Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...71727374757677...195
Dolů
Téma: třes - úzkost - únava - nespavost - pocení - depre
**
Re: třes - úzkost - únava - nespavost - pocení - depre Před 8 rok, 10 měsíce  
Přesně, ani já nemám pocit, že jsme na úplným začátku. já jsme cca před rokem fakt chlastala téměř denně, nevynechala sjme jedinou příležitost,pak jen se dát do kupy a pokračovat... To se opravdu hodně změnilo, vy mi říkáte, že jsem kvartál, asi jo, ale i to je u mě veliký pokrok. já vím, stále píšu o trvalé abstinenci, no zatím mi nejde, no.
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Pohlaví: Žena Místo: ČR
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Ahoj vespolek.
Toja to mam s tim kvartalovanim tak, ze driv jsem taky nevynechal jedinou prilezitost. Ted se snazim davat si pozor, nektery prilezitosti vedome vynechavat, nektery si pojistit (treba jedu pro jistotu autem). A stejne jednou za cas to prezenu a jsou z toho ty ostudy, vycitky, deprese . A to kdyz vim, ze se ta chvile blizi, snazim se byt sam, aby nebyla ostuda a jine konce. Pak chvilka euforie a reseni prusvihu. Ach jo. Myslim, ze kdyz to Lada zvladnul na dovolene bez vycitek, muze to byt v poho. I kdyz je to proti zkusenostem vetsiny...
pomalej
Fresh Boarder
graphgraph

Ani me ne .....
Blanka
Fresh Boarder
graphgraph

Ahoj Pomalej,

myslím, že v tomhle máme dost společnýho. To seš dobrej, že si uvědomíš, že je to už přes čáru a snažíš se bejt sám. To já, když jsme v rauši,naopak společnost vyhledávám a "bavím" ji. Ale jak říkám, to se mi už dlouho nestalo. Láďovu dovču už řešit nechci, no tak si ji užil, sakra po letech pěkně u moře, tak měl pohodu se vším všudy, no. Nic se mu nestalo, tak bych z toho nedělala vědu .
Já řidičák nemám (bourám někdy i na kole), takže na auto se vymuvit nemůžu, ale on mě nějak nikdo ani nepřemlouvá, abych pil, to bylo dřív, te´d si zvykli, že si nedávám a nekomentujou to. Je to na mě
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph

A jak ty, Blani? Nedaří se, či co? Není to jen tak, viď... Já už se musím smát, když si po sobě čtu, jak se mi to tenkrát zdálo jednoduchý a v pohodě, že si prostě řeknu a bude to. No, prdlajs.
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph

Blanka napsal:
Ani me ne .....
Blanko,
to je telepatie)))zrovna jsem se chtěla zeptat jak to máš? A rovněž i Zdenka ze Slovenska, naposled psal, že bude referovat.
Blani, ty píšeš , že piješ zatím "pouze" pivo. Je to vidět i na váze u Tebe?
Vím , že to je vedlejší informace, nedůležitá, jenom se ptám a nemusíš mi odpovídat))).
Josef
Platinum Boarder
graphgraph
Poslední úprava: 27/07/2016 14:16 Provedl: Stopka.

Šantalko,
nejde vše hned. Uvidíš , třeba to posezení u psychologa Tě posune.
Máš to myslím na srpen, tak uvidíš...držme se!
Josef
Platinum Boarder
graphgraph

Stopko,

měla jsme to na 18. července, bohužel mne neuvolinili z práce, kolegyně měla dovču nakonec. Volné termíny jsou v září.
Já nechci bejt pesimista, jen mě už opustilo to počáteční nadšení a jistota, už jsem skeptická, s pokorou, ale tím rozhodně nechci nikoho odradit, naopak, kdybych nevěřila, nelezu sem .Nechci se už ani chlubit dobou nepití, to taky nic neznamená. U mě teda. Třeba sama sebe překvapím, a vás taky Máváám
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph

Zdravím. STOPKA tá telepatia asi fakt funguje.Dnes som chcel napisať...že nepijem.Zachutila mi abstinencia...takže dávam to.Je to len začiatok,no som rozhodnutý.Áno...craving mávam,hlavne v týchto horúčavách..úplné utrpenie nedať si pivo- tak pijem litre minerálky,som naliaty vodou.Prášky už neberiem...nechcem ďalšiu závislosť na liekoch ŠANTAL...písala si o dcére a o strachu z obavy na zápal mozgových blán.Vieš- ja ako dieťa 5 r.som ochorel na zápal mozgových blán.Vážna diagnóza.Malo to pokračovanie- socialna fobia...následne liek ALKOHOL...a historia konči závislosťou.No som optimista závislosť uspím...ostatné rieši psychoterapia.
zdenek
Platinum Boarder
graphgraph

Nekecej!!! Tak to vidíš, no U ní se tato diagnoza naštěstí vyloučila, ale pr.el jsem měla staženou maximálně. Tak se Zdendo drž a fandím Ti, ať jsi kluk v pohodě
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...71727374757677...195
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter