma v tomhle podporu,nikdo si nedovolí koupit alkohol,protože vědí jak se umím nehezky opít.
Alena

se slovy no vidíš, že nejsi žádný alkoholik když už prostě "tak dlouho" nepiješ

Hm..tak to je totální neznalost věci.
Alkoholik vůbec nemusí být ten co pije deně, ale ten, jakmile se napije tak neni schopen určitou dobu přestat.Večer se alkohol pije, ráno je to medicínka

Ale Aleno, chlast je všude, venku, kdekoli..Musíš se naučit vedle něj žít, já vím, je to dlouhá cesta.

Pamatuj si jednu věc, tebe neopije ta třetí lahev vína, ale vždy ta první decka a pak už je to alkoholikovi jedno.takže jakmile se napiješ, jedeš i s důsledkama, které sama asi znáš
PetrCh

To já vím,ale je doma alkohol můžeš si nalít kdykoli,ale když je suchá domácnost,tak se musíš ustrojit,upravit a jít ho koupit.Mě to zastavilo,protože jsem si mohla zdůvodnit proč být čistá a ted na začátku mě to hodně pomáhá.Jinak máš pravdu,že vedle alkoholu se musíme naučít žít,jen tech reklam co je.
Alena

Alena napsal:
To já vím,ale je doma alkohol můžeš si nalít kdykoli,ale když je suchá domácnost,tak se musíš ustrojit,upravit a jít ho koupit.Mě to zastavilo,protože jsem si mohla zdůvodnit proč být čistá a ted na začátku mě to hodně pomáhá.Jinak máš pravdu,že vedle alkoholu se musíme naučít žít,jen tech reklam co je.
No právě jde o ten čas na přemýšlení. No nic jdu ven projdu se a pak pujdu spát.
andrea
Junior Boarder
graphgraph

Tak jsem to zvládla i tak a zvládnu. Přece si to nepokazím
andrea
Junior Boarder
graphgraph

Stránka: 1...35363738394041...54
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter