Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...142143144145146147148...698
Dolů
Téma: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů)
Re: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů) Před 8 rok, 9 měsíce  
Davide tak teda som rad ze to co som napisal nebolo a nie je nakoniec len nezmyslom.
To ako opisujes spolocnost teda jej nespravodlivost je pravdou. No jednoducho zial takto nespravodlivo asi funguje cely svet. Ak by bolo vsetko spravodlive a dokonale asi by sme pouzivali termin raj namiesto svet. No myslim si ze v tvojom pripade by si sa mal prestat zaoberat spravodlivosotu ci nespravodlivostou okoliteho sveta ale miesto toho sa zamerat skor na seba a na svoje osobne ciele v tomto svete a spolocnosti.
Sam mas problemy ktore ta trapia a rad by si ich vyriesil. Ja osobne sa riadim formulkou ktorej znenie je ze clovek najprv musi pomoct sebe aby mohol pomoct inym.
Tazko "spasis" svet alebo teda nieco zmenis ak mas sam problemy a nepomozes najprv sebe.
A ako som uz spominal musis si najst nejake tie mantinely fungovania kedy co najefektivnejsie vyhodnotis situaciu a urobis co povazujes za spravne. Snad ti teda ta liecebna pomoze si urovnat iste veci v hlave. Inak taktiez neurol dost "zatemnuje" myslenie (pri dlhodobom uzivani a vysokych davkach). Ja mam pre to pomenovanie ze gumuje mozog.
Je mozne ze jednas tak ako jednas teda prchko az agresivne prave koli tomuto. Je mozne ze ak ho prestanes uzivat automaticky sa ti (vyjasni) zmeni pohlad na svet a nebudes mat az tak vela toho na zrovnanvanie.
No a ak ta teda zaujima aj nieco o mne tak zhruba o sebe mozem napisat: Ano som z oboru...hovori sa o mne ze raz som vyjedol vsetok neurol na slovensku a zentiva musela zdvojnasobit produkciu.
Dostal som sa na tieto stranky nahodou (snad tomu bude uz aj pomaly rok) ked som hladal nejake informacie ohladne elektronickej cigarety a od toho casu si sem chodievam citavat pribehy ludi. Je to zaujimavejsie ako akykolvek film a zaroven si obcas mozem povedat ze ludia maju aj vacsie problemy a trapenia ako ja. Takze kazdy nemusi byt hned alkoholik ako sa tu zvyklo spominat ze uz len to ze si navstivil tieto stranky znamena ze mas nejaky problem s alkoholom. Zaroven by som kazdemu kto chce prestat fajcit odporucil elektronicku cigaretu. Ja osobne som fajcil 30+ mysliac si ze snad nikdy neprestanem a preto sa o to ani nepokusal. Dokonca podla moznosti fajcit som si hladal aj pracu. Uz tomu bude pomaly tri roky co nefajcim.
V elektronickej cigarete mam 0mg nikotinu cize z casu na cas to uz potahujem len tak - bezdovodne.
Keby som nemal elektronicku cigaretu normalnu si uz nezapalim urcite. Dnes su priam luxusne systemy ktore cloveka stoja do 50eur. Prichute od vymyslu sveta. Myslim ze pri kvalitnom systeme a chuti ktoru si clovek aspon ako tak oblubi dokaze velmi rychlo presedlat z klasickej na elektronicku cigaretu. Urcite to odporucam kazdemu kto by rad skoncoval s fajcenim.
Registrovany
Fresh Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Sochari, ja ti tak rozumim: byt ve spolecnosti chytrych a vtipnych lidi, kteri si muzou dovolit popit, pobavit se a pokecat... to je prave muj problem. Ale v poho, no :-! Jsou to ing, dr, phdr, atd a je s nima prdel v teepee, v chate i pod sirakem. Vsak Ty vis. To me dycky uchlacholi... Ale oni jdou klidne druhej den prednaset a ja se bojim vylizt z baraku. Kazdej to mame jinak.
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph
Pohlaví: Žena Místo: ČR

Re: První dny bez alkoholu Před 8 rok, 9 měsíce  
Pro Pomalej:
Mam znamou (65 let) kvartalku
Lecebna ji nepomohla. Ale kámo, ta pak lije kořky a pivo a vino v kuse treba 14 dni, po 1/2 roce nepiti Ale ona byla prej vzdycky kvartalexpert...
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph

A jinak dnes vedla voda s citronem, od rána v cukrarne jeste zazvorova limca a ledovy kafe, doma opet voda s citronem, je to TOP
PS: dosel mi horcik a mam snad abstak, zitra poresim, v Dr Max je akce, jdu se poprat se seniorana asi...
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph

Brýtro
Hlásím první úspěšnej zátěžák... Včerejší oslavu narozenin kolegyně ) Dala jsem dvě kafe, asi litr a půl vody, dva chlebíčky a ochutnala jsem vynikající sýry, a je mi ze sebe po dlouhé době fajně

Držte se! Letím do háku
Kateřina
Fresh Boarder
graphgraph

Káťo super Tak hezkej den preju. Vsem
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph

Ahoj Stopka. Pre mňa je práve to, čo píšeš "dýchať, žiť, bez berliček" ale už s čistou hlavou tým novým štýlom života. Celý môj štýl spočíva v tom, že som triezvy. Žijem ako iný ľudia a je mi fajn. Celkom by ma zaujímalo, čo si tvoj psychológ predstavuje pod pojmom "štýl života" u abstinenta. Akože všade kade chodím každému hovorím, že som abstinujúci alkoholik? A doma mám byt olepený plagátmi o abstinencii? A nosím tričko s nápisom abstinent? Alebo ako? Žijem a abstinujem. To je celý ten môj štýl.
krtko
Platinum Boarder
graphgraph
Narozeniny: 11/10

Pro Krtka
přesně tak. Já to taky tak cítím a i zde jsem to tak vždycky propagovala, že je to nový životní styl.
Starám se více o sebe, chodím do fitka, žiji zdravě, nedám si ani skleničku, ani na přípitek. Je toho více co vše obnáší můj nový životní styl.
Nicméně mudr mi řekl, jo to je všechno fajn , ale to funguje první cca rok.
Vy musíte být ,ale nová osbnost , jiný člověk, prostě žít a dýchat.-přesně toto řekl.
Ale já mám pocit že volně žiji a dýchám. Fakt jsem tam měla jít hned v začátcích abstinence, protože já už si vytvořila nějaký zvyk na abstinování a taky k tomu podmínky a žiji dle nich.
Nevím ...sama jsem mu nerozuměla, ale i tak, já to mám pořád jako životní styl)))
Beru si se sezení co potřebuji . Nelámu to.
Josef
Platinum Boarder
graphgraph
Poslední úprava: 28/07/2016 09:55 Provedl: Stopka.

Pro mně je důležitý , že nepiji a nedělá mi to již probémy.Mám nové , teda staré oprášené koníčky, kterým jsem se začala více věnovat a vůbec.
Prostě jsem spokojena, klidná, vyrovnaná.
Josef
Platinum Boarder
graphgraph

Stopko máš pravdu, dělej a ciť to tak, jak to vyhovuje Tobě. jde o tvoje blaho. Každý jsme individuální případ a ani lékař do Tebe nevidí. Hlavně, že je Ti fajn.
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...142143144145146147148...698
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter