Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...45678910...195
Dolů
Téma: třes - úzkost - únava - nespavost - pocení - depre
**
Re: třes - úzkost - únava - nespavost - pocení - depre Před 10 rok, 10 měsíce  
Laďo,

Myslím, že Dr. Nešpor kdysi kdesi řekl, že střízlivění pod lékařským dozorem je vcelku příjemná věc - rozhodně příjemnější, než střízlivění o samotě... Proč se tomu tak bráníš? Dají ti injekci, prospíš se, pak ještě jednu a za pár dnů jsi fit a z nejhoršího venku...Ale jestli je ti příjemnější drkotat zubama o samotě - je to tvoje volba. Jenom nepiš důvody, proč to nejde - jde to, ostatní jsou výmluvy...

Ignatius
Ignác Hromádka
Junior Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Na silný třes :
Předávkovat se B-komplexem a hořčíkem, to pomáhá hodně..To bys dostával i ve špitále
petrch

Delirium se může dostavit až do 8až 10dne po odnětí chlastu.To je zatím maximální doba,která je lékařsky zaznamenaná.Od prvních hodin odnětí alkoholu hrozí,že abstinenční příznaky změní naprosto psychiku a vůbec reálné uvažování a celý stav.Projevy jsou zvýšená teplota,změna krevního tlaku,frekvence srdce,tělo tak z nekontrolovatelnému třesu přechází do křečí,přichází halucinoza sluchová nebo zraková reálné uvažování se vytrácí až zmizí docela a dostavují se nekontrolovatelné stavy těla,hrozí zástava srdce,dechu.Hrozí kolaps orgánů,který je spojený s šokem.Protože už člověk vůbec není v realitě hrozí nebezpečí úrazů-bývají to skoky z okna,pod auto a podobné stavy,protože postižený člověk jedná nepříčetně-je nepříčetný.Proto jsou lidé v těchto stavech pevně přikurtovaní k posteli aby neublížili sobě,či jiným lidem.Podléhají svým vlastním halucinacím,kterým ovšem věří-i když nejsou skutečné,jsou jen jejich fikcí.Napiš mi co bereš za léky.Celý název.Některé jsou schopny zmírnit tyto a podobné stavy.
Jana Mertosová

ale je fakt, že tam by ti dali i dijáky (benzenodiazepiny) jsou sice návykový , ale dostanou tě rychle z nejhoršího.Bez předpisu je ted hned seženeš těžko
petrch

Pochopitelně přijde nepřiměřené pocení,kdy tělo začne nadměrně vylučovat všechny toxické látky,kterým je zamořené.Pomáhají vitamíny řady B,magnezium hodně pít tekutiny,vodu,bylinné čaje,aby se alkohol z těla vyloučil co nejrychleji.Z léků se podává TIAPRA nebo TIAPRIDAL,které zmírńují tyto stavy a můžou předejít delirantnímu stavu-záleží na době,kdy je začneš užívat.Nemáš prachy na další chlast-tak to ber pozitivně.No já byla v podobné situaci a přiznám se,že jednou jsem flašku ukradla.Myslela jsem,že chcípnu.A bylo mi všechno jedno,jak se k pití dostanu.Jestli mne chytí.
Jana Mertosová

Díky lidičky , dvě hodky jsem spinkal, jsem spocený jako prase, kočka na mě čumí )))) třesu se furt a tep mám okolo 130 , jo Jani prášky mám dvoje - Xanax 0,5 mg 3x1 - a Elicea 10 mg 1x denně
ladis
Platinum Boarder
graphgraph

Tak mám právě rovné 3 dny bez alkoholu. Snad mne to delírko minulo, jen pořád ta úzkost..., bojím se všeho, třeba před chvílí mi zazvonil telefon a já se hned leknul, co se děje...ach jo...Bolí mě celé tělo, potím se jak kůň a jako bonus bolest podkoží, to fakt nevím, co to znamemná (hlavně kolem lopatek a prsních svalů) Krevní tlak stabilně 150/100, v nemocnici mi na něj daly léky, ale nechci do sebe prát další chemii, snad bude zítra zas o něco léepe...

Lado, drž se, díky přátelé

Ignatius
Ignác Hromádka
Junior Boarder
graphgraph

Vypadá to,že nejste mimo realitu,to je fajn.No alkohol v kombinaci s Xanaxem se neslučuje-jsou to antidepresiva.V kombinaci s alkoholem se mění účinek léku.Ty druhé léky neznám.Jinak jak na tebe působí?To poznáš časem.Antidepresiva zabírají po jednom až dvou týdnech po pravidelném užívání.Ignáci,ta bolest vystřeluje nebo je stabilní-myslím prsních svalů?Pokud vystřeluje,je chvilková-mohloby jít o příznak infarktu.Pokud je stabilní mělo by to být dobré.Srdce se může prudčeji stahovat-i jemu chybí alkohol a dostává se do chvilkových šoků.S tím si regulační systém těla poradí samo.Pokud to vystřelije,jako do křeče?-hlídej si ten stav,kdyby se zhoršoval budeš muset opět do špitálu.Nervy budou pracovat a smrš´tovat se díky absťáku.Může být i mravenčení nejčastěji končetin-ruky,nohy.Pokoušejte se i o hluboké dýchání-pozitivní energie-nádech,negativní energie,nepříjemné pocity-výdech.I to,pomáhá!omezit kávu a kofein,stejně jako cigarety a zkoušet jíst.Polévka je nejlepší.
Jana Mertosová

Ta úzkost k tomu patří také.Máš nervy vyšponované čekají na další dávku.Nervová soustava dostává zabrat pitím zároven´s mozečkem a spol.To přejde samo,chce to trpělivost.
Jana Mertosová

s jídlem je to o něco horší , udělal jsem si čínu , ale nemohu to do sebe dostat. Dostal sem do sebe pivo a tři panáky
ladis
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...45678910...195
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter