Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1
Dolů
Téma: ambulantní léčba
#22821
ambulantní léčba Před 9 rok, 5 měsíce  
rád bych se vás zeptal na zkušenosti s ambulantní léčbou, přece jen by mě deklasovalo v zaměstnání kdybych se léčil klinicky, je mi 35 let a piju od šestnácti, byl jsem na záchytce dvakrát, poprvé v šestnácti, tam jsem mluvil s psychyatrem, ale nějak mi přišlo že velký zájem neměl, rozpil jsem se už na vojně, ale dva kamarádi co jsme to spolu pak léta táhli už si léčebnou prošli, jeden i dvakrát, dneska je zfetovanej z prášků, to bych nechtěl, vím že bych o tom že se léčím svýmu okolí říct musel, ale zrovna vytrubovat se mi to nechce. Jsem z rodiny kde se pilo vždycky hodně, chlap co mu bylo osumnáct už se vody nenapil, mělo to i ne zrovna slavný konce, praděda se utopil v polívce atd.
Bob

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#22823
Re: ambulantní léčba Před 9 rok, 5 měsíce  
Možností je dost, antabus, AA, psycholog, psychiatr, ....pak až léčebna, když to nepomůže.Přeji vytrvalost, sílu, stojí to za to.Nenech se zničit alkoholem.
Liba

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
Nahoru
Stránka: 1
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter