Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...34353637383940...195
Dolů
Téma: třes - úzkost - únava - nespavost - pocení - depre
**
Re: třes - úzkost - únava - nespavost - pocení - depre Před 10 rok, 2 měsíce  
vidíš to mě ani nenapadlo to víš že bude další a další a další
Vít Štadler
Senior Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Vito, super.
Taky mi to nedalo a mrkla jsem se na svůj první příspěvek od kdy nepiju a mám 3měsíce a jeden týden, tak jsem na tom de facto stejně časově)))
Já to už přestala počítat, ale ted po tvém příspěvku mi to nedalo.
Stopka

jj děláš dobře,tak vypadá to že se zlepšuješ.Začínáš plánovat život a to je dobré.taky jsem zjistil že je dobré plánovat každičký den a nenechat tam ani chviličku místa kde by se ten zlořád mohl nacpat.Dneska jsem měl ale krušnou chvilku.
vařím hovězí líčka na víně a musel jsem si pro to víno jít do obchodu a potom ho otevřít.celkem to se mnou zacvičilo.Nutkání bylo strašný,tak jsem to podlil a zbytek radši vylil. jak říkám hlína jak sviňa.Aji jsem se trošku rozklepal.Ale vydržel jsem .Katko drž se plánuj hubni,dělěj vlaastně všechno co chceš jen nepij.
Víťa 100 dní čistý
Vít Štadler
Senior Boarder
graphgraph

)
Vít Štadler
Senior Boarder
graphgraph

třes - úzkost - únava - nespavost - pocení Před 10 rok, 2 měsíce  
Všechny zdravím,

a nejvíce spolubojovníky od počátku tohoto vlákna, tedy Láďu a spol. Je to víc než 7 měsíců, co jsem čistý, byl jsem těžce závislý, ale věřte, že cesta ven je možná. Láďa i já jsme toho důkazem. Je třeba jen si připustit, že my alkoholici už nikdy nemůžeme pít ani trochu, protože jsme přestali umět pít normálně. Tato změna je trvalá a nevratná a to je potřeba pochopit a vnitřně přijmout. Pak je napůl vyhráno. I když - je stále potřeba mít se na pozoru. Já měl poslední velkou krizi nedávno, když jsem vezl svého synka do špitálu se zlomenou nohou. Kdo má dítě, ví, jak je hrozné vidět, když trpí a nemůžete mu pomoct. Byl jsem totálně v háji, brečel jak malej kluk v tu chvíli měl obrovskou chuť se napít. Ale zvládnul jsem to. Zvolil jsem menší zlo a po delší době si výjimečně dal vyžebrané cigáro a zalil ho spoustou vody. Bažení ustalo. Tož tak Držte se. Ignatius.
Ignác Hromádka
Junior Boarder
graphgraph

Re: třes - úzkost - únava - nespavost - pocení Před 10 rok, 2 měsíce  
Já ztotožňuji se s větou, že jsem přestala umět pít normálně a jen tak 2 skleničky a dost.....jinak začínám 10. den abstinence a cítím se fajn pěkný den přeji, ať už je to jaro.....
Katka

Dnešní den byl v mé počáteční abstinenci zvláštní. Zjišťuji, že vynakládám po návratu z léčebny hodně energie do zaměstnání a méně času mám sám pro sebe a odpočinek. Mám stále pocit, že nic nestíhám, že mi stojí práce v domácnosti na, kterou jsem sám, vaření, úklid .. atd. Díky zaměstnání, se na doléčovací skupiny dostávám již jen jednou měsíčně, místo každého týdne. Prostě jako by mi podvědomí říkalo, ty už to doléčování tolika nepotřebuješ, zvládáš to sám dobře, ale pak se zamyslím a vím, že je někde chyba. Ale kde vzít k 24h více času ? Dnes jsem pracoval do 18h, a pak vyrazil k domovu. Po cestě si říkám ? nemáš vařeno tak se stavíš na jídlo v restauraci. No a šup, byl jsem ve staré známé putyce, kde sice dobře vaří, ale také tam chodí známí pijani, se kterými jsem chlastal. Kdybyste viděli ty pohledy a ten šuškot, neb sem si nesedl k nim, ale k prázdnému stolu. Najedl se a vypil colu, zaplatil a odešel. Jenže teď to analyzuju a zjišťuju, že to byla špatná volba na jídlo a že tam už nevkročím. Ne nebylo mi tam dobře, a hlášky typu – stejně to nedá a začne zase chlastat, mě nepovzbuzují. Ano, sice jsem neměl problém s bažením, ale to prostředí a ty stejní pijáci po osmi měsících, jako bych nikde nebyl a z lokálu neodešel. Je třeba si opravdu dávat veliký pozor na to kam se člověk rozhodne zajít. Dle mě je to moc důležité k udržení abstinence. Také by se mi příště mohlo stát, že bych zasedl k nim ke stolu a dal si s nimi pivo a frťana s tím, že už jsem v pohodě a mám to pod kontrolou, ale tak to není ! Jinak musím napsat, že abstinence je skvělá, člověk ten svět vnímá úplně jinak, čistě. Dokonce se mi podařilo navázat po šesti letech od rozvodu kontakt se synem (8) a zítra si pro něho jedu 145km a budeme společně trávit víkend. Náš první … po letech, těším se, i mám obavy, abych vše zvládl.

Díky, že jsem se mohl vypsat a … fandím všem.

Abstinenci zdar !!!

Ladislav 234 dní čistý
ladis
Platinum Boarder
graphgraph

Láďo, neboj se, syn potřebuje střízlivého tátu.Tak si kluci užijte hezký víkend, přeji vám to.
Liba

Laco,
"...drž sa a nepoľavuj!"
"Prajem Ti mnoho zdaru! "
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph

Příspěvek byl správcem webu smazán z důvodu porušení vnitřních pravidel diskuze.
Renata

Stránka: 1...34353637383940...195
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter