Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...100101102103104105106...195
Dolů
Téma: třes - úzkost - únava - nespavost - pocení - depre
**
Re: třes - úzkost - únava - nespavost - pocení - depre Před 8 rok, 8 měsíce  
proc,vydrzet
Katka
Gold Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Krtek ja som to pochopila vsetko, ja som mala hlavu cistu
Ja viem, co preziva Katka a aj Zdenek. Len nechapem tomu preco nejde na detox. U nas na Slovensku viem,ze sa to zariadit z jedneho dna na druhy aspon u nas v meste kde zijem. Ci caka na epilepticke zachvaty?
Katko aj ty sa drz mas tu kvoli comu a komu byt.
Leni ty ako? neozvala si sa
katarina
Platinum Boarder
graphgraph

Zdeno,
jak Ti je ? Me ten abstak tlumy lexaurin. Doma mam zle manzel je nasrany. V tom stavu bych byla radsi sama, ale musim fungovat. Vzchop se a do prace chod je to dulezite taky nastupuji. Musim byt, ale v pohode a ne se klepat jak ratlik. Jsme oba na jedne lodi tak prosim bojuj jako ja. Verim Ti a hlavne mi pis. Zivot hezky bez chlastu nas ceka a uvidis, ze se nam bude libit a konecne budem stastny ))))
Katka
Gold Boarder
graphgraph

Zdenko, možno to slovo legrace bolo tvrdé. Viem, ako Ti je. Ja som mal strašne absťaky. Viem, že chceš. Ale ono vážne nestačí len tu čítať a písať. Je pekné, že sa tu navzájom podporujete. Aj mne to pomáha sa tu vypísať. Ale si v stave, keď Ti už pomôže len ten detox a liečenie. Nemáš na čo čakať. Bude to už len horšie. Neviem odkiaľ je Katarína, ale ani u nás nie je problém ísť na detox hneď. Potrebuješ sa dať dohromady hlavne psychicky. Takto sa len utrápiš a upiješ. Vypisovať, ako zvládať cravingy a podobné iné veci ohľadom abstinencie tu nebudem. Bol si 2 krát v Pezinku, tak by si to mal vedieť. Ja som bol 4 krát. A vôbec neľutujem. Ide o to vedomosti a skúsenosti iných používať v praxi. Ja som aj po prvom a druhom liečení vedel, čo mám robiť, len som to nerobil. Vždy po pár mesiacoch som mal recidívy. Poučil som sa zo svojich chýb. Viem, čo mi robí dobre a čomu sa vyhýbať. Hlavne som prestal s alkoholom(medicínou?... ) bojovať v hlave. A zrazu to ide. A som nesmierne rád. Zdenko, tie vecí, čo píšu ostatní, nie sú samoúčelné. Niekoho baví cvičenie(Včelár začal pobehávať ), varenie, bylinky, včielky atď. Pomáha im to. A o tom to je. Nájsť si niečo, čo Ti spraví radosť. A keď sa darí, nejako sa hoci aj odmeniť. Sám seba. Čakať uznanie od ľudí, ktorí to nechápu, čo to pre nás znamená, je zbytočné. Držím palce nech sa Ti darí.
krtko
Platinum Boarder
graphgraph
Narozeniny: 11/10

Krtek presne tak. Moje slova a rec. Pre mna je uplne super ked rano vstanem s pocitom,ze v noci som mohla spat, ziadne busenie srdca, bolest pecene, vsetky tie divne pocity a to potenie a hlavne tie hnusne zive sny a neboli to len zvierata.A to vracanie a klepanie ruk ze som sa nemohla ani napit.
Ako som tu uz pisala mna nakopla chut zit, moje deti ze ked tu nebudem tak sa o ne nebude mat kto postarat a hlavne ze skoncim ako moja rodina a zomriem este pred 40. Tak ako brasko, mama, dedo, vsetci esteze otec si to nejak uvedomil a prestal pit.
tymi svojimi klubmi varenia, zbierani byliniek, venovaniu sa vcelam tak si myslim ze sme nahradili alkohol tymto a zamestnavame si mysel. ja som sa tiez citila ako Katka manzel nasrany, sluby ze nebudem polepsim sa ale prisla nejaka slaba chvilka a hned bol dovod si dat vsak len za jeden a verte ze ten jeden nebol. Hanbim sa za seba, ale uz to nevratim spat. vsetci vedia co so mnou bolo to si myslime len my,ze okolie to nevidi ale vidi a hlavne deti su vnimave.ja si tiez liecenie nemozem dovolit a tiez som bola u dr. a ze nebojte sa nevyzerate ako alkoholik. a Krtek presne citujem tvoje slova ze cakanie na uznanie od ludi, ktori to nechapu nema cenu. ale my vieme a vieme to pochopit
katarina
Platinum Boarder
graphgraph

Ja keď som pred 18 rokmi chcel ambulantne liečenie, tak som potreboval od internistu prehliadku, či môžem. A tiež na mňa pozeral jak puk, vysledky jak decko aže "vy a alkoholik?".
krtko
Platinum Boarder
graphgraph

Krtek napsal:
Ja keď som pred 18 rokmi chcel ambulantne liečenie, tak som potreboval od internistu prehliadku, či môžem. A tiež na mňa pozeral jak puk, vysledky jak decko aže "vy a alkoholik?".

Krtko,
"súčasná evolúcia všetko akceleruje!"

Dnes, Ťa za objemný bakšiš "zbavia" závislosti za 28 dní!!!"

"Neuveriteľné!!! Zázraky sa ešte dejú!!!"

(...ale iba na kontách podnikavcov s dôverou!)
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph

Videl som na nete. V Česku súkromné sanatórium, 28 dní, drahé jak sviňa. Smutné je, že to vedie liečená alkoholička. Takže by mala vedieť, že žiadny zázrak vyliečenia sa za 28 dní nestane. Aj 3 mesiace napr. na Prednej Hore sú na takú liečbu málo. Za 3 mesiace sa dáš akurát trochu psychicky a fyzicky dokopy, nejaké prednášky, terapie. A zvyšok je už na tebe ako vážne budeš brať doliečovanie po liečení.
krtko
Platinum Boarder
graphgraph

KATKA...som si dal diazepam..uspalo ma to..aj v nemocnici dávajú diazepam..na absťáky.Lexaurin mám tiež..no moja doktorka ma zásobila liekmi.Ale pozor!sú návykové..ďalšia závislosť..Ide víkend:chcem začať regenerovať sa..budem mať relax na záhradke.Musím byť fit do pondelka..A fungovať..na 100% ako môj android v smartfóne ďakujem za podporu.Má zmysel abstinovať.
zdenek
Platinum Boarder
graphgraph

Krtek napsal:
Videl som...

... by mala vedieť, že žiadny zázrak vyliečenia sa za 28 dní nestane.

Aj 3 mesiace napr. na Prednej Hore sú na takú liečbu málo.

Ja som sa k takémuto empirickému dôkazu prepíjal celých 33 rokov.

Ten, ktorý toto dostane hotové a naservírované na tácke až pod nos alebo priamo do úst, nedokáže precítiť a zhodnotiť skrytú silu individuálneho poznania cez vlastné sebaobjavovanie (sa) a zistenie ako to všetko vlastne funguje.

Je mi takýchto naivných "babrákov" aj ľúto - sami si zatvárajú srdcia vo viere vo vlastný "neomylný", - *alkoholom (z)deformovaný*, intelekt.

Márne sa pokúšajú objaviť v sebe stred Vesmíru a vždy pritom padnú opäť na dno. Hlbšie a hlbšie... Čaká ich tam iba bezmocnosť, beznádej a zúfalstvo.

Pomocnú ruku nevnímajú alebo ju vôbec nevidia - takí sú zahľadení a sústredení do seba → na svoje *narcistické opíjajúce (sa) ego*.

[(Z)alkoholizovaná/opitá myseľ sa takto sama uzatvára do kruhu vlastných sebazničujúcich ressentimentov.]

"Nalievanie sa "tekutým rozumom", ktorý spoľahlivo rozpúšťa vôľu iba zrýchľuje pád a magicky priťahuje osobný debakel!"
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph

Stránka: 1...100101102103104105106...195
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter