Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...159160161162163164165...195
Dolů
Téma: třes - úzkost - únava - nespavost - pocení - depre
**
Re: třes - úzkost - únava - nespavost - pocení - depre Před 7 rok, 10 měsíce  
Tak som sa teraz vrátil z toho stretka. Nakoniec som na seba hodil rifle a košeľu. Ale mám z toho také zvláštne pocity. Okrem toho, že som po 30 rokoch veľa ľudí takmer nespoznal. Normálne tie ženské čím sú staršie, tým sú krajšie. Teda niektoré. Asi to bude vekom. Starnem. Zaujímavé je, že som sa vôbec nebál, že by som si vypil. Ale doplácam na svoju povahu introverta. Veľa som toho za tie 2 hodky nenahovoril. Uvedomoval som si ten vzácny účinok alkoholu na mňa, že mi ten pohárik rozvezuje jazyk. A som zistil, že mne je lepšie medzi "svojími". Tam sa dokážem uvoľniť aj bez pohárika. Ale to bude tým, že si nemusím dávať pozor na jazyk, že sa prerieknem, že som alkoholik. A nemusímcelý čas mať podnosom chinzano. Spolužiaci boli fajn, zlatí. Len ťažko sa mi však hľadala nejaká spoločná téma na pokec. Zážitky zo školy sú pre mňa dávna minulosť, okrem toho, že tam bola holka, do ktorej som bol zamilovaný ako vôl.Vyzerá aj po tých rokoch skvele. Vidno, že som už vtedy mal dobrý vkus na ženy. Ale ak to mám celé zhrnúť, som nakoniec rád, že som tam šiel. Čo mi je ľúto, že som sa dozvedel, že jedna spolužiačka už zomrela. Život dokáže byť sviňa.
krtko
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Narozeniny: 11/10
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Re: třes - úzkost - únava - nespavost - pocení - depre Před 7 rok, 6 měsíce  
Ahoj lidi , tak zase pisu po nejake dobe . Mam to porad stejne ,tyden nepiju a pak (vzdy pres vikend) piju treba jiz od 10:00 .Pres tyden ,kdy jsem v praci a zamestnam mysl , tak pit nepotrebuji ,ale jak je volny cas , tak ho stravim s pivem v ruce . Nevim ,jak se toho zbavit ,prosim o radu . Diky
MARTIN MANN
Junior Boarder
graphgraph

MARTIN MANN napsal:
....ale jak je volny cas , tak ho stravim s pivem v ruce ...

Ahoj,
máš nějaké koníčky, něco co by tě bavilo? Teda kromě pití píííva...

jeden z bodů alkoholického desatera = "Mám zájmy, koníčky a stavím si perspektivu."

V léčebně nás učili si volný čas a zejména ten na víkend !!PLÁNOVAT!! a to i s náhradním programem, kdyby něco nevyšlo...
No a na začátku se třeba člověk do toho musí nutit...moc to bez toho pití třeba nebaví, ale co se dá dělat, když chceš začít tak nějak jinak žít...a třeba postoupit do "jinýho levelu"?
pavel
Expert Boarder
graphgraph
Pohlaví: Muž Narozeniny: 01/01

Dobry den , konicky mam ,ale nemohu se jim venovat . Manzelka to nema rada ,kdyz travim cas mimo rodinu. Konicek je rybareni a priroda (myslivost) ,tak radeji delam jen okolo domu a na poli . Vzdycky si planuji ryby cca mesic dopredu a kdyz ma prijit ona vyprava , tak bychom se akorat pohadali a za to mi to nestoji . Asi musim najit kompromis ,jak dat dohromady konicky a rodinu a ne jen ustupovat . Dekuji za radu .
MARTIN MANN
Junior Boarder
graphgraph

MARTIN MANN napsal:
... konicky mam ,ale nemohu se jim venovat . Manzelka to nema rada ,kdyz travim cas mimo rodinu. Konicek je rybareni a priroda (myslivost) ,tak radeji delam jen okolo domu a na poli ......

Ahoj
to jsou dobré koníčky, to může zabrat spoustu času a pak není čas na pití...
Jenom nechápu proč to vadí ženě? A to že piješ pivo už od rána...to ji nevadí?
Chytrá žena naopak manžela podporuje v koníčkách, protože ví že ho to třeba odvede od alkoholu .
No a když děláš na tom poli a u domu tak u toho piješ to pivo?
Pavel
pavel
Expert Boarder
graphgraph
Pohlaví: Muž Narozeniny: 01/01

Jestli ta její nelibost není takové to: buď je v práci nebo sedí doma a od rána pije. A čas od času se sebere a jede na ryby...
Možná když od tom víkendu nebudeš pít a já nevim treba pojedete na nějaký výlet nebo něco, tak časem nebudou vadit ani ty ryby.....
Allie
Platinum Boarder
graphgraph

Allie napsal:
Jestli ta její nelibost není takové to: buď je v práci nebo sedí doma a od rána pije. A čas od času se sebere a jede na ryby...
Možná když od tom víkendu nebudeš pít a já nevim treba pojedete na nějaký výlet nebo něco, tak "časem nebudou vadit ani ty ryby"...

...lepšia ryba vo vode alebo na tanieri, ako v krvi a brainstorming v hlave...
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph

Allie má pravdu...zkus na to kouknout z pohledu tvé ženy.
Já pracuji v mužském kolektivu a má to něco do sebe, když koukám na problémy jejich očima.
Je to k nezaplacení
rosnička
Gold Boarder
graphgraph

Re: třes - úzkost - únava - nespavost - pocení - depre Před 7 rok, 5 měsíce  
Ahoj lidi ,

minuly vikend jsem byl uplne na suchu ,pres tyden take . Vcera jsem mel svatek, tak jsem si dal 6 piv . V noci jsem se probudil a tep 122/min , zvraceni ,spatne dychani a knedlik v krku . No proste parada . Mate take nekdo zkusenosti s rychlym tepem po alkoholu ? Dekuji a mejte se fajn .
MARTIN MANN
Junior Boarder
graphgraph
Poslední úprava: 12/11/2017 04:09 Provedl: Marťas.

Re: třes - úzkost - únava - nespavost - pocení - depre Před 7 rok, 5 měsíce  
Ahoj urcite to muze byt zpusobeno alkoholem a pravdepodobne i bude... Spis me zajima, kdyz ctu Tvuj prispevek veta...mel jsem svatek, tak jsem si dal 6 piv...ja vcera s bratry slavil narozeniny a alkohol jsem si nedal, jaky je Tvuj cil? Prestat pit alkohol nebo jen prilezitostne?
Michal
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...159160161162163164165...195
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter