Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...62636465666768...195
Dolů
Téma: třes - úzkost - únava - nespavost - pocení - depre
**
Re: třes - úzkost - únava - nespavost - pocení - depre Před 8 rok, 12 měsíce  
Pěkný slunný den přeji i já

právě se vracím z wellness pobytu u nás ve špitále rehabka - perličky, parafín a masáž zad. Dnes ta mladá slečna pěkně přitlačila a bylo to naprosto super. Jinak jsem navštívil i supermarket a konečně si můžu dát nescafé se smetanou , koupil jsem i hořčík, ale béčko neměli, budu muset do lékárny. Ale dnes už ne. Dnes už budu doma. Cítím se dnes o malinko lépe, tak uberu na dávkách antidepresiv.

PS: jsem rád že tu jste

ladis
ladis
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Lado,
to je super. Zes to vsechno zvladnul, jeste si to uzil a to kafco se smetanou to zavrsi Pripomnel.jsi mi: jdu si vzit Mg + B6 + C atd v jednom. Tak at je uz jenom lip
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph
Pohlaví: Žena Místo: ČR

Ahoj všetci.Už to nevzdam.Pracovna zmluva podpisana..nastup 16.5.Mrzi ma to pivo/teda boli4/ pri hokeji v nedelu.No zvyk je železna košela....Šport ma zaujima..a k tomu orosene pivo bol moj zvyk.Pri TV.Inač hraval som tenis,zjazdove lyžovanie,bicyklovanie ma drži doteraz.No upadam.Začalo sa to točit všetko okolo chlastu.No jednoducho zavislost...choroba.Skusim ist na to inač.Ignorovat alkohol,proste neexistuje.Vzduch.Viem,baženie pride..TO JE moj problem.Mozog potrebuje chlast,tak si ho vymaha.Biologicke poškodenie je jasne,chemia je narušena.Preto tie stavy...abstaky,uzkosti atd.Aspoň ja tak tomu rozumiem. Lado no Ty si začinaš uživat...super. Katka bola si u psychouša? Včelar...ma motivuješ,rozumieme si o čo tu ide a to je skvele. Kira si zlata,že sa zaujimaš ako som dopadol ohladom prace. A všetci obyvatelia fora ste fajn parta.Ma to zmysel.Tato komunita.
zdenek
Platinum Boarder
graphgraph

Ahoj,
Zdenku tak at te ta prace bavi a vydrzi a hlavně už žádný pivo. I když to říká ta prava co ulitava často. Jinak Lado mám z Tebe radost U psychouse jsem nebyla stejne by mi dal jen prasky a nebavil se. Něco na uklidnění doma mám tak to chci zvladnout sama. Snad to dám)))
Katka
Gold Boarder
graphgraph

Kačenko,

Holka mám se zlobit hodně, nebo jen trochu ? Sama nejlépe víš, že nemáš vůbec nic pod kontrolou a nikdo od sud ti nemůže pomoci více jak povzbuzením. Víš, ty jsi tam ještě nebyla, nejdeš atd. , ale už dopředu naprosto jistě víš, že ti nepomůže, že to zvládneš sama. Mám obavy děvče, že je to přesně naopak. Ale uděláš mi hroznou radost, když mě přesvědčíš, že se mílím.

Zdendo,

Včera hráli Češi proti Švédům, a dnes zrovna asi teď hrají Slováci, tak mi řekni kolik jich bylo včera a kolik jich bude dnes ? Nezapomeň mi přiznat i panáky. Práce – snad dobrý, jednou jim hochu ale foukneš do testru na alkohol a bude to pozitivní a jedeš. Je ti to jasný ? Nebudu ti lhát, zklamal si mě a maminku taky. Tak znovu, OKI ?

Šantál,

Si představ, že sotva sem dosedl, přijel kurýr Objednal sem si sim na data 4GB, No a zase sem si sedl a přišla sms, že mám v lékárně límec na tu krční páteř Takže, znovu obléct a do města. Koupil sem ale i hořčík, béčko, céčko …
Nezapomněl sem na jahodovou zmrzlinu a dvojitý Burger ))))))) snad už bude klid. Přeji ti pěkný den

ladis
ladis
Platinum Boarder
graphgraph

A ja jsem mela jahodovo-vanilkovou k obedu vypecenou krkovicku s novym bramborem a dieta to asi neni. Ale bylo to moooooc dobry
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph

Lado, mě děláš radost Ty. Já se v tom pořád placam jednou nahore a pak dole. Pisete, ze je vše v hlavě tak at se ta moje konečně probere a začne žít. Na to moje bazeni nepomuze psychous ani prasky to musim sama.
Katka
Gold Boarder
graphgraph

Káťo,
kéž by šlo hlavě poručit, viď? Já bych taky chtěla, aby měla hlava jasno o nevymejšlela ptákoviny...
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph

Santalko,
mas pravdu kéž by se té alkoholické hlavě dalo poručit. U mě je smůla zase se opakuji v tom bazeni, ktere nadávám zatim. Manzel odjel na dva dny a ja si jdu pro pivo. Vim, ze mě odsoudite, ale dnes jsem se dozvěděla, že muj milovany muz má milenku( dobytek ) To jsou ty jeho cesty a pak je jak milius a az moc se snazi. Ted si ty situace prehravam a byla jsem blba, ze nic nepoznala. (((
Katka
Gold Boarder
graphgraph

Kačko, ty nejdeš pro pivo kvůli manželovi. Ty jdeš pro pivo protože bez něho nemůžeš být. Jsi vážně nemocná. Bohužel už vše bylo napsáno, přeji ti ráno bez komplikací.

ladis
ladis
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...62636465666768...195
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter