Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...24252627282930...195
Dolů
Téma: třes - úzkost - únava - nespavost - pocení - depre
**
Re: třes - úzkost - únava - nespavost - pocení - depre Před 10 rok, 2 měsíce  
Nechci se hádat, myslím si, že Petr chtěl upozornit na to, aby Katka neusínala na vavřínech.V pohodě jistě není, asi je kvartální alkoholička, přiznává, že nemá záklopku, a dost mně zarazilo to přiznání, že neslyší malé dítě v noci, musí vstávat manžel, to teda průser je.Léčebnu, AA nechce, asi si musí ještě pusu rozbít víc.Škoda.
Liba

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

pro Ja
Nemá cenu se s PetremCh rozčilovat-musím se smát, ten člověk,kterého jsem v životě neviděla o mě toho "ví" tolik, že bych musela žít ještě hodně dlouho, aby aspoň půlka toho byla pravda
Helena
Helena

Když jsem byl na posilovací léčbě 29.12.2014 – 02.01.2015, tak byl se mnou pán co mi povídá: hele Ladine já si sem tam pivko dám, ale když vím že jedu sem na opakovačku tak to vydržím a týden si nedám nic. Já mu na to říkám: Edo, pokud jsi znovu začal a teď myslíš, že budeš pít kontrolovaně, no tak na to zapomeň. Podle mě budeš do půl roku zpět tady na léčbě. Proč to píšu ? v pátek byla vizita a primář mu povídá, Edo ? jak je to s vámi a pitím ? zatloukal … MUDr. Mu však lehce vysvětlil, že mu byla vzata v pondělí krev a z té jsou jaterní výsledky jasné. Stejně zatloukal , avšak pohled primáře a nás ostatních vypovídal o jeho lži. Nakonec mu primář řekl to co já … zahráváte si se životem, ale život je ve vašich rukou … pak neplakejte na prahu oddělení. Chci jen sdělit vám tady ostatním, kdo to ještě neví: Kontrolované pití u závislého člověka neexistuje !!
PS: jo, aby si někdo nemyslel, že jsem ho práskl .. NE – to nedělám

Ladislav 209 dní čistý
ladis
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele

Láďo, to už jsem tu psala stokrát, zbytečně.Každý si musí fakt tu hubu nabít pořádně, pak začne věřit, chtít přestat, jenže málokomu se to povede.
Liba

Líbo , píšeš málokomu...., ale já to chci alespon zkusit, jsem odhodlaná a rozhodnutá, ano právě, že až si člověk hubu nabije, tak chce přestat... já mám právě z toho strach, z toho až si hubu nabiju a proto chci s tím co nejdříve přestat... jinak malý zase není tak malý , umí se obsloužit sám.. Nejsem zase ta nejhorší matka, okolí nemůže říct, na mne nic, protože se mu věnuji možná až moc....Jen dneska jsem měla konflikt s jednou hysterkou tady u nás a ta se mne tady snaží zničit, kdybych dneska měla vypito, tak jsem si na sto procent jistá, že jí udělám nějaký problém...ale střízlivá hlava mi to nedovolí... ikdyž se dneska u nás popíjelo, přišli známí i s dětma a já jim řekla že nechci, bylo mi z toho pěkně... u nás už všichni spí a já tady přemýšlím nad tím jak dám svůj život dokupy... chvilkama mi bylo trošku úzko, slabé pobolívání hlavy a nějak moc mne bolí záda v okolí lopatek, nějak víc to vnímám za střízlivého stavu... ještě před dvěma dny jsem to přepila i tu úzkost i to bolení hlavy, ale dnes musím za to vše trpět...jinak celkem obyčejný den...zítra se ozvu
Katka

Jinak díky všem, nejvíc mne spíš odrazují příspěvky od Líby, myslela jsem , že už sem nenapíši... já to prostě chci zkusit sama, nepiji denně od rána do rána... piji co druhý, nebo třetí den, po večerech až malý usne a já mám všechny své povinnosti denní splněny... chodím i do práce...normálně funguji, jen chci přestat, protože když mám vypito a to pokaždé hodně tak dělám kraviny.... prostě se chovám jak pubertacka a víc to nechci zatím rozebírat...pokud to poruším a napiji se, tak přísahám, že se tady vám všem hlavně líbě omluvím, že jste měli pravdu, že bez odborníka to prostě nedám... přes den je to v pohodě, horší jsou pro mne ty večery, kdy jsem byla zvyklá pít...
Katka

Mila Katko, preji ti,abys to dokazala.Najdi v sobe vnitrni silu,odhodlani a viru v sebe sama.Priprav se na to,ze prijdou dny zle,ale za nimi se vycasi a prijde odmena.Verim ti:-)
nikola1

Nikolko moc děkuji za zprávičku, která mne hodně povzbudila, přišla jsem sem právě pro to, aby mne někdo takhle nakopnul a né poslouchat stále mou matku jak mi něco vyčítá, pořád mi vypisuje jak jsem nejhorší, atd... ona je uplně jiná a nedokáže tohle pochopit.. ona se alkoholu v životě nedotkla , pomlouvá mne a všem vkládá jaká se ze mne stává alkoholička atd...asi chápu , že jí to trápí, ale nemusí to dělat takovým způsobem a já to dokážu, věřím si... určitě budu trpět teď , ale vím to a přijímám to, za to co jsem já druhým kvůli chlastu udělala, jak už jsem psala, nesčetně po blbé opici jsem si říkala končím s tím, i doma i sousedce-kamarádce...ale vždy jsem je zklamala, teď už raději nikomu nic neříkám,, jen tady vám, pomáhá mi to, když se můžu takhle vypsat , už by mi nevěřili, prostě je chci přesvědčit a nic neříkat-nikomu...ano a hlavně kvůli sobě, poslední 3 roky jsem i dost přibrala, asi k tomu ten alkohol přispěl, nevím, chci se prostě změnit celá..v prve řadě ten chlast, potom něco shodit, atd... atd... Mi se strašně líbí, jak to tady Ládík od začátku psal, ty pocity a všechno, taky mám jednu otázku na Láďu, jak se cítíš, když si třeba přečteš své první příspěvky? A dívají se lidé na tebe jinak? Nebo tě mají pořád za alkoholika? Na tohle může odpovědět kdokoliv kdo tady začínal psát... já četla, jen toto téma od začátku až dokonce. A začíná mne víc a víc bolet hlava, asi blbý tlak ve vzduchu
Katka

Katka aj ja ti drzim palce a urcite sa nedaj odradit a pis sem. Liba to nemysli zle, ona len nerozlisuje rozne fazy alkohoizmu.
Mne tiez pisala v tom zmysle, ze to nezvladnem a ze az ked si natlciem hubu pochopim. Bolo mi z toho tiez smutno, ale odradit som sa nedala. A teraz uz vyse 9 mesiacov abstinujem a je mi super.
Ale nech ti kazdy napise co chce, dolezite je tvoje odhodlanie a to ci si naozaj pripravena na sebe tvrdo zamakat. Pridu este rozne krizy, ale musis velmi chciet a byt presvedcena o tom, ze si nedas vobec nic, lebo kazdym dalsim poharikom by si sa prepadala stale nizsie a nizsie a potom by to bez odbornej pomoci uz urcite neslo.
Kira

Děkeji Kiro, ty jsi to zvládla s odbornou pomoci nebo bez ní? Napíšu až zítra už, bude 23 hodin a mne tak šíleně bolí hlava, že to musím jít zaspat už, jsem nějaká utahaná a to jsem vstávala v 10 až
Katka

Stránka: 1...24252627282930...195
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter