Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...115116117118119120121...698
Dolů
Téma: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů)
Re: První dny bez alkoholu Před 8 rok, 9 měsíce  
Vitaminy koupim zitra. Ted momentalne pri predstave vodky v krku zvracim uz pul hodiny. To je poprve nikdy jsem na to netrpela. Chlast me totalne dostal uz fakt nechci pit. Snad to dokazu.
Katka
Gold Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Ahoj Katka.Myslim na Teba...ako to zvladaš.Nie si v tom sama,mne včera psychiatrička povedala rovno: totalna abstinencia alebo cirhoza,psychozy a šlus.Hra sa skončila.Už nemam na vyber...MUSIM abstinovat.Som pripraveny...prvy mesiac bude brutus,mi povedala.Mam zasobu liekov na uzkosti,depky.Aspoň na začiatok..lebo su navykové.Fyzicky som rychlo ok,no psychika katastrofa...nervozita,uzkosti,sebalutost..uf Jeden doktor ma zaujal myšlienkou...treba skušat abstinovat aj po recidive..znovu a znovu.Raz sa to môže podarit definitivne abstinovat...ktovie? Ani liečebňa nie je zaruka,no ma určite zmysel.Momentalne nemam šancu ist na PAL...musim riešit financie a čo najskôr najst si pracu.Najviac ma trapia tie stratene roky pod vplyvom alkoholu...no proste je to droga...
zdenek
Platinum Boarder
graphgraph

Ahoj jsem rada, ze si se ozval. Ja jsem ve srackach dnes prvni den bez chlastu a prijde mi, ze umiram. Taky od zitra mem prasky na uzkost a na spani. Jinal bych to nedala jsou také navykove tak jen na mesic. ZDENO DAME TO JSME NA TOM ASI STEJNE.PIS KAZDY DEN JA TAKY BUDU PSAT A VZAJEMNE SE PODPORIME JINAK DOPADNEM SPATNE (((((
Katka
Gold Boarder
graphgraph

Podporime sa navzajom....tentokrat to dame.Bude to tažke..no nie nemožné.Pride baženie,abstaky...no dokažeme to spolu prekonať.Čas pracuje pre nás...Dajme si prvy cieľ: mesiac bez alkoholu.zatial.Ale nesmieme to porušit,nech sa deje čokolvek...ideme naostro..ok? Katka,verim Ti.
zdenek
Platinum Boarder
graphgraph

Zdendo, jsme na tom podo ne. U nas je nejhorsi craving ja ho ho mam treba cele hodiny. Ted jsem ve stavu bud prestat nebo se uchlastat. Tak zaciname spolu Zdeno verim Ti. Pis kazdy den taky budu psat. Kdyby jsi treba selhal taky pis a zacnes znovu, ale to se doufam nestane Came to, ok
Katka
Gold Boarder
graphgraph

Sory za hrubky pisu z mobilu
Katka
Gold Boarder
graphgraph

Zdeno, s celého srdce mě bolí jak se v tom s Katkou plácáte, on si každý kdo sem na forum přijde myslí, že abstinence je 1,2,3, ... zítra nepiju a bude to "OK". Chlapče a děvče, není.
ladis
Platinum Boarder
graphgraph

Lado, me to boli taky a strasne moc. Behem par tydnu jsem spadla na dno. Nikomu tady nebudu lhat, ze nepiju at ostatni vidi odstrasujici pripad. Zdeno budu na Tebe myslet kazdy den Lado drz nam palce
Katka
Gold Boarder
graphgraph

Zdeňku, jeste pred par mesici jsem mela foceni a prisla jsem tam nalita jak bomba,vyhazov a konec. Ted musim do kolbenky.Jsem troska a alkoholismus je horsi ja drogy je vsude kolem v obchodech atd. Dobrou
Katka
Gold Boarder
graphgraph

Re: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů) Před 8 rok, 9 měsíce  
Stopka, Včelař, Sochař, Petr a další...

Dovolená za odměnu abstinence... Více než super, asi ale podlehnou svodům... to výjimečně zvládnu ne ?
ladis
Platinum Boarder
graphgraph
Poslední úprava: 14/07/2016 08:55 Provedl: Stopka.

Stránka: 1...115116117118119120121...698
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter