Re: třes - úzkost - únava - nespavost - pocení - depre Před 9 rok, 1 měsíc
|
|
proc,vydrzet
|
|
Katka
Gold Boarder
|
|
|
|
|
Krtek ja som to pochopila vsetko, ja som mala hlavu cistu
Ja viem, co preziva Katka a aj Zdenek. Len nechapem tomu preco nejde na detox. U nas na Slovensku viem,ze sa to zariadit z jedneho dna na druhy aspon u nas v meste kde zijem. Ci caka na epilepticke zachvaty?
Katko aj ty sa drz mas tu kvoli comu a komu byt.
Leni ty ako? neozvala si sa
|
|
katarina
Platinum Boarder
|
|
|
|
|
Zdeno,
jak Ti je ? Me ten abstak tlumy lexaurin. Doma mam zle manzel je nasrany. V tom stavu bych byla radsi sama, ale musim fungovat. Vzchop se a do prace chod je to dulezite taky nastupuji. Musim byt, ale v pohode a ne se klepat jak ratlik. Jsme oba na jedne lodi tak prosim bojuj jako ja. Verim Ti a hlavne mi pis. Zivot hezky bez chlastu nas ceka a uvidis, ze se nam bude libit a konecne budem stastny ))))
|
|
Katka
Gold Boarder
|
|
|
|
|
Zdenko, možno to slovo legrace bolo tvrdé. Viem, ako Ti je. Ja som mal strašne absťaky. Viem, že chceš. Ale ono vážne nestačí len tu čítať a písať. Je pekné, že sa tu navzájom podporujete. Aj mne to pomáha sa tu vypísať. Ale si v stave, keď Ti už pomôže len ten detox a liečenie. Nemáš na čo čakať. Bude to už len horšie. Neviem odkiaľ je Katarína, ale ani u nás nie je problém ísť na detox hneď. Potrebuješ sa dať dohromady hlavne psychicky. Takto sa len utrápiš a upiješ. Vypisovať, ako zvládať cravingy a podobné iné veci ohľadom abstinencie tu nebudem. Bol si 2 krát v Pezinku, tak by si to mal vedieť. Ja som bol 4 krát. A vôbec neľutujem. Ide o to vedomosti a skúsenosti iných používať v praxi. Ja som aj po prvom a druhom liečení vedel, čo mám robiť, len som to nerobil. Vždy po pár mesiacoch som mal recidívy. Poučil som sa zo svojich chýb. Viem, čo mi robí dobre a čomu sa vyhýbať. Hlavne som prestal s alkoholom(medicínou?...  ) bojovať v hlave. A zrazu to ide. A som nesmierne rád. Zdenko, tie vecí, čo píšu ostatní, nie sú samoúčelné. Niekoho baví cvičenie(Včelár začal pobehávať  ), varenie, bylinky, včielky atď. Pomáha im to. A o tom to je. Nájsť si niečo, čo Ti spraví radosť. A keď sa darí, nejako sa hoci aj odmeniť. Sám seba. Čakať uznanie od ľudí, ktorí to nechápu, čo to pre nás znamená, je zbytočné. Držím palce nech sa Ti darí.
|
|
|
|
|
|
|
Krtek presne tak. Moje slova a rec. Pre mna je uplne super ked rano vstanem s pocitom,ze v noci som mohla spat, ziadne busenie srdca, bolest pecene, vsetky tie divne pocity a to potenie a hlavne tie hnusne zive sny a neboli to len zvierata.A to vracanie a klepanie ruk ze som sa nemohla ani napit.
Ako som tu uz pisala mna nakopla chut zit, moje deti ze ked tu nebudem tak sa o ne nebude mat kto postarat a hlavne ze skoncim ako moja rodina a zomriem este pred 40. Tak ako brasko, mama, dedo, vsetci esteze otec si to nejak uvedomil a prestal pit.
tymi svojimi klubmi varenia, zbierani byliniek, venovaniu sa vcelam tak si myslim ze sme nahradili alkohol tymto a zamestnavame si mysel. ja som sa tiez citila ako Katka manzel nasrany, sluby ze nebudem polepsim sa ale prisla nejaka slaba chvilka a hned bol dovod si dat vsak len za jeden a verte ze ten jeden nebol. Hanbim sa za seba, ale uz to nevratim spat. vsetci vedia co so mnou bolo to si myslime len my,ze okolie to nevidi ale vidi a hlavne deti su vnimave.ja si tiez liecenie nemozem dovolit a tiez som bola u dr. a ze nebojte sa nevyzerate ako alkoholik. a Krtek presne citujem tvoje slova ze cakanie na uznanie od ludi, ktori to nechapu nema cenu. ale my vieme a vieme to pochopit
|
|
katarina
Platinum Boarder
|
|
|
|
|
Ja keď som pred 18 rokmi chcel ambulantne liečenie, tak som potreboval od internistu prehliadku, či môžem. A tiež na mňa pozeral jak puk, vysledky jak decko aže "vy a alkoholik?".
|
|
|
|
|
|
|
Videl som na nete. V Česku súkromné sanatórium, 28 dní, drahé jak sviňa. Smutné je, že to vedie liečená alkoholička. Takže by mala vedieť, že žiadny zázrak vyliečenia sa za 28 dní nestane. Aj 3 mesiace napr. na Prednej Hore sú na takú liečbu málo. Za 3 mesiace sa dáš akurát trochu psychicky a fyzicky dokopy, nejaké prednášky, terapie. A zvyšok je už na tebe ako vážne budeš brať doliečovanie po liečení.
|
|
|
|
|
|
|
KATKA...som si dal diazepam..uspalo ma to..aj v nemocnici dávajú diazepam..na absťáky.Lexaurin mám tiež..no moja doktorka ma zásobila liekmi.Ale pozor!sú návykové..ďalšia závislosť..Ide víkend:chcem začať regenerovať sa..budem mať relax na záhradke.Musím byť fit do pondelka..A fungovať..na 100% ako môj android v smartfóne  ďakujem za podporu.Má zmysel abstinovať.
|
|
zdenek
Platinum Boarder
|
|
|
|