Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...26272829303132...195
Dolů
Téma: třes - úzkost - únava - nespavost - pocení - depre
**
Re: třes - úzkost - únava - nespavost - pocení - depre Před 10 rok, 2 měsíce  
Příspěvek byl správcem webu smazán z důvodu porušení vnitřních pravidel diskuze.
Renata

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Většina alkoholiků si nepřipouští, že jsou na tom zle, omlouvají se pořád, připadá jim, že zase až tak moc nepijí, že jiní pijí víc.Každý z nás jistě Katce přeje úspěch.Jen jí varujeme.Kdyby to sama lehce zvládla, nepíše sem, protože by problém neměla.
Liba

Renato,
to co píšeš, je zcela zbytečné sem psát. Sám jsem několikrát psal, že ne každý, kdo sem píše je nutně alkoholik. A mít problém s konzumací alkoholu se nerovná být alkoholik.
Ale toto je pod rozlišovací schopnost většiny skálních, především AA. Prostě stejným metrem všem...
Petr N
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Pohlaví: Muž Narozeniny: 07/16

Ale Katka si peedsa uvedomuje, ze ma problem a nezlahcuje to a aj napisala, ze si uvedomuje, ze musi abstinovat. Nepisala nic take, ze chce pit len obcas. Je rozhodnuta prestat a vy miesto toho, aby ste ju podporili, tak jej pisete, ze to nezvladne.

Zaujimave, ze to tu pisu len ti co piju nadalej ako Petr CH alebo ti, co boli na tom tak zle, ze museli ist uz do liecebny.

Na tomto fore je aj dost ludi, co to zvladlo samych, ale podla Vas ti zakonite zacnu zas pit. Ja si myslim, ze pit mozu zacat aj ti co chodia na AA alebo do liecebni. Je to na odhodalani kazdeho jedneho z nas a je pravda, ze vylieceni nikdy nebude nikto z nas, ci uz ti co abstinuju sami od seba alebo ti co abstinuju s pomocou.

Ale miesto podpory takto demotivovat ludi tak to je des. Viem to podla seba, mne ste stale toto omielali, ze nemam sancu a musim si natlct hubu a vidite , mylili ste sa. Netvrdim, ze mam vyhrane, viem, ze v nebezpecenstve recidivy budem az do mojej smrti, ale to sme tu vsetci aj ti co presli liecenim alebo chodia na AA.
Tak preco tato demotivacia? Katka jasne napisala, ze to chce skusit sama, nic nezlahcuje. Napisala aj, ze ak to nezvladne, tak vyhlada pomoc, tak preco ju dopredu odradzujete?
Mne to niekedy pripada ako by tu niektorym bolo milsie, keby ti co to skusuaju sami, zacali zas pit. Len aby ste mohli povedat, ze ste mali pravdu. Ale o toto predsa nejde, ide o podporu kazdeho jedneho, co tu tu hlada pomoc.
A nejde o ziadne zlahcovanie. Katke bolo jasne vysvetlene, co ju caka a ze to bude tazke. A ze pokial na to nema, tak pokial sa chce z toho dostat, tak tu odbornu pomoc nakoniec bude musiet vyhladat. Ale nikde nie je napisane, ze to dat nemoze. Dokazali to aj ini, tak moze sa postastit aj jej.
Kira

Příspěvek byl správcem webu smazán z důvodu porušení vnitřních pravidel diskuze.
Renata

Já si například myslím,

že to Katka zvládne. Proč by nezvládla, dá se to i bez ústavní léčby. Znám nyní ze skupiny kam dojíždím lidi co ústavní léčbou neprošly, dochází na skupiny a dokonce si mohou dát sklenku např. vína či piva a psycholog o tom ví .. ale jen zneužívači, ne závislí.
ladis
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele

Renata

Bože muj
petrch

Renata napsal:
Libo a tím že se ji bude psát že sama to nezvládne. Co to je? To ji zrovna napište vzdej to! Vyjde to na stejno! Každý netouží skončit v léčebné. Radši za pracuje na sobě mnohem víc a v reálu,pokud si to sám uvědomuje a jde do toho. Hledá si jen morální podporu. Nic víc. Vím o čem mluvím. Přestat pít sám. Libo ale Katka nepatří mezi ty co si to neuvědomuje. Myslím že až moc dobře ví.

může se to stát a nemusí...v každém případě je asi opravdu lepší psát "pozitivně".
Holt někdo je optimista někdo pesimista, někdo je islamista a jinej křestan někdo alkoholik další feták nebo zdravej člověk...a co jako
petrch

Tak jsem zde, po fyzicky náročném dni, ale psychicky krásném dni Teď jsem si dočetla vaše příspěvky a děkuji těm co mi věří i těm co mi nevěří, dodává mi to takovou nějakou sílu, že je chci přesvědčit, že to zvládnu.. právě přesně to ,že nechci dopadnout tak jako ostatní a včas to zastavit... je tady třetí den . Noc byla klidná, akorát mě vystrašil sen...jinak ty 3 dny pozoruji , že vypiji denně tak 3-4 litry minerálek, do toho 2 šumivé hořčíky plus 2 tabletky Béčka...Dneska zajímavý den, dopoledne tady přišel kamarád rodinný pokecat s mojim a máme tady flašku slivovice domácí a já mu sama donesla půlku a nalila... a nelákalo mne to... ono přes den mi to opravdu vůbec nechybí...až teď jsem se dostala do postele a mám konečně chvilku časík....a až teď když jsem si lehla tak myslím znovu na to jak bych se teď nejradši slila, ta chuť je to hrůza... nemůžu a nechci... jinak jsem si dneska koupila novou simku a nechám si čísla pouze od opravdových přátel a rodiny... malému jsem slíbila , že už ze mne nikdy neucítí pivo a velkému jsem zatím nic neříkala...když včera jsem odmítla si připít tak mi jen řekl " dobře děláš" . Jinak absťáky? více čeho jsem si všimla? Dneska jsem byla strašně roztěkaná, jako kdybych si něco šlehla, ikdyž v životě jsem ani marihuanu nezkusila. Prostě jsem to nebyla já, já si připadala jako trochu opilá je to normální? Jinak třes zatím ne, pocení také ne , jen cítím takové mravenčení v prstech a opět bolest v zádech a trochu na hrudi, jako by to bylo propojené, trochu mne teď polévá horko, né pot ale horko... ale byla jsem venku dlouho, tak to asi teprve rozmrzávám...jinak měla jsem strašně moc energie dneska a nevěděla co s ní, ale za to teď si připadá, že tady každou minutu usnu u toho noťase...no uvidíme jaký bude zítřek...jinak dneska mám ze sebe radost, splnila jsem všechny úkoly , které jsem splnit chtěla, malého mám u sebe v posteli a koukáme na pohádky jen ta chuť na pořádně vychlazené pivo to je masakr, ale koupila jsem si pořádně vychlazené nanuky a za večer jich 2 spořádám
Katka

Stránka: 1...26272829303132...195
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter