Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...31323334353637...195
Dolů
Téma: třes - úzkost - únava - nespavost - pocení - depre
**
Re: třes - úzkost - únava - nespavost - pocení - depre Před 10 rok, 2 měsíce  
Kira napsal:
Nikola suhlasim s tebou, co sa tyka alkoholizmu.
Co sa tykaPetra CH, vies pokial by si si pocitala cele forum. Petr je inteligentny clovek, ale ide to s nim dole vodou. On nevie prestat pit a hlavne nechce, nevie si predstavit svoj zivot bez alkoholu a preto hlada dovody preco je lepsie pit a upit sa. Ale trapi ho to, preto je taky zatrplnuty. Schovava sa za to, ze bez liecenia to liecit nejde, ale on sa liecit nechce ist a sam to uz nema silu skusat. Toje moj nazor na neho.
Nemyslim si, ze je to ozraly moula, skor je nestastny sam zo seba, nevie ako vystupit z toho zacarovaneho kruhu. On je kvartal, takze ma este aj fajn obdobia, kedy mu to mysli celkom dobre.

Ahoj.Děkuji za rozbor
petrch

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Peťo, občas napíšeš blbost, ryješ do lidí, zbytečně.Pak mají na tebe vztek.To asi chceš.Helenu jsi urazil dost, nic o ní nevíš.
Liba

Libo, ona do mě taky ryla...Musíš to brát tak, že píšu své názory, ne všem se líbí
petrch

Petrch,
je už len pseudonym pre *alkoholovú ebolu, diverziu a sabotáž* = trojitý rozklad v jednom.

Občas síce ešte bez úspechu zatrolluje, aj keď vírus tohoto úpadkového Ega už stratil všetok humor, šmrnc, paru aj dych...)
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele

Ja napsal:
Petrch,
je už len pseudonym pre *alkoholovú ebolu, diverziu a sabotáž* = trojitý rozklad v jednom.

Občas síce ešte bez úspechu zatrolluje, aj keď vírus tohoto úpadkového Ega už stratil všetok humor, šmrnc, paru aj dych...)

to víš, že jo..bystrý abstinente...Tebe by na AAčkách měli rídi ty trubko.Mistr světa mezi opilcema
petrch

rádi ne rídi
petrch

Som radový triezvejúci alkoholik.
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph

petrch

Ahojík, jen ve stručnosti, dneska jsem měla docela frmol.. Pátý den abstinuji a nastal jakýsi zlom...večer jsem si poprvé vůbec nevzpomněla na alkohol je to sice teprve 5 dní, ale něco se opravdu změnilo, ty 3 léta jsem se necítila líp než dneska. Připadám si najednou jako bych nikdy nepila a ty kocoviny byly jen zlý sen...moc se mi to líbí a rozhodně v tom chci pokračovat, ikdyž jak píšete krušné chvíle ještě příjdou. Příští týden jedeme se známýmá na chalupu, kde se celé tři dny jen pije...a já se na to normálně těším, je to pro mne jako nějaká výzva a veliká zkouška... akorát tak jak jsem nepila kafe... tak 2x denně ho s chutí vypiji...
Katka

Katko,

no vida jsi šikulka, ono to půjde samo. Kafíčko si dej, taky ho nyní piji víc než dříve. Na té chalupě buď ostražitá , hlavně tedy, až budou ostatní pod vlivem démona

Jak sem již psal, věřím ti
ladis
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...31323334353637...195
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter