Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1
Dolů
Téma: ambulantní léčba
ambulantní léčba Před 10 rok, 10 měsíce  
rád bych se vás zeptal na zkušenosti s ambulantní léčbou, přece jen by mě deklasovalo v zaměstnání kdybych se léčil klinicky, je mi 35 let a piju od šestnácti, byl jsem na záchytce dvakrát, poprvé v šestnácti, tam jsem mluvil s psychyatrem, ale nějak mi přišlo že velký zájem neměl, rozpil jsem se už na vojně, ale dva kamarádi co jsme to spolu pak léta táhli už si léčebnou prošli, jeden i dvakrát, dneska je zfetovanej z prášků, to bych nechtěl, vím že bych o tom že se léčím svýmu okolí říct musel, ale zrovna vytrubovat se mi to nechce. Jsem z rodiny kde se pilo vždycky hodně, chlap co mu bylo osumnáct už se vody nenapil, mělo to i ne zrovna slavný konce, praděda se utopil v polívce atd.
Bob

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Re: ambulantní léčba Před 10 rok, 10 měsíce  
Možností je dost, antabus, AA, psycholog, psychiatr, ....pak až léčebna, když to nepomůže.Přeji vytrvalost, sílu, stojí to za to.Nenech se zničit alkoholem.
Liba

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Stránka: 1
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter