Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...21222324252627...195
Dolů
Téma: třes - úzkost - únava - nespavost - pocení - depre
**
Re: třes - úzkost - únava - nespavost - pocení - depre Před 10 rok, 4 měsíce  
Ignác,
správny popud - spariť nastrúhaný ďumbier so škoricou a klinčekmi, limetka a medík.
(*Tat twam asi!/To je Ono|Ono je TO!*) Na zdravie!
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Re: třes - úzkost - únava - nespavost - pocení - depre Před 10 rok, 3 měsíce  
Zkus kapky tiapridal a drž se,dáš to.....
Lena

už jsem konečně pochopil, proč tam má na ikonce Já tu opici
petrch

petrch napsal:
už jsem konečně pochopil, proč tam má na ikonce Já tu opici

Svitá Ti, rozbreskuje sa?(...načase!)

Vieš, kde leží Tasmánia?(skús Google!)
(Tam žije aj diabol tasmánsky.)
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph

No...tohle, že napíšeš se opravdu čekat nedalo
petrch

Ahojky, tak jsem si přečetla celé toto téma a musím říct, že jsem to přímo hltala, hlavně Láďu a jeho příběh od začátku až do konce...Rozhodla jsem se sem napsat, je to takový můj první krůček...něco o mě, mám 30 a rozhodla jsem se přestat s pitím, protože poslední dobou pod vlivem dělám věci, kterých na druhý den lituji...jsem také matkou a dítě začíná stále víc chápat a nechci aby mne už takhle vidělo... piji tak obden, někdy vydržím i 3 nepít, jsem v pohodě, ale potom zase pociťuji, že potřebuji doplnit alkohol a je to vše od znova..., prosím jen mne neposílejte do léčeben atd... já se pokusím to zvládnout sama, pokud to nepůjde tak potom začnu hledat jiné řešení....včera jsem se zase slila, chtěla bych jen tady s vámi sdílet ty mé střízlivé dny, mám pocit, že potřebuji se někomu vykecat tady s tím a vy mi tady určitě porozumíte....Jinak tahle piji už 3 roky
Katka

Ahoj Katko
První krok jsi už udělala tím že jsi se svěřia alespoň tady lidem se stejným problémem jako máš ty.A taky sis uvědomila že něco není v pořádku s tvým pitím.Já mám dnes 93 totální čistoty a věř nebo ne svět je pro mě daleko zajímavější a krásnější než v dobách v alkoholovém oparu.Nikdo tě do lečbny posílat nebude,to je jen a jen na tvém rozhodnutí.Já jsem zvolil kombinaci antabus-psycholog-psychiatr.Dvakrát týdně antabus ,jednou za tři týdny psycholog,a jednou za měsíc psychiatr(kvůli medikaci)Zkus pro začátek také takovou kombinaci a uvidíš zda se osvědčí.Je fakt že začátky jsou těžký,ale výsledky se brzy dostaví a budeš mít radost z každého dalšího střízlivého dne.Uvědom si že alkoholismus je nemoc,a pokud budš mít chřipku ,tak také navštívíš lekaře.A navíc zde na foru je spousta lidí,kteří měli stejný problém jako ty a můžeš se zde se svými pocity svěřit.držím palce a drž se
Víťa 93 dní čistý
Vít Štadler
Senior Boarder
graphgraph

Děkuji Víťo, nakoupila jsem si hořčík a to Béčko a budu to zobat nějakou dobu, zrovna teď mě hrozně bolí hlava ze včerejška , připadám si ještě že něco mám v krvi...zrovna jsem byla ve školce pro dítko a chtěla bych jít s ním ven na kopec, ale jsem hrozně utahaná a rozbolavěná...snad už to mé peklo skončí brzy, vím, že se tady budu setkávat s radami, jakože, bez AA nebo léčebny to nedám....já už totiž psychiatričku mám, léčím se s Panickou poruchou a beru Apo-Parox, vím, že by se na to nemělo pít...už jsem dlouho uvažovala, že bych se jí svěřila s tím mým pitím, ale nenašla jsem odvahu, prostě jsem se styděla, já nemusím pít za každou cenu, na rodinné oslavy jezdím autem a vůbec mi nevadí, že se tam pije, dám si kafe a jsem v pohodě, akorát neumím pít normálně, prostě nemám pořád dost, musím se vždy úplně zbořit....a nejvíc mě štve, že už i okolí si začalo všímat, nevím co mám dělat, nejradši bych chodila kanálama...Normálně by to na mne nikdo nepoznal , že jsem alkoholik...dbám a starám se o sebe....
Katka

Taky jsem dlouho bojovala s úzkostnými stavy a bojím se že to bez toho pití se mi vrátí, ale mám doma neurol pro případ....
Katka

Katko
vůbec se neboj psychiatrovi svěřit se svým problémem.Určitě ti pomůže.Já jsem taky na antidepresívech a to jsem na to taky chlastal,a chlastal jsem taky na ryvotril a lexaurin atd.No výsledek byly pochroumaný játra nic víc.Ted už jsem dostal játra do celkem uspokojivého stavu.neurol ber jenom v nejnutnějších případech(kvůli návykovosti)zkus to bez něj.Taky jsem ze začátku potřeboval semtam nějáký zobání,ale ted už to jde bez něj,i když je doma furt nachystaný.Ale nejvíc ti fakt pomůže psycholog+ psychiatr
Vít Štadler
Senior Boarder
graphgraph

Stránka: 1...21222324252627...195
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter