Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...46474849505152...195
Dolů
Téma: třes - úzkost - únava - nespavost - pocení - depre
**
Re: třes - úzkost - únava - nespavost - pocení - depre Před 9 rok, 1 měsíc  
To je právě to....to vědomí, že když si jednou dám pivo a nic se nestane, neznamená výhru....myslet prostě na to, že je to cesta do pekel....snad takhle se to dá regulovat....ale chce to na to mít nastavený mozek
Dee
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

To je mi velice lito Ladislave, avsak neves hlavu, nic jsi neprohral. Hlavne si ted nic nevycitej, to muze byt velice nebezpecne a nastartovat vsak dobre vis co. Zkus kolo s hudbou v usich a hlavne pomalu a vzdy s rozmyslem, nebo jakakoliv fyzicka cinnost moznosti je mnoho, urcite bude dobre uvidis, preji zdravi a silu a hlavne cistou hlavu. Kazdy delame chyby.
Joseph
Expert Boarder
graphgraph

Ladislav napsal:
Dobrý den spolubojovníci s alkoholem

....Musím se ovšem přiznat, že jsem v sobotu u oběda neodolal myšlence zapít pečeni s knedlemi Plzní a uskutečnil to.....

Tak pane Láďo, tak asi takhle nějak si představuji, že začíná recidiva po pravdě řečeno, když jsem to četl, tak mi to cos napsal, vzalo dech...
Léčebnu máš za sebou, cožpak jsi tam nepotkal lidi co tam byli už podruhé, potřetí????...a to třeba po deseti letech abstinence???...a začne to právě tím jedním....
Tak jsem zvědav, jak TOHLE "ustojíš" , mozek je prevít a teď jsi toho čerta co ti už dva roky chrápe v hlavě, pěkně nakopnul..
pavel
Expert Boarder
graphgraph
Pohlaví: Muž Narozeniny: 01/01

Přátelé abstinenti,

Děkuji za reakce, jistě každý máte pravdu. Nebudu a ani nechci se nikterak obhajovat a lhát. Víte, pokud by to byl začátek recidivy, asi by mě to lákalo pokoušet dál. Ale ono se neděje nic. Dál mám k alkoholu odpor, dál si uvědomuji co by se stalo, kdybych se rozjel. V každém případě to nikdo raději nezkoušejte.
ladis
Platinum Boarder
graphgraph

Mily Ladislave.
Verim, ze ted to jeste ustojis. Na to mas.Nebezpeci u tebe je, ze se budou u tebe mnozit prilezitosti, kdy bude dobry obed a ta prava prilezitost si pivo doprat. Vanoce, Velikonoce, potom nedelni obed, vylet, navrat z odpoledni smeny......a je konec s abstinenci...
Anna
Fresh Boarder
graphgraph

Láďo
Není to sice žádná tragedie,ale porušil jsi to oč jsi 2 roky usiloval.Uvědom si že 1 plzeň je možná dobrý mok pro někoho jiného,ale ne pro tebe.Nikdo tě nemíní moralizovat natož kamenovat.Ale přesně takhle začal můj relaps.1 pivo a měsíc nic.Mysl říkala,,užjsi v pohodě měsíc bez piva ,závislost je pryč.po měsíci 2 piva a zase nějakou dobu ani kapka.Paráda jsem zdravý.po půl roce první opice a za pár měsíců jsem byl opět jednom velkým tahu.Mozek si pamatuje strašně dlouho.Vtom je právě ta zhouba alkoholismu.přichází pomalu.a vepřo knedlo se dá fakt zapít i něčím jinym.Chlape drž se a nezlob
Viťa 511 dní čistý
Vít Štadler
Senior Boarder
graphgraph

Ladislave,
ono je taky rozdíl v jedné věci.
Seděl si u stolu bez společnosti se kterou si kdysi kalil,nebo která prostě pije protože to umí, takže co. Dobré jídlo a spláchnul si to jedným pivem. Urovnal myšlenky a odešel.
Když budeš třeba čistě náhodou příště někde, kde je oslava s pořádným jídlem a řekneš si dal jsem to jednou, tak to opět spláchnu jedným pivem. Tak to možná už nemusí zůstat u toho jednoho. Sedět, hledět jak pijí ostatní a budeš těžko potom jednom pivu odolávat.
Je dobře, že jsi to zkusil takhle, než jinde. To je fakt.
Tak se držme. Nefandím takovým zkouškám sama na sobě, ale každý je individuální.
PS Já měla taky onehdá chutě dát si něco dobrého na pití. Velice mi kdysi chutnal šampus a pak všechno co mělo volty a teklo.... Tak jsem procházela nealka a hledala něco dobrého a prvně v životě jsem ochutnala kombuchu. Koupila jsem si kombuchu se zeleným čajem.Nechala parádně vychladit a je fakt osvěžující. Asi můj favorit k letním grilovačkám.
Josef
Platinum Boarder
graphgraph

No tak si Làďa dá příště zase jenom jedno pivo.....nedá si dvě...ani dvacet. Vůbec nic se neděje....abstinence je stav mysli....
Dee
Platinum Boarder
graphgraph

Tady převažuje názor, že abstinenta čeká věčný boj a pokušení...nikdy jsem to tak nepociťoval....prostě nepiju a neřeším to....nebojuju....nepřemýšlím o tom kde sehnat jaké dobré nealko...dám si pito nebo radlera
Dee
Platinum Boarder
graphgraph

Ahoj všem: dnes 200. den bez gamblu a cigaret

Mame demokracii, at si kazdy rika co chce, ovsem byt tak trochu abstinent - to je vylouceno. Bud alkoholik od alkoholu abstinuje nebo ne - nic mezi tim neexistuje, jen nekteri Eduardove si hraji na abstinenty a pritom si v klidu daji sklenku vinecka. Ja nejsem alkoholik - muzu si dat kdy budu chtit. Ja nemuzu jen tak trochu gamblit, jsem na gamblu zavisly - musim abstinovat - pak jsem abstinent. Nemuzu si jen tak trochu kourit cigarety, musim abstinovat a vubec nekourit.

Ladislave, porusil jsi abstinenci....cetl jsem tvuj pribeh, myslim , ze to mas v hlave dobre srovnane a sam sebe znas nejlepe. Verim, ze to bylo jen male uklouznuti , ktere nezanecha zadne nasledky. Ocenuji tvoji odvahu sem napsat sve zavahani, citim ze jsi rovny chlap a ze s pokorou vykrocis opet na cestu abstinence.

Lemog
Lemog
Gold Boarder
graphgraph

Stránka: 1...46474849505152...195
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter