Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1
Dolů
Téma: Jak pokračovat?
#18682
Jak pokračovat? Před 9 rok, 11 měsíce  
Ahojte,
snad mi někdo poradíte jak dál...
Je mi 30, rozváděla jsem se 3 roky, manžel mě bil a psychicky deptal i teď po rozvodu smskama. Našla jsem si nového přítele, který měl dobrý vztah s alkoholem a tak to začlo, je to dva roky. Napřed jsme chodili jen tak ob den na pivečko, pak to bylo denně na několik. Před rokem jsem si začala kupovat vždy na večer vino. I příteli to vyhovovalo, on když potřeboval jít na pivečko, automaticky mi vinko koupil. Jenže pak začlo par průserů a to, že jsem se rano potřebovala něčím doladit. Byl to maximálně jeden den v týdnu kdy jsem byla i přes den nalitá. Mě i příteli to začalo přerůstat přes hlavu. Přišli na to moji rodiče, zabalili mě a dovezli k sobě domů, že mi pomůžou. Chvilku jsem byla super, žačala znovu, ale pak přišlo pak hádek a já si zase víno začala kupovat. Pila jsem třeba 2 dny a pak týden dobrý, pak zas 3 dny a 14 dní dobrý. Naši už mi začali vyhrožovat a zamykali mě doma, abych si něco nešla koupit.
Došlo mi, že tím ubližuju nejen sobě, ale i celému okolí....že když jsem opilá, tak všem vyčítám jací jsou, že já si nemůžu zajít na pivo a oni chodí denně, přítel si kupoval pivko a měl ho na nočním stolku vedle nás a vůbec mu nevadilo, že se snažím nepít, takže jsem na něj byla opravdu sprostá.... tak jsem se trucla a začala opět znovu, všichni z toho měli radost a moc mi to šlo, začala jsem plavat, hlídat neteřinku a znovu prostě normálně žít.
Pak jsem ale přišla na to, že mi přítel lže a má na sebe neskutečné dluhy a exekuce. Když přišel na to že to vím, sebral se a odešel že se mnou končí, že prý je to jeho soukromé a mě do toho nic není - jsou to 4 dny. Jenže já byla z toho tak špatná a totálně se opila. Udělala našim i sobě ostudu v naší oblíbené hospůdce. Naši mi už nevěří a chtějí, abych šla na hospitalizaci. Teď sedím doma, nad vším přemýšlím, na alkohol nemám zatím ani pomyšlení při představě, že mě někam na 3 měsíce zavřou.... Objednala jsem se na ambulantní léčbu. Snad mi to pomůže... Chtěla bych slyšet od někoho na mě a mou situaci názor.
Děkuji
Mikaela

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#18739
Re: Jak pokračovat? Před 9 rok, 11 měsíce  
Drž se, pust ho z hlavy. V težkém si partneři maji pomahat, a ne utikat. Odchodem Ti zpusobil dalši chlastací vlnu. Ale Tvuj život a zdraví je duležitejši.
Lečit se - dobry napad. Pokud o tom vi rodina, a situace dovoluje se zavřit na 3 měsice, šla bych byt tebou...Samozřejmě pokud citíš že už bez odborne pomocí není cesta zpět...
Držim palce!!!
taky alkoholik

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#20563
Re: Jak pokračovat? Před 9 rok, 8 měsíce  
Určitě zkus léčbu!!!! Držím palce
Dana

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
Nahoru
Stránka: 1
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter