Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1
Dolů
Téma: Nevím co dělat?
#24260
Nevím co dělat? Před 9 rok, 3 měsíce  
Je to rok a pul co jsem byla přepadena a znásilněna. S nikým jsem o tom nemluvila a od té doby jen piju nebo lepe řečeno ožírám se do němotya už dál nemůžu. Jak to mám zastavit?
marina

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#24264
Re: Nevím co dělat? Před 9 rok, 3 měsíce  
Ahoj,musi to byt asi strasny zazitek a clovek by mel mit k dispozici urcite okamzitou psychologickou pomoc.Nevim,zda-li se ti ji dostalo.Jde take o to, abys dotycne osobe duverovala.Okruh lidi,kteri ti kdykoliv pomohou,treba i sms,nebo mailem. Piti je v prvni fazi asi dobra obrana,ale uzkost se pak muze prohloubit,ale podstata trapeni vyresena neni. Je to asi beh na dlouhou trat,chce to more trpelivosti a sily.Take by bylo dobre navstivit psychiatra,aby predepsal napr.AD +leky na uzkost.Nenavykove. V neposledni rade jsme tu my. To neni malo.Vypis se ze svych trapeni,alespon trochu se ti ulevi.Pokud chces.Hodne sily a stesti na lidi,ktere vyhledas.
nikola1

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#24265
Re: Nevím co dělat? Před 9 rok, 3 měsíce  
Marino, alkoholem zaženeš na chvilku hrozné zážitky, určitě ti nepomůže.Oslabí tě, což je zlé.Určitě jdi k psychiatrovi i k psychologovi.Musíš prožívat peklo, potřebuješ odborníka.Neboj se, vypovídáš se, což potřebuješ, oni ti pomůžou.Nepij.
Liba

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#24490
Re: Nevím co dělat? Před 9 rok, 3 měsíce  
okamžite jdi psychologovi a vypovídej se,jsi obět a musíš to nějak řešit,ne alkoholem,to se z tebe za nedlouho stane troska.Ihned se seber a JDI !!!!!
pindruška

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
Nahoru
Stránka: 1
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter