Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...40414243444546...195
Dolů
Téma: třes - úzkost - únava - nespavost - pocení - depre
**
Re: třes - úzkost - únava - nespavost - pocení - depre Před 11 rok  
Ja to napsal přesně a samozřejmě když přestaneš pít,po absťáku bude jen líp.je dobré nenechat to dojít až tak daleko,kdy ten absťák bude nesnesitelný že ho sám nezvládneš.to byl i můj případ a není to hezké.
anna

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Re: třes - úzkost - únava - nespavost - pocení - depre Před 11 rok  
Ahoj Martine, za sebe jen mohu říci, že jsem zažil něco podobného i já nadýchal 2,8 promile a přitom jsem dlouho před tím, asi 12 hodin nic nepil. Kolem se vcelku všichni divili, že s téměř smrtelnou dávkou alkoholu vypadám celkem normálně. Můj alkoholizmus je progresivní, tedy čím dál horší s horšími stavy a absťáky, ale stejně je progresivní i mé uzdravování. Tedy cítím se lépe a lépe. Mně pomohli AA, abych si přiznal a pochopil svůj problém, Tak ze své zkušenosti mohu doporučit alespoň tam zajít. V Brně teď vznikla nová skupina AA, jmenují se Mladí a střízlivý, věkem jsou kolem třiceti, schází se každou Neděli v 19.00 na Vídeňské tři.
Jinak všem přeji pěknou a střízlivou Neděli Michal K
Michal K

Re: třes - úzkost - únava - nespavost - pocení - depre Před 10 rok, 11 měsíce  
Příspěvek byl správcem webu smazán z důvodu porušení vnitřních pravidel diskuze.
andrea

Jé, já zase píšu jako někdo jiný. Andreo, moc se omlouvám, opět neberu léky. Jsem vážně nemocná, promiňte mi všichni!!!
Jane

Příspěvek byl správcem webu smazán z důvodu porušení vnitřních pravidel diskuze.
andrea

Re: třes - úzkost - únava - nespavost - pocení - depre Před 10 rok, 9 měsíce  
Dobrý den,

Chtěl bych zde pozdravit každého , kdo stejně jako já usiluje o abstinenci. Je to již 379 dní kdy ve mně nastalo rozhodnutí, ukončit přátelství s černým drakem  Dnes se cítím opravdu dobře, jezdím si pro synka k ex. manželce, kterého předtím alkohol vylučoval, v pořádku chodím do zaměstnání, nemarodím jako před tím, byl jsem i na týdenní dovolené a stihl jsem i zrekonstruovat byt. Vše co jsem napsal by nebylo, kdybych neprodělal léčbu a neudělal si jasno v mozku co dál se životem. Bohužel doléčování mi vzhledem ke vzdálenosti od bydliště nevychází finančně, ale jinak dodržuji suchou domácnost a vše ostatní. Stále jsem na pozoru. Co mě těší je … že už nepoužívám slova při nabídce alkoholu … Nemůžu … ale automaticky … děkuji, Nechci – já nepiji.

Tak děkuji za přečtení a držte se

S pozdravem Ladislav 379 dní čistý
ladis
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele

"Gratulujem! "
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph

Super!
Káča

Bezva.Jestli chceš, přihlaš se na diskuzi AA, Triezvi Priestor, tam budeš mít doléčování až domů, různá témata k alkoholismu, názory, zkušenosti.
Liba

Re: třes - úzkost - únava - nespavost - pocení - depre Před 10 rok, 6 měsíce  
Po čase opět zdravím,

mé už více jak roční angažmá ve skupině abstinujících alkoholiků je úspěšné a nic zatím měnit nehodlám. V pondělí odjíždím již na třetí týdenní posilovací léčbu, které je součástí mého doléčování. Docela se i těším, jen mám obavy, aby tam nebylo mnoho těch, se kterými jsem se léčil na počátku já, nepřeji alkoholismus nikomu. Je to opravdu nemoc. Jinak se synem jsme již přátelé a jezdím si pro něho čtvrtletně na prodloužený víkend, ex nestačí zírat, že já jsem zvládl boj s černým drakem. I přesto jsem stále ve střehu.
Díky za přečtení a všem přeji v abstinenci úspěch

Ladislav abstinující alkoholik
ladis
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...40414243444546...195
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter