Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...32333435363738...195
Dolů
Téma: třes - úzkost - únava - nespavost - pocení - depre
**
Re: třes - úzkost - únava - nespavost - pocení - depre Před 10 rok, 2 měsíce  
Příspěvek byl správcem webu smazán z důvodu porušení vnitřních pravidel diskuze.
Renata

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Příspěvek byl správcem webu smazán z důvodu porušení vnitřních pravidel diskuze.
Renata

Katka super, u mna to bolo tiez tak, ze od 5 dna to bolo uz len lepsie. Co sa tyka tej chaty, bude to velka skuska, ale zas ak zvladnes to, tak si budes verit, ze zvladnes aj ine situacie.
Ja som sa tiez na zaciatku abstinencie hodila do toho rovno. Po tyzdni som isla na svadbu, po 2 tyzdnoch na velku oslavu 50-ky.

Nebudem ti tvrdit, ze to bolo lahke, bol to velky boj, velmi ma to pokusalo napit sa, ale zvladla som to a aj som si to uzila, byt konecne triezva na takych akciach, vsetko si pamatat a rano sa citit super , ale co bolo hlavne, dodalo mi to sebavedomie a potom sa mi zdali napr. len nejake mensie party uplnou brnkackou..
Renci, ty si to podla mna s tou izolaciou prehnala, preto to pre teba teraz bolo take tazke, ked si zase vysla po dlhej dobe z izolacie..
A ako sa mas? Uz je to lepsie? Uz nemas taku chut zas ten alkohol vyskusat?
Kira

Renata

petrch napsal:
Libo, ona do mě taky ryla...Musíš to brát tak, že píšu své názory, ne všem se líbí
Jo. Helena reje, Ja uráží. To já nedělám, já jen říkám na rovinu své názory a nemažu med kolem pusy.

Sakra chlape, vždyť ta reakce na Helenu byla úplně mimo. Jak to „opět sluníčkově lžete“? To jako že řekla, že tu jsou i normální lidi?, jestli to je ono, tak to máte sluníčkovou hladinu nastavenou hodně nízko. Rudá generace sloužila čistě jako urážka. Taky mně uniklo, že by Katce kdokoliv říkal, že je všechno v nejlepším pořádku.

Já tuhletu sluníčkovost taky nemám ráda. Ale tvrdit, že jenom to negativní je ta pravá realita, to je úplně to samé v bleděmodrém. Totiž v černém. A vymýšlet si, co kdo řekl, abyste s ním pak mohl tvrdě nesouhlasit, to je opravdu trochu moc.
alas

Nehádejte se tady...já poslední noci vůbec nespím, malej má takový kašel, že to ani spát nejde...dnes je to myslím šestý den abstinování a na alkohol už vůbec nemyslím, prostě funguji úplně normálně, nejhorší pro mne byl zvládnout ten 3.den, kdy jsem byla zvyklá vždy se napít, potom i 4.den byl trošku horší, ale jinak v pohodě...myslím, že je to fakt hodně v těch našich hlavách...já se ted doma hodně zaměstnávala prácemi...Jinak se cítím úplně normálně, je mi fajn, jen jsem unavená z těch probdělých nocí, ale jsem střízlivá... myslím si, že to zvládnu...včera jsem si koupila birel ovocnej jak já jsem ho s chutí vypila, mňam...a byla jsem spokojená
Katka

alas napsal:
petrch napsal:
Libo, ona do mě taky ryla...Musíš to brát tak, že píšu své názory, ne všem se líbí
Jo. Helena reje, Ja uráží. To já nedělám, já jen říkám na rovinu své názory a nemažu med kolem pusy.

Sakra chlape, vždyť ta reakce na Helenu byla úplně mimo. Jak to „opět sluníčkově lžete“? To jako že řekla, že tu jsou i normální lidi?, jestli to je ono, tak to máte sluníčkovou hladinu nastavenou hodně nízko. Rudá generace sloužila čistě jako urážka. Taky mně uniklo, že by Katce kdokoliv říkal, že je všechno v nejlepším pořádku.

Já tuhletu sluníčkovost taky nemám ráda. Ale tvrdit, že jenom to negativní je ta pravá realita, to je úplně to samé v bleděmodrém. Totiž v černém. A vymýšlet si, co kdo řekl, abyste s ním pak mohl tvrdě nesouhlasit, to je opravdu trochu moc.

No konečně to někdo chytrej rozlousknul děkujeme
petrch

Občas si tu pročítám příspěvky, jelikož mám s alkoholem také svůj příběh. Snažím se o této nemoci zjistit co nejvíce. Můj otec byl alkoholik a já to mám v genech. Je mi 42let a jsem abstinent, tedy zatím.. 2 alkoholiky mám ve svém okolí. Je asi hodně těžké uvědomění si své nemoci a zdárně tomu odolávat. Držím palce všem, kterým se to úspěšně daří a mají navíc elán zde pomáhat dalším. Mluvím o Líbě, Renatě, Kiře, Ja.. Cítím z jejich příspěvků vnitřní moudro a jistě ví o čem mluví. Nemohu však to samé říci o petrchu. Pokud by si některý z jeho příspěvků přečetl člověk,který potřebuje pomoc v nevhodný moment. Mohlo by ho to silně demotivovat. Je rozdíl pokud zde pomáhájí lidé, kteří s touto nemocí úspěšně bojují a abstinují. Nebo člověk, který popíjí dál. Je to znát na jeho převážně "kopajícím postoji kolem sebe" nebo závisti, že se to jiným podařilo a jemu ne. Jen můj názor na věc.
Pavla,

Kolik let si pila milá Pavlo, svěř se nám..dle tvého příspěvku soudím minimálně 25
petrch

...jen můj názor na věc
petrch

Stránka: 1...32333435363738...195
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter