Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...20212223242526...195
Dolů
Téma: třes - úzkost - únava - nespavost - pocení - depre
**
Re: třes - úzkost - únava - nespavost - pocení - depre Před 10 rok, 4 měsíce  
Vánoce bez pití? To nejde přece. Ráno řikam "končim s pitim"(jako už posledních pár let), no a celá domácnost s cígem, pivkem atd.. jsou v klídku. A já na to musim koukat. No vydržel jsem do 2, a jak začnu tak nepřestanu. Vánoce v lihu.
péťa

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Hmmm,taky jsem to tak praktikoval,ale málem jsem vyměnil to nejcenější co v životě mám za obsah té lahve.Ale to někdy člověk pozná až příliš pozdě.Krásný vánoce
Vít Štadler
Senior Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele

Péťo )) ,

I já jsem takto prožíval vánoce a vlastně 30 let života. Než se dostavily alkoholové psychózy a deliria.
První moje vánoce jsou jiné a mnohem lepší ... Všem ještě jednou mnoho dárků
Ladislav

no-escape24
až to najdeš, zažádej o přátelství , a napiš, že to jsi ty z tohohle fóra, ať vím
Janis30
Fresh Boarder
graphgraph

michal

To je ovsem tvoje volba.zda se mi,jako bys na to byl hrdy,ze opet pijes.jako by to uz byl stereotyp.ja jsem zase stastna,ze vsechno vnimam,vse si pamatuji.ted,vice nez drive,me pohlcuji chute na cervene vino nebo sampanske a pak jsem stastna,ze si dokazu vzit antabus.je to takova berlicka a verim,ze ji casem nebudu potrebovat.ale stoji to za to.blizi se silvestr,deti nebudou doma a nabizela se moznost tajneho piti.vzdyt by mi mohlo byt fajn,teplo po tele.ale proc?abych pak zase zacinala od zacatku...navic by se mi asi nechtelo.predstavila jsem si tvare mych deti a antabus opet zvitezil.abstinuji pres 190 dni a jsem na sebe pysna.doufam,ze i mi blizci:-)
nikola1

Víš co je nejhorší Nikolo?Stačí jedna rumová pralinka a sež zase na dně
michal

Ty mi nastesti nechutnaj.Myslim,ze to nemusi byt ani pralinka,jako fakt,ze si clovek chce pripadat konecne normalne jako ostatni.To je konec.
nikola1

michal napsal:
Víš co je nejhorší Nikolo?Stačí jedna rumová pralinka a sež zase na dně

Mišo,

overil si si to(rum.pralinky) na sebe alebo len kopíruješ a domnienku podsúvaš ďalej?

Som praktik a dlho som nepatril k *puristom* a uznávam, že neradno čerta ťahať za rohy(!)...
[Rumba, Kofila,punčový rez, čoko-špic, tiramisu, višne v čokoláde a pod. dobroty, ktoré dnes vynechávam, ani z dieťaťa ešte nespravia notorika.]

Ak už praktizuješ takéto sito na potraviny, nápoje, lieky a iné = podobné komodity, si na dobrej ceste a normalizuješ vlastnú psychiku.
Nemiernosť/obžerstvo(abúzus) je rodná matka všetkých závislostí.
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph

třes - úzkost - únava - nespavost - pocení - depre Před 10 rok, 4 měsíce  
Všechny pěkně zdravím a nejvíc Láďu, zakladatele tohoto vlákna. Já budu mít, dá-li Pán Bůh, 3. ledna výročí půl roku bez alkoholu. Ale stále v sobě živím pokoru, protože ta je důležitá. Je nutné si uvědomit, že nepřítel je záludný. Láďo, nebuď smutný z osamělosti, zkus jí využít pozitivně: buďto k duchovnímu růstu (např. meditovat) nebo k novým koníčkům, spojeným s poznáním nových lidí (co sport?). Co vím, v Rumburku byl vždy Silvestrovský běh, asi 2 x jsem se ho zúčastnil, nebylo to dlouhé, tuším, kolem pěti kilometrů...Co si před Novým rokem takto vyrobit endorfiny? Hlavně nebuď v ústraní moc dlouho a s meditací to nepřeháněj, může být, že někdy ty depky ještě prohloubí. Ale jsi silný chlap! Zvládneš to!

Držím všem palce, pijte hodně zázvorového čaje s medem a citronem Je zdravý a zahřívá...

Ignatius
Ignác Hromádka
Junior Boarder
graphgraph

Stránka: 1...20212223242526...195
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter