Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...78910111213...54
Dolů
Téma: Lze přestat pít bez pomoci?
*
Re: Lze přestat pít bez pomoci? Před 12 rok, 4 měsíce  
Krásné odpoledne všem!
Musím vám tady dát něco na zlepšení nálady, vždycky mě to aspoň na chvilku pobaví Koukněte na to
www.youtube.com/watch?v=62Te6chEurM
Sandra

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Sandro-díky.Jsi zlatíčko.
Jana Mertosová

Tak to je vážně funny Sandro, díky, jsem si to dala na fb
Jessie
Gold Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Pohlaví: Žena Narozeniny: 01/01

To bylo trošku od tématu ) Jinak jsem sehnala brigádu od zítřka, sice si trošku pomrznu venku, ale těším se na to. Budu prodávat vánoční ozdoby, jmelí, větvičky atd... na trhu až do vánoc. Mám to s kamarádkou napůl, takže si můžeme rozdělit den na půl klidně. A jinak jak se cítím? Dneska jsem zase od rána podrážděná, myslela jsem, že už bude jen líp, ale je to jako na kolotoči, jednou mi je fajn a jindy zase duševně blbě... Snad to už brzy přejde.
Sandra

To střídání nálad časem přejde,ale s tou brigádou tak brzy v abstinenci no já nevím,v tom mrazu...první co mně napadne-něco na zahřátí.To budou chutě ještě větší,bude vás tam víc a někdo ti podá plucku a ná lupni si,bude to těžké odolat....drž se
Ondra

Jasně, svodů tam bude dost, ty jsou ale všude,Sandra bude mezi lidma.Vymrzne,práce, bude se jí lépe spát, zapomene na alkohol.
Liba

No jestli bude někde poblíž stánek,kde se vaří grog a svařené vína?Už být v tom oparu půl dne je pokušení jak hrom.Já vždycky pila samotářským způsobem doma-pro jistotu at´mne nikdo nevidí.Myslela jsem si,že mi nehrozí opít se někde v hospodě,nebo ve společnosti.Byla jsem si tím tak jistá,že jsem tam chráněná před rozpitím až do doby než ani to nefungovalo.Pila jsem potají.Ovšem,když jsem jela s flaškou v kabelce tramvají plnou lidí musela jsem popíjet během cesty do své cílové stanice bych to bez toho nedala.A tak věřímea chceme sami věřit jednomu ale závislost si s námi udělá co chce ona sama,když přestanu být na svoji nemoc opatrná a důsledná!
Jana Mertosová

Ahoj, držím ti palce, dá sa to len prosím, ber to konečne vážne a po liečbe žiadne pokusy, už si sa presvedčila, že ako to končí... Z tvojich reakcií vidím, že celú teoriu ovládaš, tak sa daj dokopy a viac krát nepochybuj. Vela štastia a triezve dni praje Štefan
Stefan

Ahoj SAndra. POznal som ludí, ktorí dokázali prestat pit bez pomoci. Mne sa to podarilo až po liečbe, ale aj tak som rád, že to vyšlo, Ked nemáš podmienky, hovoríš, že sa staráš o deti, tak snád by si potrebovala stály internetový kontakt na človeka, ktorý by ti vedel radit každodenne, ja by som ti pomohol, ale musíš mi slúbit, že začneš abstinovat a budeš sa snažit žit bez alkoholu. Tu neni žiadna alternatíva. Tiež to musí byt absolutne úprimné, bez akýchkolvek klamstiev a výhovoriek. Potom je doležité dohodnút sa, že ked to nepojde, podrobíš sa ambulantnej liečbe, aj v prípade, že sa staráš o deti, pretože , ked to bude takto pokračvat, tak sa už dlho o ne nepostaráš, jednoducho nebudeš schopná. Tejto krutej pravde sa musíš podívat do oči a aj tomu, že i partner může zo vztahu vyskočit. Tak porozmýšlaj a ked, tak napíš, můžem ti robit poradcu, Stefan
Stefan

Ahoj Sandro. Chtěl by jsem se tě zeptat, jestli máš nějaký relax, který ti alespoň z částí nahradí alkohol? Např. zapališ si vonnou svíčku, uděláš si čaj na abstinenční příznaky, meditace, sex atd. Moc mě to zajímá, třeba se nechám inspirovat, když budu příště abstinovat. V současné době si vytvářím strategii jak vyhrát nad pitím a od 1.1.2013 začnu abstinovat.
Martin

Stránka: 1...78910111213...54
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter