Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...33343536373839...195
Dolů
Téma: třes - úzkost - únava - nespavost - pocení - depre
**
Re: třes - úzkost - únava - nespavost - pocení - depre Před 10 rok, 2 měsíce  
Příspěvek byl správcem webu smazán z důvodu porušení vnitřních pravidel diskuze.
Renata

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Ahoj...Máš pravdu, netoužim

Ono napsat abstinent, nebo abstinující alkoholik se dá pochopit tak i tak...takže pokud je Pavlínka abstinent od narození, těžko o téhle nemoci něco ví než co si někde přečte
petrch

...já tohle (tyhle keci) od někoho, kdo v životě nepil prostě beru s rezervou....Já znám hodně alkoholiků a alkoholik jsem také, takže tak..A miluju, když mi radí někdo, kdo v životě nechlastal
petrch

Petrchu tvůj styl reakce mne ani neudivuje. Jen říkám nahlas svůj názor, že někoho kdo se tu snaží najít pomoc mohou tvé reakce odradit.. To je celé.. On je rozdíl pokud zde pomáhá abstinující alkoholik, který se svému démonu postavil nebo alkoholik, který tomu propadá dál..
Zkušenosti s pitím mám dávno za sebou ale v normální míře. Můj otec chlastal desítky let. Nikdy nezabojoval až raději spáchal sebevraždu. Hrůzu co alkohol dokáže jsme poznali celá rodina, stačí ti to? Nejde tu ani tak o mne jako mé děti a toho se bojím nejvíc.
Pavla

tvuj názor ti neberu ty neber názory mé at tě překvapujou nebo ne..na tom nesejde.Navštiv urychleně AlAnon tam ti to vysvětlej osobně...jinak víš co je pravidlem na AA - kdo neni alkoholik na setkání drží h .. (mlčí) asi vědi proč to tak je a já už to začínám chápat taky..Zeptej se Liby
petrch

Příspěvek byl správcem webu smazán z důvodu porušení vnitřních pravidel diskuze.
Renata

Ja kdyz si delala tady ten test, tak mne vyslo , ze patrim do 3. opilecke skupiny...jinak nazory Petra mi osobne nevadi, kdyz clovek neurazi tak kazdy ma svuj nazor, mne osobne se nelibi nazory Liby...mam z jejich prispevku pocit , ze neni sama se sebou spokojena... Petrch mne tady spise bavi, ale uprimne, nemyslim to ironicky....moc se mi naopak libi prispevky Ladi a Renaty...jsou takove ciste, uprimne, rozumne...zacinam 8. den a je mi stejne jako vcera, akorat pocituji, ze mi neco chybi, ze ten chlast musim necim nahradit...budu muset po vecerech asi zacit neco delat...premyslim nad knizkou, nebo nad cvicenim...jinak za ten tyden jsem shodila 2 kg...asi se tomu hubnut povenuji take at se nejak zamestnam...
katka

ahoj spolubojovníci
Dnes jsem dovršil stý den čistoty.žiju dá se říct normální život a neustále poznávám kouzla střízlivého vidění.Samozřejmě docházím na antabus +psycholog + psychiatr.lidi nebuďte na sebe tady zlí.Vždyť je uplně jedno jak kdo chlastal anebo chlastá.je duležité že nás něco spojuje a to je boj proti černému draku.Každý má právo na svůj názor ať už je takový nebo makový.Sto lidí sto názorů a sto povah.Už jsem byl i v hospodě, a dívat se na svoje kamarády z druhé strany je celkem zajímavý.Uvědomuju si že jsem byl to samý a nezazlívám jim že chlastaj.Každýho věc.Ale stejně jsem tam dlouho nevydržel.Ne proto že by mě to nějak svádělo a měl chuť,ale neměl jsem si prostě s němi co říct.Ožralý keci a hádky o hovně.
Chuťě na chlast samozřejmě mám(někdy dost velký)ale úspěšně odolávám a uvědomuju si co vlastně chci.Vím 100 dnů není žádná hitparáda ,ale je to dobrý start a mám se sebe radost.I některé zdravotní problémy se zlepšily, a to je fajn.Mějte se fajn a vydržte
A petrcha neberte na lehkou váhu,ví o čem mluví a řeší to jak to řeší.Jistým způsobem ho chápu.Podle mě je to super kluk a má bohaté zkušenosti.
Vít Štadler
Senior Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele

Víťo, a pak že je pátek 13. nešťastný den, není, co?První stovka je hezká, budou další, ještě lepší.
Liba

Viťo, gratuluji ke stému dni, dneska pociťuji udělat nějaký další krok, nějaké zlepšení, tak přemýšlím co by to mohlo být, doma mám vše udělané, malej pořád nemocný...začnu si asi sestavovat jídelníček, ty shozené 2 kg byl čistě alkohol, ale motivuje mne to, potřebovala bych tak 10 kg shodit a dostat se na svých 64 kg...takže krom toho , že se snažím nepít, jsem se rozhodla i hubnout, další krok už mám také vymyšlený a popravdě nevím co učinit dřív... chtěla bych si najít lepší práci, protože vím,že na to mám, ale musím se naučit nejprve ráno vstávat a nastavit si jinak ten režim...mám to otočené, v noci chodím hodně pozdě spát až k ránu a ráno chrápu dost dlouho...Momentálně dělám, za 50 kč na hodinu, jsem dost ukecaná, baví mně hodně práce s lidmi, dělávala jsem obchodní zástupce což mne bavilo a chtěla bych se k tomuto i vrátit, jenže co jsem se dívala tak většinou tuto práci už chtějí na živnost...no uvidíme..
Katka

Stránka: 1...33343536373839...195
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter