Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...37383940414243...195
Dolů
Téma: třes - úzkost - únava - nespavost - pocení - depre
**
Re: třes - úzkost - únava - nespavost - pocení - depre Před 10 rok, 1 měsíc  
Pil som casto alkohol vodka a nebolo mi z toho velmi dobre aj ked tato by mala byt velmi cista hmmm
Pil som vodku

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Pil som vodku napsal:
Pil som casto alkohol vodka a nebolo mi z toho velmi dobre aj ked tato by mala byt velmi cista hmmm

...pijem sviežu, čistú, (najmä minerálnu) a správne vychladenú vodu z overeného zdroja/prameňa = pomáha mi TO!!!... lieči ma, aj očisťuje. Vyskúšaj!!!

Všetkého, aj vody, s mierou!

(...nie som predsa aquaholik(!).)
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele

Ja napsal:
Pil som vodku napsal:

...pijem sviežu, čistú, (najmä minerálnu) a správne vychladenú vodu z overeného zdroja/prameňa = pomáha mi TO!!!... lieči ma, aj očisťuje. Vyskúšaj!!!

Všetkého, aj vody, s mierou!

(...nie som predsa aquaholik(!).)

Pro JA
Když už jsme u té vody, v době chlastu jsem ji nějak neřešila, vodovod občas minerální čistá voda z obchodu, ale ty píšeš--- z overeného zdroja.---
Řeším hodně poslední dobou H2O, když nechlastám alkohol , tak nějakou praktickou radu máš? Používáš třeba filtr na vodu?
Nesměj se mi)))ale třeba poradíš , dle toho čo si zde uvedl, tak proto sonduji. Z vodovodu cítím chlór a nechci jenom plastovou minerálku. Je zajimavé, že se mi asi obnovilo , když nechlastám alkohol více i chutě, nikdy předtím jsem to ve vodě necítila v takové míře jak ted´. Hledám možnosti co pít jiného a zdravěji a chutněji, než prechlorovanou H2O.
Stopka

Všude kolem roste spousta bylinek, co si je natrhat, pít čaj, voda je převařená, nesmrdí.Užiješ si přírodu, máš chutné pití a zadarmo.
Liba

Líbo,
co jsem přestala chlastat, tak jak už jsem někde psala, jsem si pořídila doslova čajový bar)))
Pořídila jsem si i šneka a odštavnuji řepu mrkev, grepy... a vůbec vše. Do vody kapu citron, abych přebila ten chlor.
Jak nechlastám, zatím to jde a časově i nejdéle v mé touze po abstinenci, protože jsem to konečně pojala jako svoje rozhodnutí. Protože jsem našla tady ty stránky a je tu spousta rad, jen se jich držet. Hodně mi toto forum pomáhá.
No a jak nechlastám, tak se mi nějak zlepšil smysl pro čich a chut´ . Nikdy mně nenapadlo v době chlastání, nikdy jsem necítila jak ta voda z vodovodu u nás páchne přemírou chloru. Mimo jiné řeším i co pít . Studnu máme, ale nemáme rozbor vody nějak často, tak do toho nejdu)))
Děkuji za reakci a přeji krásné dny.
Je tu někde i vlákno -co pijete místo alkoholu? --Jdu ho omrknout.
Stopka

Stopka napsal:
..."ty píšeš--- z overeného zdroja.---...nějakou praktickou radu máš? Používáš třeba filtr na vodu? Z vodovodu cítím chlór a nechci jenom plastovou minerálku."

Stopka,
...filter nepoužívam - dôverujem ozonizácii a chemickej úprave. Zdroj pitnej vody(prameň aj vodojem) poznám.
Pred použitím ju nechávam prirodzene vyvetrať, aby z nej vyprchali všetky rozpustené plyny. Opakovane zatrasiem fľašku/nádobu, tzn., že dynamizujem pohyb molekúl a energ(et)izujem ich, potom nádobu/fľašku otvorím a nechám ju spontánne odplynovať/vyvanúť(aspoň hodinu).
Z takejto vody varím: pokrm, odvar/vývar; macerujem v nej, zalievam ňou kvietky a po prevarení - aj zápary.
Takto používam pitnú vodu zo zdroja, ktorý poznám.

Z takejto odplynovanej/vyvanutej vody si pripravujem najlepšie rozpúšťadlo metabolitov a toxínov. Vodu nechám zmraziť a nasledovne opäť spontánne/pozvoľne sa roztopiť/roztát. Táto - už roztopená *živá* voda, výborne regeneruje celý organizmus a preplachuje orgány.
Pamäť vody využívam na jej programovanie. Vyrábam si tak jedinečné *homeopatikum*, do ktorého si sám vkladám seba a svoju vlastnú jedinečnú informáciu. Je vhodná na prípravu všetkých nápojov.
Zmraziť <-> opäť roztopiť a programovať, môžeš aj minerálne vodičky. Inšpirácia a kreativita sú vítané!...

[Otestuj - vyskúšaj a užívaj, v zdraví a pre zdravie! Na zdravie!!!]
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph

Pro Ja,
bezva , díky moc, to odzkouším a přeji hezký den.
Stopka

Stopka píše:
...bezva ,....

Stopka,

..., ,keď si už dostatočne očistená, prepláchnutá - začína obnova a rekonštrukcia celého organizmu, včítane imunity a inštinktívnej chuti.

Celý človek sa obnoví ÷ (asi) za 7 rokov, chuťové poháriky jazyka - skôr. Obnovuje sa s nimi aj inštinktívna chuť, aká býva a je u malých detí a tehotných žien.
Reaktivované a oživené sú aj dráhy sviežeho prenosu impulzov, a preto *triezvy svet* vnímaš ako žiarivejší: - vnímaš ho chutnejšie a plnšie - hojnejšie a bohatšie, sýtejšie, farebnejšie, zvučnejšie a voňavejšie ako depresívne modely sveta opilcov a alkoholikov.
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph

Pro Ja
ze začátku jsem se nechtěla denně stavovat pro chleba)))protože jsem měla ještě fest velkou slabost každodenně jít do obchodu a nekoupit si sama pro sebe domů lahvinku...
Tak jsem nakoupila hodně nárazově chl. mouku a začala používat domácí pekárnu, abych se nevystavovala denodenně pokušení, než naberu trošku síly odolat.
Ted´ když občas koupím chleba, tak je znát rozdíl...

Opravdu se ty chutě a smysly krásně probouzejí.
Stopka

Stopka napsal:
...koupím chleba, tak je znát rozdíl...

Opravdu se ty chutě a smysly krásně probouzejí.

Oni/Ony sa tie čuvy/zmysly, psychika, city, emócie, vnímanie a charakteristické funkcie priebežne navracajú do prvotného a pôvodného nastavenia -> pred éru alko-abúzera až alko-skrachovanca.
(Česť výnimkám, ktoré sa stopli včas!... ešte pred ochutnávkou dna.)
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph

Stránka: 1...37383940414243...195
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter