Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...115116117118119120121...195
Dolů
Téma: třes - úzkost - únava - nespavost - pocení - depre
**
Re: třes - úzkost - únava - nespavost - pocení - depre Před 8 rok, 8 měsíce  
Ja si pomaly každý večer zapaľujem poslednú cigaretu.
krtko
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Narozeniny: 11/10
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Kolikrát jsem se zařekl, že tohle je naposled, co piju a když už teda končim-tak sem si vyloženě vychutnával ten smutek z toho a taky, ty voe, svojí odvahu! a odhodlání! a ráznost!, bláblá a no zpráskal sem se výdatně.
Přestáváním sem se zabejval vlastně celý ty roky, než se mi podařilo se připnout sem.
A opravdu to pití utnout.
Dokonce sem si oblíbil písničku-"Přestanu pít, přestanu kouřit, přestanu v tom kouři, oči mhouřit, la la la..."
No ale myslím, že základ toho, že mám dobrou střízlivost je právě, že ten alkosmutek, notsalgii, pocit křivdy, závist k těm, co pít mohou-prostě mě to pustilo.
Holt jsem se k tomu musel prokotrmelcovat spoustou propadů. A zajímavý, jak tu psal Dee-vubec nevim, jestli jsem měl abstak, psychozy, preddelírka, já nevim-prostě mi bylo blbě.
Cigára-věřim, že jednou si s nima poradim, jako s chlastem. Ale nepiju teprve něco přes půl roku.
Sochař
Platinum Boarder
graphgraph

Sochař ..celkovo..pripadáš mi vyrovnaný...v poho ..je to tak? úplne v poho chlápík ..no ako si to dosiahol?žena...koníček...jóga.. mágia.. deti ..hm....prezrađ....p.s.cigára ja ee,foter bol komín..cigaretový
zdenek
Platinum Boarder
graphgraph

Zdeno, muj tata i mama hulili min 30, 40 kazdej den, oba bohuzel byli alkoholici. Jsem rad, ze ti pripadam vyrovnany, nevím. Každopádně je mi daleko líp bnez pití, nesouhlasím s tím, co tu padlo-že abstinence je nudná. Hodne jsem pil, chlastal, asi pred 10 lety poprve jsem nasel-v zoufalstvi-AA. To mne zaujalo, pomohlo-ale taky naopak mi to dalo pocit, ze jsem na tom jeste docela dobre. Alkomozek chtel svoje davky! Ale mel jsem kliku, vim, že jsem dělal kraviny, mockrat jsem mohl všechno, všechny lidi ztratit, mohlo mě něco přejet, někdo přizabít, atakdál, málem jsem umrzl, utopil se...tohle všechno.
A moc mi pomohl Antabus. Zustalo mi tolik zdravýho rozumu, že jsem ho nikdy nepřepíjel. Antabus 2 x týdne po 5 měsíců, to byla ta moje magie, obřad a téměř každodenní koukání na tohle Fórum a občasný návštěvy AA. To, že má člověk euforii z toho, že nepije a přestane se s tímhle problémem (peklem) neustále konfrontovat, vědět o něm-vede často k pádu, toho se chci uchránit. Zdeno, už se zasekni, nepij. Všichni tady ti to přejou a ať je to dobrý a držej ti palce.
Sochař
Platinum Boarder
graphgraph

Zdenku (sk),

Jak se ti v dnešním svátečním dni daří ? Jsi doufám v pořádku a držíš alkohol pod krkem
ladis
Platinum Boarder
graphgraph

Zdravím... Od rána som u kamošky,aspoň nemám čas na čierne myšlienky.Je to horšie...s mojou psychikou/ako som si myslel/..Bude to ešte boj.Žeby nástup depresií?hm nemôžem fungovať na práškoch...to nie je riešenie.O chvíľu ideme na jazerá...nie kúpať sa...len tak na langoš a kofolu.Je krásne..slnečno...láka to ísť sa prejsť.
zdenek
Platinum Boarder
graphgraph

Včera mal ísť k svojej Mudr. na kontrolu. Tak dúfam, že cestou nechytil alkohol pod krk jeho.
krtko
Platinum Boarder
graphgraph

Predbehol si ma o minutu Zdeno. Som rád, že si ok. Čím dlhžie budeš triezvy, tým to bude lepšie.
krtko
Platinum Boarder
graphgraph

Krtek si Nostradamus?Bol som na kontrole..no a? Ako to súvisí s chlastom?Riešim si svoj život.Bez chlastu.Tak si nedomýšľaj...a nepotrebujem také reči.Mám čo robiť sám so sebou!
zdenek
Platinum Boarder
graphgraph

Zdendo,

to jsem taky rád, že jsi OKI. Krtek to zle nemyslel, tak neskákej, naopak buď rád, že máme starost. Znáš se. Odpoledne na přehradě dej pozor na nebezpečné situace a místa ! U nás v ČR svátek není, dětičky šli do školy
ladis
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...115116117118119120121...195
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter