Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...15161718192021...195
Dolů
Téma: třes - úzkost - únava - nespavost - pocení - depre
**
Re: třes - úzkost - únava - nespavost - pocení - depre Před 10 rok, 6 měsíce  
Víťo, hlavně neočekávej že Antabus je nějaký zázračný lék. Je to vlastně jen taková tvá berlička k tomu,abys měl strach se napít,protože po požití i malé dávky alkoholického nápoje způsobí zrychlení tepu, pokles krevního tlaku, zrudnutí, pocit dušení, mravenčení, znecitlivěnost v končetinách a i mdlobu.Znám už teď kluky co ho přepili i přes obtíže.
ladis
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

třes - úzkost - únava - nespavost - pocení - depre Před 10 rok, 5 měsíce  
Láďo zdravím,

začali jsme boj s černým drakem plus minus ve stejnou dobu. V době, kdy jsem počátkem července psal, jsem měl nejhorší za sebou, byl ze špitálu venku (byl jsem interně pro metabolický rozvrat, nemohli tušit, že jde o absťák...) - a hltal jsem Tvoje řádky. Bylo mi hodně zle, ale Tvůj případ mi dával sílu do boje, poněvadž jsem si říkal, že tak jako Ty bych dopadnout nechtěl - ale nebyl jsem od toho vůbec daleko. Moc jsem nevěřil tomu, že to dáš, když pak tady Tvoje kámoška napsala, že jsi nastoupil na detox do Kosmonos, myslel jsem na Tebe, jak Ti asi je a držel palce. Jsi kabrňák, že jsi z toho venku! Teď už bude jenom líp.

Drž se a černého draka drž na uzdě. Dle názvosloví to vypadá, že jsi taky zhltnul Formánkovy "Úsměvy smutných mužů"

Všechny zdraví Ignatius, 129 dnů čistý
Ignác Hromádka
Junior Boarder
graphgraph

Re: třes - úzkost - únava - nespavost - pocení - depre Před 10 rok, 5 měsíce  
Ta úzkost a věci okolo.. To nejde vydržet nó a musí se to denně přepít. Jak Vít píše, že ho rodina drží, napadá mně, jaká je sranda jak to rodina kolikrát prostě jen sleduje tu sebedestrukci. Třesu se v úzkosti jak svině, sebevražedný sklony, nefunguju... A prostě přiznam (po nevim kolika pivech třeba), že chlastam a doma strčej hlavu do písku a prej: "neřikej mi to". Nebo další sranda- třesu se, úzkostnej stav(každodenní klasika).. A rodina:"co ti je?" a taky už nelžu, normálně řeknu, že trpim, a že to jdu přechlastat a taky že jo, a oni se na to koukaj, jak to přepíjim. V 6 ráno mi zvonil budík, vypnul jsem ho, zahodil povinnosti za hlavu a začal pít, todle nemůže zkončit dobře. Taky vám tak neustále zvoní v hlavě jak po nějakym výbuchu?
Karel

dnes jsem šestej den čistej a čekám na výsledky krevních testů z interny.trochu jsem se zklidnil i když jeden lexaurin denně tam je.Dnes teda ani to ne.Byl jsem totiž poprvé po té jízdě v práci.na AT jdu ve čtvrtek s výsledkama.Byl jsem tam i včera a pokud vydržím čistej(s antabusem nebo bez)tak od ledna mě vezmou na nějakou skupinovou terapii.Co se týče rodiny,ta mě sice drží,ale taky pořád kontroluje.Důvěřuj ale prověřuj :-)Taky jsem si objednal Úsměvy smutných mužů at si počtu kam až to vede.Držte mi palce s výsledkama z interny.Díky
Vít Štadler
Senior Boarder
graphgraph

Výborně Víťo, jen tak dál. Já jedu na AT zítra poprvé, tak sem zvědav co mě čeká. Také přemýšlím, že se v sobotu pojedu podívat do Liberce na setkání AA. Jinak co se týká knihy Úsměvy Smutných Mužů – mohu jen doporučit. S Pepou Formánkem jsem měl možnost v léčbě strávit týden,
když byl na opakovačce skvělí chlap, i knížka ( spíše zážitky ) z léčby v Kosmonosech

zdraví Ladislav 121 dní čistý
ladis
Platinum Boarder
graphgraph

tak jsem včera po vyšetřeních u internistky začal s ambulantní lečbou antabusem.mám první prášek v sobě tak se držím už devátej den.Výsledky krevních testů dopadly jakžtakž,až na ty jaterní testy který jsou celkem blbý.internistka ale říkala že by se to mělo dát dopořádku během měsíce,i když ten antabus játrům moc nepřidá.Taky jsem během odpoledne zhltnul celý Úsměvy smutných mužů a to je teda síla.už to mě celkem odrazuje od chlastu.takhle dopadnout jako někteří hrdinové bych fakt dopadnou nechtěl.Zatím zdarec a je fajn že tu jste.
Vít Štadler
Senior Boarder
graphgraph

Ahoj Víťo,

Jsem moc rád, že jsi se rozhodl začít s léčbou. Teď hlavně vydržet, nenechat se zlomit falešnými kamarády z hospod a důsledně docházet na Antabus. Ten by ti v prvních měsících měl pomoci. Já osobně si ho nasadit nenechal ze zdr. důvodů. Buď také moc rád, že máš rodinu a hýčkej si jejich přízeň a podporu. A ještě jedna rada ode mne: každý den, když se probudíš si připomeň " dnes se napít nemusím " a pochval se večer že jsi to dal. Já to také dělám a pomáhá mi to .

Zdraví Ladislav 125 dní čistý
ladis
Platinum Boarder
graphgraph

třes - úzkost - únava - nespavost - pocení - depre Před 10 rok, 5 měsíce  
Ahoj Láďo,

zajímalo by mne, jaké byly Tvoje první dny v Kosmonosech, jestli se o tom můžeš trochu rozepsat... jestli delírko, nebo jen ty třesy tlumený lékama, co jsi prožíval...Těchhle ventilovaných zkušeností (z důvodu prevence a varování ostatních) není, dle mého, nikdy dost... Držím palce.

Ignatius 143 dnů čistý
Ignác Hromádka
Junior Boarder
graphgraph

nevím jestli se do toho můžu míchat,nebyl jsem v ústavní lečbě.pouze mám po 5 letech recidivu a začal jsem přeléčení antabusem.Dnes jsem 15 den úplně čistý a spolk jsem svou třetí přeléčovací tabletku.Jak již psal láďa hodně pomáhá si každý ráno říct DNES SE NAPÍT NEMUSÍM a večer uléhat stím že to člověk dal.Nebyl jsem a snad ani nedosáhnu toho abych se dostal do ústavní lečby.Nemít tak senzační rodinu,zcela jistě bych tam skončil.Rodina to ještě se mnou zkouší a psychycky mě podporuje.Co se týče absťáků byla to fakt hrůza.Lexaurin nepomáhá,rivotril nepomáhá,až diazepan mě trošku utlumil.Taky díky této kombinaci s chlastem mám celkem dost nabouraný játra.Ty noční můry,ráno spocenej jak myš unavenej ještě víc než večer,spát člověk nemůže,neustálá myšlenka napít se ,bez nálady nic ho nebaví jen ležet a přemýšlet jestli to vydržet anebo se jít ožrat a aspoň hodinu spát.první den ,druhý den,třetí den,furt stejný.Tlak lítá nahoru dolů srdce buší jak při infartu,výčitky ,vztek, blbá seblítost.to byly moje stavy.už proto se snažím tohle již nikdy nezažít.Tohle berte jen jako zpověď člověka který se snaží neabsolovat ústavní lečbu.Díky že tu jsteita Vita
Vít Štadler
Senior Boarder
graphgraph

Víťo, a proč se tak bojíš ústavní léčby?Zbytečně.A kdyby, nepřeji ti to, ale přece jen bys nevydržel, uháněj tam.Antabus je dobrý,přeji, abys to zvládl sám, s pomocí této diskuze.Co zajít na AA?
Liba

Stránka: 1...15161718192021...195
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter