Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...145146147148149150151...698
Dolů
Téma: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů)
Re: První dny bez alkoholu Před 8 rok, 9 měsíce  
A neskúšal si fajčiť normálne cigarety kontrolovane? Tvoj názor ti nikto neberie, ale to presvedčenie o kontrolovanosti pitia u závislých táto komunita získala na základe aj vlastných skúseností. Ten mozog už u závislého bohužiaľ funguje trochu ináč ako u zdravého človeka.
krtko
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Narozeniny: 11/10
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Registrovany napsal:
Tereza ja osobne verim ze vsetko sa da robit kontrolovane. Ved sme to robili kontrolovane predtym nez sme to zacali robit nekontrolovane..

Alkoholik nemůže pít kontrolvaně. Tahle iluze je právě tím důvodem, proč nikdy pít nepřestane. Oni se totiž celý život pokoušejí o kontrolované pití. Samozřejmě i já mívám tyhle tendence, ale jednoznačně: KONTROLOVANÉ PITÍ JE PRO ALKOHOLIKA NEMOŽNÉ.
Karel Václavek
Senior Boarder
graphgraph

Kontrolovaný pití je nesmysl..... Absolutní....
Tereza
Fresh Boarder
graphgraph

Kontrolovane piti nejde zkousela jsem ho stokrat a bylo to na nic a cim dal horsi stav. Jsem zpet z dovci bylo to super a hlavne nepiju. Cau Zdenku jak je doufam, ze jsi v pohode a nepijes. Ja mam porad bazeni, ale zvladam to a je mi dobre
Katka
Gold Boarder
graphgraph

Ahoj Katko, přečetla jsem tu všechny tvoje příspěvky. Držím pěsti abys vydržela
Tereza
Fresh Boarder
graphgraph

Terezo, já myslím, že o tom vlastně všechno víš. Mě zastavil Antabus. Těch prvních 5 měsíců na Antabusu 2 x týdně mi pomohlo zvládat bažení. Nějak ten mozek prostě předělat. Nepít. To mi dalo čas a energii. Zjistil jsem, že když nepiju je vážně všechno lepší.
Měl jsem předtím psycho, jak z návštěv hospod, tak i z večerů, pití o samotě, třeba při poslechu hudby, pouštění filmů, četbě, zírání do stěny s miliónem závratně často příjemných pocitů - to byly po celý roky moje oázy. Než se to přehouplo do stavů, který jsem nechtěl a určitě do závislosti.
Podnětný v tomhle antabusovým ohledu pro mě byly příspěvky mj. Zdeňka s háčkem.

A když aspoň zezačátku prachy ušetřený za láhve věnuješ šikovný hlídače a zaskočíš na společenskou návštěvu AA, tak to bude taky dobrý.
Sochař
Platinum Boarder
graphgraph

Kaťuša som rád,že to zvládaš....všetko je iné,že?Ja nepijem tiež...no tie cravingy sú hrozné.Zvlášť v tychto horúčavach,chuť na pivo.ach jaj..Najlepšie mi je v jazere u nás. chybali mi tvoje pismenká..ešte mi napiš ako bolo na dovče...nelákalo Ta to dať si drink?asi áno...ale Katka to ustála.Tešim sa s Tebou...Ja vidim svet uplne inač ako opity..je to rozdiel!!!už nikdy viac...piť alko.No my sme ohrozeny navždy....no depky som zamkol do 13 komnaty.Kedy nastupuješ do novej práce? Zdeno
zdenek
Platinum Boarder
graphgraph

Ahoj Zdenku jsem mooc rada, ze se drzis a nepijes. Ja zatim bojuji jeste nejak nevnimam svet. No taky mam chute na pivo, ale bohuzel nikdy uz neochutnam. Dovolena nadhera uplne jsem tam zapomela na alkohol ani chut nebyla. Jen co jsme prijeli domu mam opet craving. Do prace nastupuji od zari. Drz se Zdenku zvladnem to. Terezo utni to piti taky jsem zacinala po vecerech a za par let je ze me troska. Psychika a zdravi je v haji tak nepij
Katka
Gold Boarder
graphgraph

Katka...dokážeme to...nepiť alko.Pre bežnych ludi smiešne..pre alkáčov sen..Budeme si pisať..ok?hranica je 1 rok..abstinovať..potom je šanca velkaa. Byť OK..nestači len nepiť..zmeniť treba všetko...máš rodinu..deti...zmysel bytia.Tak Ti fandimm.. TEREZKA....zastav pitie.ihneď.kompromis neexistuje ...viem,čo hovorim...Alkohol je droga!neviem prečo je všade...pristupny..kultura?študujem to..bavi ma to..som pokusny kralik všetko dobré.....
zdenek
Platinum Boarder
graphgraph

Ahoj Včelaři, prosím Tě, pouč mne, často tu čtu o AA, to jsou anonymní alkoholici? Možná že takto tápe víc lidí. Také si neumím vysvětli craving, či jak se to píše.
Omlouvám se, ale ty nové výrazy mi dělají potíže.

Mám další čerstvou osobní zkušenost pro všechny.

POZOR NA LÉKY, KTERÉ BEREME, RESPEKTIVE MUSÍME BRÁT.

Mám mírnou alergii na pyl, domácí prach a srst. Musím mít denní dávku antihistmatik. Od podzimu, kdy mi doktor napsal "novinku" jsem byl neskutečně podrážděný, agresivní, až jsem nasral snad každého. Měl jsem výpadky paměti, jak jsem vypadal v autě ani nebudu popisovat. Psychiatrička nevěděla co se mnou. Před měsícem mi léky došly a tak jsem vytáhl krabičku jiných, co jsem ještě měl, chtěl jsem je odnést na likvidaci. A najednou co třech dnech klid, vztek nikde, napětí ustoupilo.
Stáhl jsem si z netu leták a s hrůzou jsem si přečetl, co všechno ty léky dokážou vyvolat. Dokonce i myšlenky na sebevraždu. Nebudu lhát, měl jsem je.

A to jde jen o lék na alergii. Co potom kombinace léků na tlak a jiné sračky?

Zatím, Zdeněk s háčkem
Zdeněk
Senior Boarder
graphgraph

Stránka: 1...145146147148149150151...698
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter