Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1234
Dolů
Téma: Abstak
Re: Abstak Před 10 rok, 11 měsíce  
Mi alkohol nechutna.Zapijim nealkem aji vino.Tvrde nepiju vubec,kvuli silnym abstakum.Liju do sebe uz jen piva a obcas vina.Drive jsem pil proto,ze se mi libily ty stavy.Ted jsem si tim pitim a ruznymi drobnymi urazy tak zhorsil psychiku,ze bez toho aniz bych se napil,nemuzu mezi lidi,natoz nekam do autobusu nebo na postu.Kdezto,kdyz se rano nastartuju a mam svoji hladinu,tak jsem s kazdym kamarad,v par pripadech jsem si domu pozval i uplne cizi lidi.Pritom si ale zacinam uvedomovat,ze jsem jim pro smich vic,kdyz jsem prave opily.Proto jsem to utnul ,cekam az prejdou ty zle stavy a chystam se zacit u AA,pres Modry kriz a psychiatra.U toho bych zacal jako prvni,ale bojim se,ze po dvou recidivach me nebude chtit lecit.Ale jedine on muze napsat antidepresiva,poslat na jaterni testy atd. pripadne napsat doporuceni do PL.Takze ted mam v planu byt jeste tak 3dny schovany doma,pumpovat se horcikem a potom zvolit s cistou hlavou tu nejlepsi moznou variantu.
Davo

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Držim palce..piš sem jak ti bude, to taky pomahá, zaměstnáš trochu mozek
petrch

Já když piju několik dní v kuse, pak se proberu z oparu a zjistim, že třeba 4 dny zplynuly v jeden celek, z kterého si pamatuju jenom úryvky..když jsem pil tvrdý nepamatoval jsem si vůbec nic..hrůza
petrch

Máš pravdu paměť se oslabuje u alkoholika.Já měla hrůzu pokaždé,když jsem si přiznala že v tom lítám už zase.Právě proto je pro mne důležité chodit na AA.Ted´jsem 2týdny nebyla.Chodím na rehabilitaci s kyčlema,tož jsu ráda,že vůbec dolezu domů.Dneska tam ale jdu.Moc mi chybí.Davide já chlast do sebe taky tlačila silou vůle.Zapíjela kýblem vody.Kolikrát mne z něho natahovalo,kolikrát jsem se pozvracela.Už jsem ho musela.Tělo i psychika ho potřebovaly.
Jana Mertosová

první ranní pivo jde vždycky ven, nejlíp do vany, do té se jde v pohodě trefit líp než do malý mísy na hajzlu..jak se dostane do krve trochu novýho alkoholu, už se dá chlastat dál
petrch

Petře, to je ale hrozný, co píšeš! Jak dlouho to ještě budeš takhle dělat? Dokud neumřeš? Jmenuješ se jako můj manžel, který umřel, protože neměl vůli a sílu to změnit:-(
Petra

Je pravda, že alkoholismus je smrtelná nemoc, o tom není pochyb
petrch

Ahoj Peťo, když čtu tvoje poslední příspěvky, tak na mě působí trochu rezignovaně, teorii, fakta o alkoholu a jeho škodlivosti ovládáš perfektně, tak se už konečně na sebe pořádně naser !
marti
Expert Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele

Ahoj Marti.Tako to není, pouze diskutuju a reaguju na jisté příspěvky, jelikož mám celkem dost zkušeností s chlastem, rozhodně někomu nebudu mazat med kolem huby a napíšu jak vim, že to je
petrch

Marti,
souhlasím. Petrové jsou prostě Petrové. Rezignace je jim vlastní.
Ok, každý má právo na vlastní názor. Já respektuji i Petrovo názory a příspěvky. Jsou pro mě velmi poučné. V tom negativním slova smyslu.
Díky Péťo za to, že mi ukazuješ kudy cesta nevede.A jestli se tobě na ní líbí, tak buď vůle tvá..

Ostatní - jedeme a nevzdáme to.
Dnešek byl ve znamení střízlivosti.
Heslo dne- hlavně se z toho neposrat.

Mějte krásný večer a ještě krásnější sny, např. o novém, krásném životě:-)
Petra

Stránka: 1234
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter