Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1
Dolů
Téma: co mám dělat?
#24794
co mám dělat? Před 9 rok, 2 měsíce  
Jen zkráceně. Co mám dělat abych si do hlavy dala abstinenci celoživotní a neměla potřebu se občas napít. Po problémech s alkoholem jsem přestala pít. Jelikož sem pila nekontrolvatelně. Vždy přestánu pít a abstinuji. Po 8 měsících jsem se zas napila a nebyla jsem opilá a pak jsem se musela strachy ovládat abych nedostala tu chuť pit až do mrákot. Sice tu chuť jsem pak musela zapíjet čajemi a pořád něco pit ty čaje to nutkání rozehnali po hodině a pak jsem si mohla v klidu usnou,ale vlastně to byl strach před manželem aby nepoznal že jsem pila jinak bych se asi opila. Myslíte že to mi mi ten strach zabránil opít se?
magda

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#24795
Re: co mám dělat? Před 9 rok, 2 měsíce  
Magdi, ja som to mala ako ty. Tiez som nevedela pit normalne a ked som zacala, musela som totalne opit.
Skusala som pit aj kontrolovane, aj ked sa obcas zadarilo, bolo to utrpenie premahat tu chut a nepokracovat do uplneho opitia sa.

A prave to ma presvedcilo, ze abstinencia bude pre mna lepsia. Vtedy az tak bojovat nemusim, aj ked obcas pridu krizy, alkoholicke sny atd..To vsetko zas prehrmi, a chut odide. Ale je to rozhodne lahsie, ako si dat trochu a potom to utat..

Ved napit sa len trochu mne osobne nic neda, len som trochu oblbnuta , ale pride na mna neuveritelna chut pokracovat a opit sa do nemoty a to je uz naozaj skoro nemozne zastavit. Takze som si povedala, ze naco sa takto trapit a bojovat.
O moc je lepsie mi je, ked si nedam vobec nic , ako ked si dam dva pohare a musim potom tak velmi bojovat s tym, aby som nepokracovala. Ja totiz vtedy skoncit nechcem, nechcem zastat na polceste. Nie je mi dobre, ked mam trochu vypite, je mi o moc lepsie, ked som uplne triezva..A to uz nehovorim o tom, ze toto sa mi s vypatim vsetkych sil podarilo len obcas, vacsinou to skoncilo tak, ze sa to zvladnut nedalo a pila som, pokial som o sebe zas nevedela.
Co si z toho mala, ked si sa teraz napila? Asi nic pekne. Opit si sa bala a musela si to strasne chcenie zahanat velkym bojom. Nebolo by lepsie nenapit sa vobec?
Kira

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#24796
Re: co mám dělat? Před 9 rok, 2 měsíce  
A co sa tyka toho strachu. Tak to ti moze mozno zabrat raz-dva krat, ale potom zas pride chvila, ked chcenie opit sa bude vacsie ako akykolvek strach a opat budes asi pit nekontrolovane. Pokial si to tak mala predtym a nemala si zaklapku, toto sa uz asi nezmeni.
Kira

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#24820
Re: co mám dělat? Před 9 rok, 2 měsíce  
Magdo, alkohol ubližuje hlavně tobě, není to dobrý přítel, tak se s ním rozejdi.Neřeš budoucnost, ale jen dnešek, řekni si, že se dnes nenapiješ, druhý den znovu, co bude a jak bude za měsíc nech plavat.Přestáváš pít hlavně kvůli sobě, svému životu, ne , ze strachu , co řekne manžel!Toto je důležité.
Liba

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
Nahoru
Stránka: 1
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter