Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...36373839404142...195
Dolů
Téma: třes - úzkost - únava - nespavost - pocení - depre
**
Re: třes - úzkost - únava - nespavost - pocení - depre Před 10 rok, 2 měsíce  
Petře-ch, ani já jsem si nikdy nepřipouštěl, že jsem notorik a závislák a že skončím v blázinci . Bohužel opak byl pravdou. Dnes sem rád, že jsem ten krok tam do blázince udělal, kdo ví kde bych byl dnes. Chlápci, mě názorově nejblíže, co jsem tam poznal a měl na ně kontakt i venku, už do jednoho chlastají. Čili úspěšnost léčby mizivá. Já nedokážu napsat proč se držím, ale budu se snažit vydržet co to půjde. Nerad bych se tam vrátil znovu jako pacient - ten režim mi lezl na nervy, ale má u mně zatím výsledky 238 dní, už tam do blázince chci jezdit jen jako host na opakovačky
ladis
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

petrch napsal:
..no já v léčebně ještě nebyl..Nemám na to prý koule

Petrch,

rozhodni sa!... , buď triezvosť alebo *alkotranz/zmenený stav vedomia*.

Oboje naraz neobsiahnu ani šamani, lámovia, jogíni alebo askéti zamurovaní/zazdění v tibetských kamenných pustovniach(Tuesday Lobsang Rampa/Pustovník).

Neexistuje triezvy alkoabúzer v eufórii ani suchozemská ryba.
...ba ani hľuzovky/lanýže nerastú na stromoch, banány v mori atď., či?
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele

Láďo, už tě střízlivost nebaví?Jaké přilepšení?Nealko trochu alka má, a ta chuť je pivní, nabudí tě, chutě se zvětší, dáš si jedno obyč a jedeš zase v pití.
Liba

Moje zkušenost s nealkem pivem.
V létě grilujeme makrely, k tomu jsem pila piva Důvod? Přece nebudu k makrele vodu, takže piva a pak náladička a už jsem hledala pak i vývrtku a pokračovala vínem. Pokoušela jsem se chlastání zbavit, páč pokaždém grilování na šrot jenom já a ráno dokrmování kocoviny...Tak jsem si řekla dost. Takže k makrelám pro mně pouze voda.
Jenomže pak jsem si říkala, tak si dám aspon to jedno nealko pivo...o mi přece nemůže spustit chutě na chlast.
Vydrželo to chvilku s tím nealkem pivem. Musím podotknout, že grilujeme v létě de facto pořád. Takže jsem s vody zase přešla na nealko pivo. Následně se mi v hlavě seplo po nealku pivu bažení , však jedno alkoolické pivo neuškodí. Tak alko pivo...a příště už jsem zase pila alko piva, ne jedno a opět vyvrtka,opět pokračování bylo víno a byla jsem tam kde jsem byla opět...znovu a zase jsem si naběhla na chlast.
Stopka

Ládo,
nevím jak to máš ty, ale mně nealko pivo navodí chutě a lítala bych v tom opět. Šlo to rychle. Mně pomáhá přijmout nepití alkoholu pouze to, že to přijmu jako životní styl tu abstinenci, teda zatím to funguje.
Zkusila jsem nealko pivo a výsledek byl ten, že jsem byla tam kde jsem skončila a začinala znovu.
Stopka

Ještě přidám jednu zkušenost, co jsem nezvládla.
Jeden z mých pokusů, že přestanu chlastat. Na začátku dobrý umysl s tím skončit, ten byl...ale...
Objednala jsem si v dobrém, různé tinktury, něco na spůsob švédských kapek. Bylinky alkohol, užívá se pár kapek. Objednala jsem si je, jak píšu s dobrým úmyslem různé tinktury, jsou to malé lahvičky. Přišlo to. Tak já nakapala na lžičku a užila, Za chvilku jsem byla opět u lahviček, však nepiju , léčím tělo...a dala na lžičku-za chvilku potom co jsem užila pár kapek..přišlo bažení z těch tinktur po alkoholu a po CHVILCE UŽ JSEM SI TO LILA DO PANÁKU...
V ten den jsem užila všechny kapky...Výsledek byl alarmující, oteklá, bušení srdce, páč to je v podstatě lék, takže v těla nastal horor. Myslela jsem, že umřu. Večer jsem objímala toaletu, ráno blbě a šup do obchodu pro vínu... Takže ted už když jsem objednávala bylinky na pročištění, tak už jenom kapsle, žádné tinktury. Ne, nemůžu ani toto, i toto mně spustí k alkoholu.
Stopka

Nemůžu ani nelko pivo, nemůžu ani bylinkovou tinkturu co se užívá po kapkách, nemůžu, vše odzkoušeno, vše mně vyvolá chutě, bažení, neumím užívat ani ty kapky, kde je alkohol, jsem v tom a na začátku.
Jsem se tady rozepsala, mně to pomohlo, ale omlouvám se zde za tolik příspěvků do tohoto vlákna po sobě, ale snad to někomu možná i pomůže, aby to nezkoušel. Pravdou je, že každý to má asi jinak.
Stopka

Ahoj,klidně piš,kolik chceš,když to pomáhá tobě a jasně že i jiným Během svého tahu a v absťáku jsem hledala cokoli,i různé kapky na kašel,když nebylo nic jiného. Jinak,pokud už jsem začala s pitem,do pár dnů jsem si dala nízkostupňové pivo a už to jelo ve starých kolejích, ano Jestli by mě třeba teď dokázaly kapky rozjet, to netuším. Raděj je ale brát nebudu
Lenka

Dobry den, ani nevim, jak bych zacal... Je mi 32. Zjistil jsem, ze jsem takovy schizofrenik, Jackie a _Hyde. Delam v IT oboru, na jednu stranu temer pravidelne sportuju - beh, kolo, florbal, atd., na druhou - ano alkohol. Kdyz jdu tak 2x do mesice s klukama do hospody, kluci jdou domu, ja vzdy zustavam, cestuju po nonstopech (vzdyt vzdycky nekde sedi nekdo, koho znam nebo poznam, nebo muzu sedet jen tak sam, vzdyt se tu pivo toci, tak co...) Drive to bylo v pohode, posezeni tak do pulnoci, max do dvou a domu, dneska kolikrat do dvou do odpoledne do druheho dne, nedavno skoro dva dny v kuse. Trenink se zdokonaluje, vycitky z ostudy a vyhozenych penez se stupnuji, je mi klidne i tri dny blbe. Na tuto stranku jsem narazil nedavno, kdyz jsem strizlivel a procital si weby o alkoholu... Takze - ano, vypada to, ze jsem kvartalni alkoholik. No nevypada - tak to proste je. Dva tydny klasterni typ a pak vikend v pytli. Nekdy kazdej vikend. Pamatuju si, ze snad moje nejvetsi pauza mezi hospodami byla za posledni roky snad max. tri tydny. No nic, jen jsem se tu chtel trochu vyznat, hold pevna vule a nekurvit si sport hospodou. Jinak mi pripada, ze kdyz se clovek koukne kolem sebe, tech kvartalnich je opravdu spousta - i mezi slusnymi lidmi. Jinak pro Ladislava - dobra prace, jen tak dal.
PetrPetr

I ti, co jsou dnes na ulici, chlastají, bývali slušnými lidmi.
Liba

Stránka: 1...36373839404142...195
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter