Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...17181920212223...195
Dolů
Téma: třes - úzkost - únava - nespavost - pocení - depre
**
Re: třes - úzkost - únava - nespavost - pocení - depre Před 10 rok, 5 měsíce  
Láďo ahoj, pamatuji si, když jsi sem začala psát , mám úžasnou z tebe radost, to je úplně super, moc ti držím palce, ať se ti daří, chodíš na AA? odkud, že to přesně jsi?
Janis30
Fresh Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Ahoj Láďo,

díky za Tvou zkušenost. Ten detox musel být brutální, 3 týdny je hodně dlouhá doba, obvykle prý tak stačí týden, no, hlavně, že máš to nejhorší za sebou...Já strávil tenkrát v červenci ve špitálu 3 dny na normální interně, kde řešili můj vysoký tlak...a on byl v podstatě součást abstinenčního syndromu, měl jsem rozhozený metabolismus atd... Od té doby nepiji... S tím uvedením, kdo tam s Tebou byl si nelam hlavu a s reakcí anonyma už vůbec ne. Asi není úplně OK dávat to explicitně do fóra, ale opravil jsi to a je to poučení pro příště a snad i zkušenost, pokud budeš chodit třeba na AA, tak absolutní mlčenlivost o všem, co se tam řekne a kdo tam byl je nutná a předpokládaná.

Měj se krásně

Ignác
Ignác Hromádka
Junior Boarder
graphgraph

Ahoj všichni spolubojovníci
Dnes jsem 29 čistej,chodím pravidelně na antabus a učím se krizové situace zvládat normálním rozumem nezakaleným alkoholem.Neříkám není to občas lehké,ale z každého pokroku který dělám mám ohromnou radost.jenom ty sny mě stále děsí.nemám noční můry,ale třeba v noci se mi často zdá že se ožírám a pak se spocenej vzbudím a jsem na sebe naštvanej že jsem to nedal.Jaká úleva když zjistím že to byl jenom sen.Snad i tyto sny někdy zmizí,i když psycholožka tvrdila že tyhle sny nemizí tak rychle a je to běh na dlouhou trať.Jinak střízlivej život je krásnej.kdykoliv můžu sednout do auta a být k dispozici třeba v práci nebo v rodině.Vím že 29 dní není moc ,ale snad je to dobrý start.Snažím se aby to již tak zůstalo navždy.A jak se máš ty Láďo.Držíš se ?
Vít Štadler
Senior Boarder
graphgraph

Každý den ve střízlivosti stojí za to si užít.Sny zmizí, občas se sice objeví, ale už tak nezaskočí, jako ty první.To ten alkohol se pořád připomíná, chce tě dostat.Nedej se!
Liba

Tak jsem opětovně po pěti měsících odluky ve prospěch mé abstinence, vstoupil do řad vykořisťovaných dělníků a začal pracovat pro blaho zbohatlých novodobých majitelů firmy. K mému překvapení jsem nebyl po návratu přeřazen a vyhozen pro nadbytečnost na pracovní úřad, ale léčba byla uznána jako prospěšná pro vyšší výkon za stejných platových podmínek. Mám z toho částečnou radost, neboť si nemusím nové lépe placené zaměstnání hledat hned, ale bude stačit až po novém roce. Jinak jsem byl i na svém prvním klubu bývalých pacientů, dnes abstinujících alkoholiků při léčebně a bylo to moc fajn. Příběhy lidí, kteří abstinují již 12 – 16 let, mě ujišťuje, že to lze a docela dobře mě to dobilo abstinenční baterie  . Spolu s každotýdenní skupinou a individuelními pohovory s psychologem snad dělám maximum možného. Prozatím co jsem měsíc v nechráněném prostředí se cítím moc dobře a potřebu požití alkoholu na sobě nepozoruji. Bažení (chuť) mnou občas projede, to je fakt a také sny (suchá recidiva) o pití, kdy se např. probudím celí nesvůj, a chvilku trvá, než zjistím, že to byl jen sen. Tak jsem neustále ve střehu, neb černý drak nikdy nespí a já se ho zatím bojím. Také se těším na týdenní posilovací pobyt od 29.12.2014

PS:
- Janis30, moc děkuji za podporu ( jsem ze Šluknovského výběžku ), AA tu nikde nemáme, ovšem skupinové terapie to nahrazují.
- Vít Štadler , jsem moc rád, že jsi mě v abstinenci nenechal samotného, a makáš na tom spolu s námi co o to stojí  jen tak dál a průběžně dávej vědět jak to jde … díky
- Ignác Hromádka, také tobě děkuji za podporu a i já tobě přeji to stejné … dalších mnoho dní v abstinenci. Anonym mě sice urazil a admina to nezajímá a tak si někdy říkám, že to vlákno nechám asi celé smazat, protože jméno ani příjmení jsem tam nenapsal.
- Liba, moc díky za podporu, kterou mi poskytuješ po celou dobu, je to milé.

Ladislav 146 dní čistý
ladis
Platinum Boarder
graphgraph

Láďo
Moc ti fandím a jsi mi vzorem.DOKÁŽU TO TAKÉ.Dávaš mi sílu v boji s černým drakem.Dnes mám za sebou první měsíc abstinence.Jsem celkem spokojený.Stále chodím do práce abych nemyslel na blbosti a dokázal rodině že nemaj doma kus věčně ožralýho masa.Oni mě ale podporují a vytvářejí mě pro mou abstinenci pevnou půdu pod nohama.Sřízlivýma očima začínám přehodnocovat různé pseudokamarády.Nestačím se divit kolik jich je.Je to ještě brzo,tak radši nikam do společnosti nechodím.Ani to nepotřebuju,když mám tak fantastickou rodinu.Už jsem ale od některých tzv.kamarádů slyšel že bylo lepší když jsem chlastal,že teď jenom furt dřu a dělám přesčasy a tím jim to kazím. Dobrý,ne? ale na to já zvysoka se...u.Oni si nikdy neprošli tím co já, tak o tom prd ví. To víš že budu průběžně dávat vědět jak to se mnou je.Ať se daří Čau
Vít Štadler
Senior Boarder
graphgraph

třes - úzkost - únava - nespavost - pocení - depre Před 10 rok, 5 měsíce  
Tak místo, abys byl vděčný, že tě nekopli do prdele, ale čekali na tebe, tak si budeš hledat po novém roce novou práci.
Do té doby se aspoň douč gramatiku, když budeš psát celí,tak na tebe zase zůstane místo pro rádiovky.
Anonym

Anonym a preco by si nemal haldat lepsie platenu pracu? Nemoze mat nejake ambicie? A preco ho urazas?

Lado, drzim palce ide ti to uplne skvele a aj ostatnym z tohto vlakna. Ja ma za sebou 6 mesiacov a citim sa kazdy mesiac lepsie hlavne co sa psychiky tyka. Drzte sa
Kira

Tak to jste mně nes hezky probudili, nabudili, díky všem, vydržte.
Liba

Oprava-Dnes.
Liba

Stránka: 1...17181920212223...195
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter