Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...39404142434445...195
Dolů
Téma: třes - úzkost - únava - nespavost - pocení - depre
**
Re: třes - úzkost - únava - nespavost - pocení - depre Před 10 rok  
Příspěvek byl správcem webu smazán z důvodu porušení vnitřních pravidel diskuze.
Renata

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

dave píše:
Pravě ležím v nemocnici na kapačkách. Doporučuju všem, kteří už nezvládají absťák.je to neskutečná úleva.

...k tomu patrí ešte duchovná infúzia triezveho vhľadu a vhodné prehodnotenie priorít.
(...a húževnatosť/snaha vydržať spontánne fungovať v triezvom režime!)
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele

Dobrý den.Ráda bych se svěřila,co ted prožívám.V pondělí mi volal bývalý přítel.Byl opilý a zmatený.Prosil mě ,jestli bych mu nemohla zavést láhev rumu,že mu došly peníze a on potřebuje nutně ještě jednu láhev.Nekoupila,ale přijela za ním.Vsude nepořádek,a těch prázdných lahví,do poslední kapky vypitých jsem napočítala přes třicet.Všecko rum.Ted je středa ráno,já vedle něho sedím na posteli,on už se sám nepostaví,včera ještě na záchod mohl.Ted tu máme kyblík.Špatně se mu dýchá,..několikrát upadl do spánku,a za 30 sekund se s hlubokým nádechem probral.Nemluví,..občas se na mě podívá...a ty oči,..to už nejsou oči člověka..ten divoký výraz.Myslíte,že si uvědomuje,co se s ním děje?..Sanitku odmítal ještě včera,styděl se.Pije ,co vím tak 10 let a je mu 27!Myslíte,že mu mám koupit rum,at je mu líp,..nebo zavolat a poradit se s jeho psychiatrem?..mám taky své povinnosti a musím odjet,..ale nevím,jestli ten stav sám odezní,když bude ještě pár dní ležet..děkuju všem za radu
Zuzana

Zuzana,

...melie z posledného. Už dávno mal byť na detoxikácii - v rukách odborníkov!
(V opačnom prípade pomôže asi už len kňaz.)
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph

Re: třes - úzkost - únava - nespavost - pocení - Před 10 rok  
Zuzano, jde o život. Zavolej mu rychlou. Velmi pravděpodobně po takovém kvantu a hlavně době pití se mu rozjede delirium. Pokud je ve stavu, v jakém píšeš a nedostane okamžitou pomoc lékařů, zemře
Ignác Hromádka

Zuzano
Taky si myslím že je nejvyšší čas zasáhnout.Tvůj bývalý přítel je na dně a okamžitá odborná pomoc je velice důležitá.jde o minuty ne-li o sekundy.prosím jednej a to velice rychle.V zájmu mladého života.
Víťa 168 čistý
Vít Štadler
Senior Boarder
graphgraph

Ahoj vsem, chtel jsem se zeptat, jestli ne normalni pri abstinenci, ze mam krece, spatne se mi dycha, mota se mi hlava a mam celkovej pocit ze to se mnou sekne. Piju uz cca 12 let a mam takove 3-4 denni tahy a pak prestanu ale vzdy jen tak na den max dva, az se mi udela lepe, tak jsem zase na mol. Piju i hned rano a vlastne celej den a vecer uleham na srot. Alkohol me dostal i do kriminalu, ale tam jsem abstak vubec nemel, jak by mozek vedel, ze se k tomu chlastu proste nedostane... Takze podstata dotazu je ta, jestli jsou tyto priznaky normalni pri abstinenci. Myslim, ze kdyby se to melo jeste zhorsovat, tak nevim, jestli to za ten chlast stoji. Jednou sem si zavolal i RZS, rekli mi, ze je vse v poradku, pro jistotu odvezli do nemocnice a tam mi namerily 2,3 promile...a to jsem uz 24 hodin nic nepil a zadna opilost na me nebyla videt, opticky jsem byl proste normalni. Chtel jsem se zeptat, jak to resit dale...nejakej dobrej psychiatr nebo púsycholog v Brne. Dekuju za odpovedi, je mi 30 let. Martin
Martin

V kriminále jsi nemusel mít absťáky protože jsi asi na tom nebyl ještě tak zle ale většinou se nakonec objeví a zhoršují se!!!mě přijde to co máš jako normální odvykací stav,který se bude zhoršovat.
anna

dekuji za odpoved. a kdyz s tim seknu, tak se prece muj stav bude zlepsovat a ne zhorsovat ne?? je to jako dost narocne to zvladnout je to sila....
Martin

Martin napsal:
dekuji za odpoved. a kdyz s tim seknu, tak se prece muj stav bude zlepsovat a ne zhorsovat ne?? je to jako dost narocne to zvladnout je to sila....

Maťo,

chemická (ne)rovnováha v organizme býva základ pre stabilitu emócií, citov, vzťahov, psychiky a harmóniu mysle.
Odhadnúť mieru je veda... mnohí ju (ne)nachádzajú vôbec alebo až -2[m] hlboko(!).

Diskomfort/absťák, z alkoholom rozvráteného prostredia, si prežíva a pamätá každý inak ale príležitosť poučiť sa z toho - tú máme všetci.

Alkoholik však až pričasto, lieči vlastnú bolesť duše, zúfalým rozbehom proti múru...
(...a pije ďalej!... lebo nepozná iné riešenie...)

...Obsahuje ho(riešenie): *túžba prestať piť a (vy)triezvieť!!!*
(...a spoločnosť rovnako zmýšľajúcich, napr.AA, klubistov,a pod.)
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph

Stránka: 1...39404142434445...195
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter