Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...126127128129130131132...698
Dolů
Téma: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů)
Re: První dny bez alkoholu Před 8 rok, 9 měsíce  
Katka ahoj.Aký si mala víkend?..celkovo.Ja alkohol úplne ignorujem,aj keď alko myšlienky občas nedajú pokoj.No zaťal som sa,pomáha mi aj to,že mi veríš...Začali sme abstinovať spolu a naraz...tak vydržime Blíži sa Ti dovča...v stredu letíte,že?
zdenek
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Ahoj Zdendo, verim Ti a je dobre, ze se drzis hlavne uz do toho nespadni. Vikend nic moc taky porad alko myslenky. Minulý týden jsem byla na krvi bylo mi hrozne a dnes jsem zjistila výsledky. Doktor mi vynadal proc chlastam. Jatra mam v hroznym stavu musim na ultrazvuk hned nasadil leky. Uz tyden nejim jak me pali zaludek tak musim na tu trubici a tlak 190/100 tep 102 po tydnu nechlastani. Porad me busi srdce mam se cpat vitamina odjet na dovcu dat se do kupy, drzet dietu a pak dozivotne nepit nebo se pry nedoziju vnoucat. Byl drsny, ale me to pomoblo a konecne vím jak me chlast zabiji a odrovnal fyzicky a psychicky. Uz se bojim o zivot a to mi konecne otevrelo oci. Potom me pry da do kupy je hodny, ale drsny. Proto Zdendo taky nekal at v pohode Mej se
Katka
Gold Boarder
graphgraph

Katko, zkus si koupit Silymarin neboli ostropestřec mariánský. Já mám Silymarin forte 250mg plus vitamin D3. Nevím konkrétně jak dlouho a kolik jsi pila. Ale pro ilustraci já pila tak 5 let třeba 3-4x týdně fest (třeba přes litr vína a nějaký tvrdý). A nakonec jsem jela 5 ní v kuse asi 2 litry toho nejšmejdšího vína denně. Brala jsem ten ostropestřec a týden po tom tahu jsem brala asi trojnásobnou dávku plus detoxikační čaje atd. Po tom týdnu při nástupu do léčebny mi dělali jaterní testy, ty teda nebyly jasné (prostě v laborce nezjistili nějaké dva enzymy), ale všechno ostatní v pořádku, a po měsíci bez alkoholu vyšly i ty jaterky a v pořádku.
O ostropestřci se píše, že je až zázračný na játra. Já to nemůžu soudit, jen říkám, že moje játra dostávaly strašlivou čočku a testy vyšly naprosto v pořádku. Není to nejlevnější, ale víš co - za chlast jsme daly mnohem víc.
Angie
Expert Boarder
graphgraph

Dik za radu Angie ostropestrec koupim a na jatra jsem dostala neco na predpis. Bojim se toho zaludku boli pali tak snad se to zlepsi. Jinak piju 12 let a tri roky tak 5 dni v tydnu uz od rana abych fungovala.
Katka
Gold Boarder
graphgraph

Ahoj vsichni!!! Sochari, myslela jsem, ze budes na Obscene Extreme, ale Tys asi myslel Věchetovinu. Rikala jsem si, ze bychom se mohli minuly vikend teoreticky nekde ve meste potkat aTy zatim taboris. Ses dobrej, ze to davas.
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph
Pohlaví: Žena Místo: ČR

Re: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů) Před 8 rok, 9 měsíce  
Pert .hezkkýý. Oceňuji odvahu sem fláknout foto
Ladis .. ty videjka jsou úžasný, už se na ně nebudu koukat, páč ve mne vzbuzují nikoli bažení, ale pustou závist. Já se letos fakt nedostanu nikam díky stěhování..ale příští rok s Tebou počítám!! Ovšem pokud Ti neva můj věk (53), hmotnost (88), introvertnost .. a hlavně.. žádný vochutnávky! Jako docela by ne zajímalo, jak dopadla ta ..ochutnávka. Jako tehdy ta první Plzeň?? A nelži tu, jo? Moc ti držím palce, fakt. Myslím, že si zasloužíš šťastný život, ať už bude jakýkoli - bez chlastu už jen lepší, věř tomu
JanaK
Gold Boarder
graphgraph

Dorazil jsem dom (20:30),dnes poprvé v práci střízliv, po více jak půl roce, za den dva litry koly, a dva litry magnésky, a vitamíny C,B a silymarin, žádná hitparáda, ale dalo se, ani jsem nebyl na velké, odpoledne jsem zašel na tofu, to miluji a i jsem to snědl, no a šel se projít do lesa na houby, nenašel jsem ani prašivku, tak jsem se alespoň napásl borůvek

Gennosuke: já tyhle nápoje nemám rád, líznu si a je mi špatně,
ale dík za radu.

Katka: tak s tím žaludkem to mám podobně, dnes kupodivu docela OK, ale jinak dříve jsem se budil bolestí, rychle decáka vodky, a zase byl hodinu klid, no a to samé abych se vůbec najedl, POZOR to není řešení ,je tu plno řešení, jen číst, cola, kyselé zelí, med, no já se včera svíjel i po tomto, celý den v posteli, až večer se to zlepšilo, už nemám na výběr, střízlivost, nebo dva metry nad sebou, byl jsem před rokem na prohlídce,( nařizuje zaměstnavatel)krev, moč , tlak, no vše zvýšené, tak jako že jsem po tahu, a doktor dal štempl "schopen" je pravdou, že když jsem se napil, tak jsem i dobře jedl, kopce zeleniny a ovoce, tofu, miluji luštěniny,
na jaře jsem denně chodil do lesa na medvědí česnek,.. ale
stále pod vlivem, jinak já měřím 190cm, váha 106kg, alko to jsou kalorie.

Jo ještě pro ty co to zde pročítáte, a necháte si udělat jaterní testy, a budou OK, chlastám dál, kolega to takto dělal,
odešli mu ledviny, a už více jak rok dialýza, a z nemocnice po vyčištění krve rovnou na panáka rumu, ztracený případ.
Pepa
Junior Boarder
graphgraph

Katko .. nejspíš budeš mít tzv. reflux plus další. Já to mám po létech chlastu. Pořád mi bylo blbě, tak jsem šla na gastroskopii. není to až tak hrozný, neboj Ani jsem nemusela přiznat roky s vodkou.. tahle nemoc je asi dost rozšířená Nebudu to tu vypisovat, najdeš na gůglu. Dostala jsem jen doživotně prášky a fakt je mi dobře, můžu sežrat tatarák a zajíst zmrzlinou. Ale .. prostě nepít, no
JanaK
Gold Boarder
graphgraph

Pepa .. to teď píšu Já ač na vodkách lééta jsem měla preventivky, jaterní testy,ledviny ..vše OK. Zajímavé, jen jsem se nacpávala Silymarinem, kopřivou čajem a lesním medem. Strava jinak příšerná.. co mi krom vodky přišlo pod ruku většinou od rákosníků. Dnes se víceméně divím, jak jsem mohla vůbec přežít - plus s těma 40 cigárama denně
Ať žijí bylinky a med, fakt
JanaK
Gold Boarder
graphgraph

Re: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů) Před 8 rok, 9 měsíce  
Jana K, zdravím

děkuji za pochvalu, měl jsem mít videokameru, ale měsíc před odjezdem mi přestala chodit. Musím pořídit novou. Vše točím jen na obyčejný mobil i fotím . Cožpak o tu ochutnávku, Bulhaři se zadara nepředají, bylo to jen víčko od lahve . Pivo v tom vedru sem tam dám ( max. 3 denně), jenže to hned vypotím. Horší je to se stravou, už od neděle mi tak bolí žaludek a je mi nějak divně blivno. Buď je to z těch veder, nejsem na to navyknut, nebo jak plácám ty jejich pochutiny. Jinak ale moře teploučký 26°C a přijde denně vhod i ten bazén u hotelu. Příští rok jedeme spolu, to je jasný věkově nejsme moc rozlišný a váhu nepiš, podívej se na mě . Dnes sem točil proti slunci, tak to moc není na you, zítra něco stočnu a upnu.
Tak si tak sedím na balkóně teď a pozoruju z 11. patra ruch, to ti je randál )))

ladis
ladis
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...126127128129130131132...698
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter