Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...38394041424344...195
Dolů
Téma: třes - úzkost - únava - nespavost - pocení - depre
**
Re: třes - úzkost - únava - nespavost - pocení - depre Před 10 rok, 1 měsíc  
Já následně poté co jsem se rozhodl k dlouhodobému detoxu jsem se dostal do stavů třesu a nespavosti. Nespavost mě trápila opravdu hodně, celé noci jsem se převaloval ze strany na stranu a hledal způsob jak to řešit, ideálně bez chemie (přeci jen jde o detox - chci vyhýbaz čemukoliv, co by mohlo mé tělo nějak zatížit)

Rozhodl jsem se pro cestu přírodní látky a vyzkoušel jsem třezalku a musím říct že se to o něco zlepšilo. Nemůžu říct, že nijak zásadně, ale nebudím se a ani nepotím tolik.

No uvidíme jak to bude pokračovat
Michal anonymní alkoholik

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

když detox tak ostropestřec marianský a na sklidnění meduňka nebo třezalka.není špatný i chmel(ale ne v pivu )
Viťa 146 dnů čistý
Vít Štadler
Senior Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele

Láska Zeleného čtvrtku, víra Velkého pátku, naděje Bílé soboty a požehnanost Velikonoční neděle, ať Vás posílí a naplní klidem a důvěrou v abstinenci. Příjemné prožití Velikonočních svátků přeje ...

Ladislav 263 dní čistý
Ladislav

Ladislave,
já Vám přeji totéž-moc hezky jste to napsal
Helena
Helena

Re: chvění, třes, nevolnost Před 10 rok  
Dobrý den. Jmenuji se David, je mi 38 let a jsem z Prahy. Tady u "vás" jsem dnes poprvé a tak nevím jestli píšu na správné místo, do správné kategorie atd...ale zkusím to. Obracím se k vám hlavně o radu. V nedávné době jsem se dostal do většího stresu (nové zaměstnání, stěhování do jiného bytu a tak podobně)Jsem velký trémista a již pár let si v takových situacích "vypomáhám" alkoholem. Ted častěji. Velice pečlivě to tajím, do hospody nechodím, nepotácím se, nemluvím z cesty, nikde jsem nic nezmeškal, vydržím nepít ani kapku třeba celý týden... prostě piju tak, aby to nebylo na mně znát. Nic o tom netuší zaručeně ani přítelkyně se kterou jsme už skoro pět let. Ovšem poslední dobou se mi stává, že tak aspoň jednou do týdne, nejčastěji ráno po probuzení mám takové vnitřní chvění,vnitřní třes a nevolnost. Většinou to nějak rozchodím... Chtěl bych se tedy zeptat jestli je možné, aby to byly abstinenční příznaky? To mě dost straší, ale zároveň žádné jiné, obvykle popisované nemám: nepotím se, teplotu i tlak mám normální, nezvracím, srdce nebuší, hlava nebolí, vidím i slyším normálně. Nikdy v životě jsem navíc neměl "okno". Můj lékař říká, že jsou to somatické projevy dlouhodobého stresu a že odezní. Dostal jsem Xanax, když by bylo nejhůř, už dříve jsem ho bral, ale jen zcela vzácně a vlastně jen preventivně např. před náročnějším veřejným vystoupením, kterému se ve své práci nevyhnu, rozhodně ale nikdy jsem ho nekombinoval s alkoholem, vím že to dělá paseku. Teď jsem dostal ještě nějaká antidepresiva, že prý, když to neodezní, mám je začít užívat. Moc se mi do toho nechce. Máte někdo podobnou zkušenost? Měl bych začít úplně abstinovat? To nevím, nevím...
Díky předem za váš čas a případnou reakci
David
David

Re: chvění, třes, nevolnost Před 10 rok  
David napsal:
Dobrý den. Jmenuji se David...
...Moc se mi do toho nechce.
...Máte někdo podobnou zkušenost?
...Měl bych začít úplně abstinovat?

Dávid,
si tu správne.

Abstinencia Ťa v strese nezabije - naopak, pomôže Ti získať priestor a vhľad na usporiadanie si hodnôt a vymedzenie priorít a na vnútorné vyrovnanie sa.
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph

Re: třes - úzkost - únava - nespavost - pocení - depre Před 10 rok  
Sekundy – minuty – hodiny – dny – měsíce … již je to celých 279 dní co jsem se rozhodl pro velikou změnu v životě a to skoncovat po dlouhých letech nadměrného zneužívání alkoholu s tímto démonem. Když si teď vzpomenu, jak jsem si ještě před rokem neuměl ani jen představit jeden den bez toho, abych neměl v žíle alespoň 1,5 promile, hrůzou se mi ježí chlupy . Musím se ale pochválit alespoň tady, protože doma žiji sám. Velký díl mého prozatímního vítězství nad černým drakem patří i mé kamarádce Aničce za hlubokou a věrnou podporu po celou dobu léčby a také terapeutům oddělení, kde jsem se léčil a kam se opět v pondělí vracím na týdenní posilovací léčbu. Budu se snažit předávat zkušenosti zvládání odvykání od závislosti novým pacientům. Pocity před odjezdem do režimu jsou smíšené, moc se mi nechce, ale zároveň si tam posílím mysl a ducha a budu třeba zase o něco silnější do dalších dnů … měsíců.

Všem co s černým drakem také bojují, přeji mnoho sil a abstinenci zdar !!

Ladislav 279 dní čistý
ladis
Platinum Boarder
graphgraph

Tak gratuluju!
Luděk

Supr!
Iný Anonym

Pravě ležím v nemocnici na kapačkách. Doporučuju všem, kteří už nezvládají absťák.je to neskutečná úleva.
dave

Stránka: 1...38394041424344...195
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter