Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...22232425262728...195
Dolů
Téma: třes - úzkost - únava - nespavost - pocení - depre
**
Re: třes - úzkost - únava - nespavost - pocení - depre Před 10 rok, 3 měsíce  
Tak Rivotril znám taky, mám ho ještě doma, ikdyž 3 roky jsem se ho nedotkla, ten je dobrej, vždy splnil svůj úkol, lexaurin mě nezabíral a až neurol pomáhá, jinak vím, že se nemá ten neurol brát často, mi stačí jak mi je nejhůř, tak 1x za měsíc zobnout...před rokem jsem taky byla na celkovém vyšetření a kupodivu mám játra v pořádku....už mi je líp, hlava přestala bolet, přítel vzal dítko ven a já se chystám alespon něco uvařit.... už konečně můžu... alkohol už vyprchal...
Katka

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Katko neusínej na vavřínech...Čort nikdá nespí...Zeptej se tazmánského čorteka Ja
petrch

Katko

Dobrý den, a děkuji, dnes je to už 208 dní co jsem se nedotkl alkoholu. Podstoupil jsem po 30 – ti letém pití a později chlastání léčbu s diagnózou F10 = Alkoholismus. Víš ze začátku léčby jsem si vůbec nevěřil, když už jsem byl díky lékařům a psychoterapeutům z nejhoršího venku, první myšlenka byla, že si po léčbě stejně nějaké to pivko dám. Čtvrtý měsíc léčby, to jsem už dozrával mě ta chuť odeznívala a začal jak já říkám můj vymytý mozek přemýšlet trochu jinak. Chlast mi vzal všechny mé vztahy se ženami, hlavně dva syny, kteří dle mé domněnky mohli být jistě v úplné rodině se mnou vychováni jinak než nyní jsou. Vzal mi práci kterou jsem měl rád, rodiče kteří jsou nyní staří a v nejlepších jejich letech sem na ně díky chlastu kašlal. Prostě … velmi těžký boj, který každý nezvládne. Po propuštění nastalo další období a to období nedůvěry. Nevěří ti v práci, ani rodina, ani sousedé, pseudo-kamarády z dřívějška již nepotřebuji, aby mě strhly zpět. Ale …. Katko, mi to děláme ne pro někoho, ale hlavně pro sebe, kdo má trocha vůle ? dokáže to ! Proto ti ve tvém začátku boje, s černým drakem ( jak by řekl můj kamarád z léčení Pepa Formánek ) přeji, abys jsi se držela svého rozhodnutí přestat a pokusila se zvítězit. Věř mi, že ten pocit a náhled střízlivými očima na svět stojí za tu námahu. Výhody abstinence jsou neocenitelné.
Úplně to stejné přeji také těm, kteří mi dodali odvahy a, že jich je tu mnoho .. děkuji

Ladislav 208 dní čistý
ladis
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele

Ahoj Ládo

Od Pepy Formánka jsem již po 2. přečetl "Tajemství smutných mužů"...píše tam, že většina z vás po léčbě opět chlastá..To je asi ta největší hrůza, že někdo to prostě nikdy nedá !
petrch

Ahoj Peťuláku

JJ máš pravdu, úspěšnost je kritická jen asi 3 - 4 %. Např. kluky co jsem z léčby znal já tady z okresu už pijí. Je to boj !
Pepa tu knížku o nás napsal moc hezky
ladis
Platinum Boarder
graphgraph

Tak se drž !!! já vím, co to je za peklo
petrch

Re: třes - úzkost - únava - nespavost - pocení - depre Před 10 rok, 2 měsíce  
Tak vás tady zdravím, druhý střízlivý den. Spala jsem jak mimino, až teď jsem se probudila, v noci jsem dokonce slyšela mé dítě jak kucká, tak jsem šla pro sirup... jindy mě nemá šanci nikdo probudit v opilosti a vše to dělá tatínek za mne... zatím jsem o nic nepřišla, jen o pár kamarádek , kterým jsem v opilosti udělala peklo... je to sviňa ten chlast, co dokáže s tím mozkem udělat.... chci to právě zavčas zastavit, snad se mi to podaří, ale jsem rozhodnutá a zvládnu to.... já už měla víc takových dní, kdy jsem chtěla přestat, ale vždy jsem to vydržela tak 2 dny...proto jsem se rozhodla, že napíšu i sem a budu to sdílet a moc vám děkuji, za začáteční podporu.... Půjdu si uvařit kávu a vařit oběd...dnes je to druhý den, večer bych si za normálních okolností už vypila...
Katka

Katka napsal:
Tak vás tady zdravím, druhý střízlivý den. Spala jsem jak mimino, ...večer bych si za normálních okolností už vypila...

Katka,
...prikladaj každý deň jednu triezvu tehličku až postavíš celý palác.
Prajem Ti trpezlivosť, výdrž a zdar!
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph

Ja napsal:
Katka napsal:
Tak vás tady zdravím, druhý střízlivý den. Spala jsem jak mimino, ...večer bych si za normálních okolností už vypila...

Katka,
...prikladaj každý deň jednu triezvu tehličku až postavíš celý palác.
Prajem Ti trpezlivosť, výdrž a zdar!

A co když do sebe večer nedostane ani večeři, pokud se nenapije...za 4 dny si třeba ráno nevyčistí ani zuby, protože cokoliv si strčí do pusy mimo alkoholu ihned vyblije...pak je teprve těžké si během chvilky tak obrovsky neulevit chlastem
petrch

Petře Ch,
už jsem nechtěla reagovat,nestojíte mi za to,ale i pro ty druhé-opravdu si myslíte, že Vaše "příspěvky" na toto fórum patří???
Katko, držte se, je tady spousta normálních lidí, kteří si také prošli peklem a tím pádem vás chápou a drží palce.Já mezi ně patřím.
Helena
Helena

Stránka: 1...22232425262728...195
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter