Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...140141142143144145146...698
Dolů
Téma: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů)
Re: První dny bez alkoholu Před 8 rok, 9 měsíce  
pomalej, píšeš:
Ahoj vespolek. Tak nejak zjistuju, ze mit to pod kontrolou moc nejde.
...A vlastne ani nevim proc. Trochu stres, jinak zadny problemy. Nekdy mam pocit, ze je to z nudy. Nakonec je chvilku fajn a pak vycitky, deprese, predsevzeti. Tak nevim, jestli cekat do priste, nebo zkusit nejakou pomoc. Psycholog, ambulance, antabus...

Pomalý,

skús "len" trochu vykročiť životu v ústrety -> cestou triezvenia.

(Nezáleží pritom na TOM, kde začneš, ale že si vôbec vkročil do novej epochy s vierou v seba a pod glajchou úspechu.)
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Re: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů) Před 8 rok, 9 měsíce  
Využiju toto vlákno,
nový názor u psycholaga, prý mám berličku a tu bych měla odstranit...
Kouřím,respektive kouřila jsem cca 3 cigarety denně u kávy denně slimky, s obsahem minimálním nikotinu, tudíž náplasti nemůžou fungovat při takovém min.množství nikotinu denně ...
Kouřila jsem, už je to měsíc a nedala jsem si cigaretu, ale spustilo to větši obezřetnost na alkohol. Už to není tak klidové.
Uvedu příklad:.....
....každé ráno káva a cigaretka, urovnání priorit v hlavě.Bez toho teď cítím menší neklid, je to těžší.
Zatím to ustávám.
mááávááám
a držme se!
Josef
Platinum Boarder
graphgraph
Poslední úprava: 27/07/2016 14:39 Provedl: Stopka.

pomalej napsal:
Mesic dva nejsou problem. Ale jak se zbavit toho nutkani to potom zase zkusit.

To nutkání to zase zkusit je největším kámenem úrazu všech alkoholiků. Po pár měsících je těžké, odolat pokušení a nezkusit to, protože člověk už začne mít pocit, že tentokrát už bude mít alkohol pod kontrolou.
Karel Václavek
Senior Boarder
graphgraph

Re: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů) Před 8 rok, 9 měsíce  
To jsi dobrá, to bych chtěla taky, nekouřit. V práci ani doma nekouříme, ale balkon a hospoda, tam si můžu strhat plíce, popřípadě koupadlo atd. aky slimmky, nejradši jahodový. jsme astmatik, takže bych fakt neměla. |Někdy mám ale pocit, že aspoň tohle mi zbylo, špatný přístup, má pravdu ten Tvůj psycholog
Např. včera manža s kafem na balkon, že jde kouřit. Já sjme si nekoupila, aby mě to nelákalo. Zahodila jsme všechny důvody, proč nekouřit a do minuty jsem byla za ním a škemrala jsem o velblouda. Ani mi to nechutnalo. Dnes jdem s dcerkou do cukrárny, je na střeše, s jezírkem atd, užuž přemýšlím, že si koupím Kissky, no
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph
Pohlaví: Žena Místo: ČR

Kateřina napsal:

1) Dneska jsem se rozkouřila jak prase

Ahoj všem, přidám zkušenost. Jakmile jsem začal s léčením, zvedl jsem spotřebu cigaret z dvaceti denně na PADESÁT!!!
Je to tím, že si tělo vytvoří závislost na něčem jiném. Dokonce jsem poznal jednu krásnou paní, která si při léčení vypěstovala závislost na sexu. No, škoda že jsem ji poznal až když jí to přešlo
Zdeněk s háčkem
Zdeněk
Senior Boarder
graphgraph

Stopka napsal:
[quote]Šantalka napsal:
Co se týče antabusu, nemám ho. Nerada o tom píšu, abych neodradila ostatní, ale je to záhul na játra...

Poněkolikáté a stejně určitě ne naposled.

Antabus obsahuje takřka neškodné látky, lehce se vyplavuje močí, pocením. Je ale jedovatý v momentě, kdy se přepíjí, zabraňuje odbourávání a alkoholu a převádí ho na deriváty kyselin, které se ukládají do jater.

Zdeněk s háčkem
Zdeněk
Senior Boarder
graphgraph

Zdeněk s háčkem máš recht.V liečebny sa hůlilo ostošesť.Závislosť za závislosť.Ja napriklad teraz ako som prestal piť alkohol...frčim na káve.kofeín je tiež návykovy...no akceptovatelny... Zdenek bez háčku
zdenek
Platinum Boarder
graphgraph

Karel Václavek napsal:
"Proč bych měl zůstávat stoprocentním abstinentem, když stačí dodržovat zásady kontrolovaného pití?"

Řízené pití prostě NEFUNGUJE.

Z nedávné doby je známý jeden výrok. Asi pře rokem a půl v jednom pořadu řekl herec Etzler (omlouvám se za jméno), že má své pití pod kontrolou a řídí si ho.

Kde je nyní? Bylo období, kdy jsem se bál, že na mne vybafne z konzervy, hrál snad v každém seriálu, filmu, byl často v pořadech.
Kde je nyní jeho manželka? Herečka Vilma Cibulková?

I po devíti letech každému říkám, že jsem alkoholik, který to má pod kontrolou, protože si nedám ani kapku.

Krásný pocit.
Zdeněk s háčkem
Zdeněk
Senior Boarder
graphgraph

Včelař napsal:
Udělej si z abstinování styl života. Já to tak udělal a strašně mě to baví. Já v prvních dnech, když jsem se postavil na nohy vyházel všechno co mělo něco spojeného s chlastem. Trička se jmény piva, flašky, plakáty a přestal jsem poslouchat Flogging Molly a mnohem víc. Dnes už to zase neřeším a nedělá mi problém koupit v obchodě láhev vína - pro ženu. Jen je zajímavé, že žena ji okamžitě někam schovala - asi ze zvyku...

NÁÁÁÁÁDHERA Včelaři, prostě nádhera. Už jednou jsem napsal, že Tvá slova se mají tesat do kamene.
Moc si Tě vážím, jsi vzor.
Zdeněk s háčkem
Zdeněk
Senior Boarder
graphgraph

Jak vlastne funguje lecebna pro kvartaly. Dejme tomu po mesici, dvou budu vedet, ze to zase prijde. Zadny detox tedy neni treba, nebudu mit ani zadne zvlastni bazeni.Budu tam jenom zavrenej a co dal? To se mi tam budou snazit zmenit moje mysleni abych se snazil uz nenapit? Nejak si to neumim predstavit. Jo, kdyz nekdo leje kazdej den a potrebuje to zastavit, tak to je pochopitelnejsi. Nekdo tady napsal, nejsou kvartalni alkoholici. Jenom si netroufnou pit casteji. Zatim. No u me to docela sedi a toho se trochu bojim.
pomalej
Fresh Boarder
graphgraph

Stránka: 1...140141142143144145146...698
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter