Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...19202122232425...195
Dolů
Téma: třes - úzkost - únava - nespavost - pocení - depre
**
Re: třes - úzkost - únava - nespavost - pocení - depre Před 10 rok, 4 měsíce  
Tolikrát jsem si myslela, že jsem na samotném dnu. Dokud nepřišel den, kdy už bych ten další nedala. kdy jsem sama od sebe řekla, že se budu léčit. Ovšem nepočítala jsem s tím, že mě vyhodí, jelikož jsem měla 3 promile. To jsem si myslela, že jsem v pořádku. 5.9. jsem přijela domů, není to lehké, hlavně suchá recidiva a sny o psychiatrii. Ale zmizel třes, pocení, deprese, bušení srdce, nespavost. Člověk si myslí, že to zvládne sám, ale je ještě vlíž pomyslném u dnu. Vrátil se mi zpět manžel a děti. 11 týdnů v Bohnicích mě nezabilo, naopak, našla jsem tam sama sebe a prožila 1. epileptický záchvat. Brát totiž léky a pít půo mnoho let, to je konec.
Nikola1

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Nikol, doléčuješ se?Nepodceňuj to!
Liba

ahoj, odkud jsi?
používáš skype někdy?
Janis30
Fresh Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele

čauky kájo,odkud jsi?
používáš někdy skype?
Janis30
Fresh Boarder
graphgraph

Ahoj lidi
jsem 35 den bez chlastu.A stojí to za to.cítím se čím dál líp(i když na antidepresivech jsem pořád)zvládám toho taky čím dál víc(i vpráci jsou překvapeni)a dělám věci který bych pod vlivem asi nedělal.Vím 35 dní není moc,ale začínám si uvědomovat že by to tak mohlo být pořád.Přestávám mít strach z lidí a z řešení situací které bych dřív bez panáka lihu asi nedal.představte si že jsem jen tak chodil se psem hodinu po venku a vůbec nikam jsem nespěchal.Je to krása.taky jsem sám od sebe šel k zubaři(a to z něj mám od mala panickou hrůzu).Ne že bych neměl na ten chlast chuť,ale radši na to nemyslet,protože to vím kam by to vedlo.a tak si dám radši vodu se šťávou anebo nějaky bylinky.Vím to že nejsem a nikdy nebudu za vodou,ale pro tyhle šťastný chvíle to opravdu stojí za to.Snad mě po novým roce vezmou na tu skupinovou terapii,jak mě slíbily.To bych byl moc rád.Jestli si chcete někdo psát přes skype tak jsem vitasta1 budu rád.
Vít Štadler
Senior Boarder
graphgraph

Ahoj, každý týden chodím k psycholožce, pravidelně k psychiatrovi. 2x týdně antabus pod dohledem syna. Píšu knihu o závislosti a pobytu v Bohnicích. Není lehké vracet se zpět prostřednictvím deníků, ale asi jen tak se dá vypořádat s minulostí. zatím to jde, pomalu, ale jistě. Jen ty sny jsou tak živé a tak hnusné. Držím všem palce. První týden jdu na absolventskou léčbu, totéž v červnu.
Nikola1

Krásné a střízlivé prožití svátků vánočních a hodně dárků pod stromečkem přeje Ladislav

- Mé první vánoce co budu zcela v suché domácnosti čistý a bez alkoholu po 30 letech .
- škoda jen že samota ve střízlivosti tak bolí .
- ale vydržel jsem už 164 dní, tak budu pokračovat, není nad to se probouzet s čistou hlavou a fit.
ladis
Platinum Boarder
graphgraph

ahojky ládíku, jsem taky teď sama o vánocích, mám chřipku, tak si z toho nic nedělej, zjistím, jestli dnes bude aa mítink na skype, občas tam chodím, je to pro lidi co buď nemají možnost jít fyzicky na mítink aa nebo v jejich okolí není skupina aa,nebo z jiných důvodů
klidně piš dál, když tě bude něco trápit
já používám i skype, tak si můžeme zavolat, kdybys chtěl přes to
zatím j.
Janis30
Fresh Boarder
graphgraph

jméno skype ? Janis30
ladis
Platinum Boarder
graphgraph

přátelé a spolubojovníci za doživotní střízlivost.Všem Vám přeji co možná nejlepší prožití vánočních svátků.Ládiku netrap se samotou.Ta není na vždy, musíš doufat.Hlavně vydrž v tak těžkých chvílích samoty nedotkout se toho chlastu.Jsem stebou a držím palce.Zvládneš to a příští vánoce již třeba nebudeš sám.Jani i tobě držím palce a ať se brzy vyležíš z té chřipky.Já mám zítra 50-tý den střízlivosti a oslavím to jedním antabusem který jsem dostal na dom.).Myslím na Vas na všechny Ahoj Vitas
Vít Štadler
Senior Boarder
graphgraph

Stránka: 1...19202122232425...195
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter