Re: třes - úzkost - únava - nespavost - pocení - depre Před 10 rok, 3 měsíce
|
|
Co jsi?Špatný z chlastu-to ano.Blbý by jsi byl,kdyby jsi to nezměnil.Věřím,že je tvá snaha upřímná.
|
|
Jana Mertosová
|
|
|
|
|
Zdravím všechny známé,
právě jsem se vrátil z nemocnice. Abstinuju 49 hodin a už to nechci NIKDY zažít...Začalo to minulou neděli, byl to kontinuální tah a skončilo to ve středu večer, ráno v čtvrtek pátek pro mně přijela záchranka...
Neděle: 4 piva
Pondělí: 10 piv (od rána)
Úterý: 8 velkých vodek a 8 piv (od rána)
Středa: 14 velkých fernetů (od rána)
Přátelé, nesnažte se střízlivět o samotě. Je to vážně o život. Jak se objeví třesy a chlastáte fakt hodně, tak volejte okamžitě rychlou a s pravdou ven. Doktoři tyto stavy znají a dají vaám léky. Jako bonus jsem si dovezl propouštěcí zprávu s výsledky mých jaterních testů..., zajímavé čtení. Už jsem naštěstí jen utahanej, ale už je to ta příjemná únava, už se neklepu. Tohle už NIKDY...
Držím všem palce
Ignatius
|
|
|
|
|
|
|
Věřim, že čas budeš nepít, ovšem špatné vzpomínky se z hlavy vypařej a najednou sedíš v hospodě zase
|
|
petrch
|
|
|
|
|
Viděla jsem na vlastní oči,co dělá chlast.Viděla jsem spoustu delirantních stavů.Slyšela na vlastní uši ten šílený křik plný hrůzy,až tuhla krev v žilách.Tenkrát jsem se zaříkávala,že takto dopadnout nechci.Slibovala jsem si,že pít nebudu.Pokaždé jsem si vzpomněla až když jsem v tom lítala znovu.S hrůzou počítala hodiny a dny,se strachem,že abst´ák přejde v delírko.Dostala jsem se k predelirantnímu stavu-to už jsem byla hospitalizovaná a podpořená léky,přešlo to v alkoholickou halucinozu-to už jsem měla strach,že se jedná o trvalý stav.Věděla jsem,že hlasy,které slyším nejsou opravdové.Myslela jsem,že z nich zblázním dočista.Kecalo to mi to v hlavě jako v úle.Nevěděla jsem co je realita,co je má fikce.Bála jsem se to zdělit doktorce.Opravdu jsem měla strach,že už se z léčebny nikdy nedostanu když řeknu,co se se mnou děje.Když už jsem nevěděla z které do které,tak jsem za ní šla s pravdou ven.Umístili mne tenkrát na uzavřené oddělení,aby se mi něco nestalo.Změnili léky a já se dozvěděla,že ještě chvíli pít?Nebýt včas v léčebně,je ze mne schizofrenik natrvalo.Až tenkrát jsem konečně přijala to,že jsem alkoholička a přestala pít na 9let.Pak jsem do toho vlítla opět rovnýma nohama.To bylo v době,kdy jsem si myslela,že jsem v pořádku,byla jistá,že se už nikdy nenapiju.Hovno!Pýše předchází pád.Já tentokrát ryla rypákem pořádně hluboko v zemi a věřila že to mám pod kontrolou.Hovno jsem měla a ne kontrolu.
|
|
Jana Mertosová
|
|
|
|
|
pravdivě a hezky napsané...strach nepomůže, jen přijetí pravdy
|
|
petrch
|
|
|
|
|
děkuju
|
|
ladis
Platinum Boarder
|
|
|
|
|
Kluci a holky , zrovna jsem mluvil z bohem a on mi řekl ... ladí vydrž do 31.7 , vydržím , taky jednou vezmu vůz a pojedu na Makarskou
|
|
ladis
Platinum Boarder
|
|
|
|
|
Lado nemáš delírko?
|
|
petrch
|
|
|
|
|
Tak se Boha a víry drž.Nepodlehni,že jsi vyvolený mezi všemi-jen se ti chtěl ukázat,abys uvěřil v Jeho sílu a moc.Nespoléhej ovšem na to,že tě Bůh z alkoholismu vyléčí.Nevyléčí tě ani On,ani léčebna.On ti ukázal ke komu máš směrovat svoji cestu a naději v životě.Ted´potřebuješ léčebnu,aby ti pomohla najít cestu k upřímnosti a k sobě samému.
|
|
Jana Mertosová
|
|
|
|
|
Jani , noc byla dost hustá , ale už je světlo už to bude dobrý
|
|