Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...121122123124125126127...698
Dolů
Téma: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů)
Re: První dny bez alkoholu Před 8 rok, 9 měsíce  
Angi .. dovolená je nebezpečná,velmi. Já nepila rok,neměla jsem potřebu, bažení, nic. Paráda. Pak jsme letěly s dcerou na Kos. Já letadlo moc nemusím, ale měly jsme jen jeden Lexaurin Takže dcera Lexoš a já panáky -dva. Jen tak na uklidnění. Nic mi neudělaly, krom toho,že mne uspaly . Pak u moře s all .. sem tam pivčo .. paráda..furt nic, pak sem tam večer koktejlík .. taky celkem nic. On to člověk vypotí nebo co. Ve finále jsem se přistihla, že leju už od rána koktejlíky a pivča. Ale pořád to u toho moře tak nějak nebyl problém. Po návratu domů už ovšem ano. I když jsem na té dovolené nebyla nikdy vyloženě opilá,pořád jsem do sebe něco klopila a bylo mi úžasně No a doma zpátky na hrušku, abych si přivodila tytéž štastné stavy, bylo potřeba více panáků .. no a dál to znáte, že. Na dovolené - nepít, nikdy!! Nic!! Tfuj,nebýt Kosu a alkomozku na "dovolené", měla bych život pak jednodušší
JanaK
Gold Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Re: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů) Před 8 rok, 9 měsíce  
A já zítra za dcerkou na tábor, dva dny rodičové-loni s kocovinou, z busu proklopýtal vesničkama, v té poslední si ještě jedno dal, nebylo to tragický, tak na udržení, jaksi v rámci "letní pohody", to si dávali v klidu i ti ostatní-ti, co tenhle problém nemají.
Ten den tam, proběhl dobře, ovšem moc jsem se těšil na víno ulitý ve stanu. No a to jsem se samozřejmě držel.
Letos po těch 5 měsících střízlivosti se musím krotit spíš s vítěznejma pocitama, sekerka tábornická nabroušená, tak ať se z tý euforie spíš řádně trefím do soušky, než do kolena. Ale dobrý to bude.
Sochař
Platinum Boarder
graphgraph

Jak tohle tak čtu, tak si mumlám: zlatej Antabus, zlatej ...
Sochař
Platinum Boarder
graphgraph

Sláva nazdar výletům, fakt lepší než chlast. Až na to zhuntovaně tělo. Nohy a třísla ex. Dnes Sozopol a Burgas. Jdu na tři… Coca Cola
ladis
Platinum Boarder
graphgraph

Ale zajisté, Sochaři. Antabus by byl pro mne tehdy a i vlastně dosud výhra. Taková pojistka i dnes a tehdy.. mohla jsem si ušetřit pár měsíců života. Jenže ono lze obtížně naklapat za obvoďačkou se žádostí o Antabus a s tím, že nechci psychiatra a nechci to mít v papírech. Nabídla mi jen, že mi ho"napíše" .. mno. Nevím,nevyznám se v metodice našeho zdravotnictví. Ale nemůžu přijít např. o řidičák atp. kvůli berličce, jakkoli funkční. Už se to tu probíralo důkladně. Nehodlám riskovat. Zatím se držím, ale jsouc poučena .. radši bych doživotně konzumovala antabus, neb vůle a duše je křehká..
JanaK
Gold Boarder
graphgraph

Třísla,jo?? Si užíváš teda Sozopol a Burgas jsou taková .. no městečka. Máš-li možnost a čas, zkus Rilský monastir, Aladja (nedaleko Zlatých písků). Se mááááš Možná ještě letos přehodnotím a v tom září se tam vypravím - i když už nebude moc počasí
JanaK
Gold Boarder
graphgraph

Jana K

S výletema na dva dny končím,
ladis
Platinum Boarder
graphgraph

Nějak špatně mi to odesílá, musím na hotel
ladis
Platinum Boarder
graphgraph

jana K

si myslíš, že jsem vybral banku ? dnes mě obrali počítám o 100 leva, zítra chleba s máslem a bazén a večer moře

jo jsem v Kitenu, a nějaká výdejka se pokusím nahrát, ale čas je tu drahý
ladis
Platinum Boarder
graphgraph

tak házím znovu odkaz na můj kanál you tube, naházel sem tam toho v rychlosti více. Stopka pokud to bude překážet, tak to odstraň. Díky a abstinenci zdar. Jinak jsem cca 200 km od Istanbulu ale tady je klid, jen čt24 mě děsí )))

Smazáno administrátorem

ladis
ladis
Platinum Boarder
graphgraph
Poslední úprava: 26/07/2016 12:21 Provedl: Stopka.

Stránka: 1...121122123124125126127...698
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter